Най-добрите алтернативи за Mullvad VPN

Mullvad е лесен за използване, сигурен и достъпен VPN, който има повече от 160 VPN сървъра в 24 държави. Сървърите работят на OpenVPN и са изцяло контролирани от Mullvad. Най-важното за Mullvad VPN е, че централата му е в Швеция, една от най-свободните страни в света, що се отнася до достъпа до Интернет. Този доставчик използва 256-битово AES криптиране за поддържане на сигурността. Той поставя акцент върху поверителността на потребителите, което го прави чудесен избор, ако това е вашият приоритет. Плюс това, Mullvad идва с превключвател за убийство, който защитава вашите данни при отпадане на VPN връзката. Уеб страницата Am I Mullvad е много полезна, за да ви каже дали вашият VPN е свързан или не. P2P е позволен, така че можете да изтегляте торенти. Без ограничения на честотната лента, ще имате и отлични възможности за стрийминг. С всички добри функции, които Mullvad може да предложи, нека разгледаме някои от най-добрите му замествания в тази статия по-долу.

Най-добрите алтернативи за Mullvad VPN

Най-добрите алтернативи за Mullvad VPN

Най-добрите алтернативи за Mullvad VPN

След различни тестове, успяхме да съставим списък с най-добрата алтернатива за MullvadVPN. Ето резултатите:

 1. ExpressVPN 
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN
 5. IPVanish

Защо да търсите алтернативи на Мулвад?

Mullvad си струва да опитате услугата, която има високи стандарти за поверителност и ви предоставя онлайн свободата, от която се нуждаете. Уникален е по това, че приема твърди пари в брой като плащане. Независимо от всички отлични характеристики на Mullvad, все още има някои причини, поради които VPN потребителите могат да търсят алтернативите му. Ето защо някои хора търсят заместители на Mullvad VPN:

 1. Не работи с Netflix

Не можете да предавате Netflix, тъй като Mullvad не е в състояние да заобиколи Netflix VPN блока през повечето време.

     2. Няма функция за чат на живо

Обслужването на клиенти е прилично, макар и не изключително. Ако се сблъскате с проблем, можете да изпратите имейл, но няма чат на живо.

     3. Тричасов пробен период и без връщане на пари в брой

Предлагат се 3-часово изпитание и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Mullvad приема биткойни, пари в брой, банков превод, кредитна карта, PayPal и Swish. 30-дневната му гаранция за връщане на парите не се прилага, ако плащате в брой. 

Защо безплатните VPN мрежи не са безопасни?

Безплатно не означава безопасно. Почти всичко, което е безплатно, идва на по-висока цена. С безплатен VPN може всъщност да застрашите вашата онлайн сигурност и да подложите данните си на кражба. По всяко време трябва да избягвате използването на безплатни доставчици на VPN услуги. Ето, нека обясним защо:

 • Безплатните VPN мрежи не гарантират криптиране на трафика, което означава, че вашата корица е разпечатана онлайн.
 • Те ви насочват към уебсайтове, които потенциално могат да бъдат злонамерени без вашето одобрение.
 • Безплатните VPN поддържат дневници на вашия онлайн трафик и проследяват вашите дейности.
 • Повечето безплатни VPN мрежи имат скорост на охлюв поради колко са претоварени (много потребители се възползват от безплатните неща).
 • Те биха могли да продадат вашата лента на рекламодатели на трети страни.
 • Някои безплатни VPN приложения имат скрит зловреден софтуер, който може да открадне вашите данни, като ви изпраща спам имейли, краде данни за кредитната ви карта, прави устройството ви недостъпно или хаква в вашите онлайн акаунти.

Безплатни VPN

По-долу е даден списък на някои от безплатните VPN, към които не трябва да прибягвате:

 • Здравей
 • Щит за гореща точка
 • TigerVPN
 • Spotflux

ранг
VPN доставчик
връзка

ранг

VPN-доставчик

 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Неограничена честотна лента
 • Приложения за всичките ви устройства
 • 24/7 Поддръжка на живо

Посетете ExpressVPN

ранг

VPN-доставчик

Посетете BulletVPN

ранг

VPN-доставчик

Посетете NordVPN

4

VPN-доставчик

Посетете Surfshark

Най-добрите Mullvad алтернативи

Има доста добър шанс да повярвате, че има добри алтернативи за Mullvad VPN, в противен случай не бихте били тук, четейки това. Ако мислите да закупите Mullvad, но не сте сравнявали другите VPN услуги, предлагани от конкурентите, нашият съвет е да го направите. Нашият преглед на най-добрите Mullvad алтернативи ви улеснява да направите избор. Ако не харесвате услугите на Mullvad, ето някои от най-добрите алтернативи на Mullvad VPN, които можете да използвате:

1. ExpressVPN

ExpressVPN със сигурност е една от най-добрите опции за деблокиране и достъп до американския Netflix от всяка точка на света. Този доставчик има удоволствието да обяви 24/7 поддръжка на VPN чат на живо. Времето за реакция е светкавично, а екипът им за поддръжка е супер знаещ. ExpressVPN е уверен, че ще се насладите на най-надеждната ултра бърза VPN в света. Ако по някаква причина не сте доволни от опита си, имате цели 30 дни, за да получите възстановяване на всеки план ExpressVPN, който сте избрали. Доставчикът приема плащане чрез Visa, Mastercard, American Express, Discover, Paypal, Bitcoin, WebMoney, Alipay, UnionPay, Yandex Money, Giropay, iDEAL, Sofort, Maestro, Carte Bleue, Interac Online, Mint, FanaPay и OneCard. Ето още за ExpressVPN в този преглед.

2. BulletVPN

BulletVPN е лесен за използване VPN, който предлага прилични скорости и възможност за отблокиране на Netflix. Този доставчик предлага също дистанционна поддръжка и функция за чат на живо, ако имате нужда от това. BulletVPN осигурява сигурни плащания чрез Paypal, Bitcoin и най-популярните кредитни карти. Нито една от данните ви за плащане не се съхранява. Защитете поверителността си и отблокирайте уебсайтовете с 30-дневна гаранция за връщане на парите. За повече информация за този доставчик на услуги вижте нашите Преглед на BulletVPN.

3. NordVPN

Netflix направи много по-трудно VPN-ите да заобиколят своите геоблокове. Но NordVPN може да го отблокира със супер бързи скорости. NordVPN предлага 24/7 функция за чат на живо и винаги е готов да отговори на всички въпроси, които бихте могли да имате. Можете да плащате чрез PayPal, кредитни карти, криптовалути, AliPay и много други. Можете също да извършите плащане чрез iTunes или Google Play. Ако искате да заявите възстановяване на сумата, можете да го направите в рамките на 30 дни след закупуването на NordVPN Service. За повече информация за този доставчик на услуги вижте нашите Преглед NordVPN. 

Най-добрите Mullvad VPN алтернативи

Намирането на надежден и сигурен VPN може да бъде доста предизвикателство. Ако обаче се възползвате от тази статия, ще научите кои VPN се считат за най-добрите и кои са техните най-изявени характеристики. Вашият VPN трябва да отговаря на вашите нужди и очаквания плюс да бъде съобразен с бюджетните ви ограничения. Докато търсите различни алтернативи на Mullvad VPN, може да искате да обърнете внимание на всички аспекти като ценообразуване, ниво на поддръжка на клиенти, поддържани мобилни устройства и други. Мислите ли, че сме ударили маркировката с тези VPN? Знаете ли някакви по-добри замествания за Mullvad VPN? Ще се радваме да чуем от вас. Не забравяйте да пуснете предложенията си в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me