Най-добрите алтернативи за TorGuard

TorGuard все още е толкова актуален, колкото и от години; може да изглежда малко остаряло, но все пак е добър доставчик на услуги по много причини. TorGuard е VPN доставчик, който няма нищо общо с TOR, дълбокия уеб браузър. „Tor“ в TorGuard се отнася до торентите. Така че, ако търсите най-добрия VPN за торент, тогава TorGuard ви покрива. Те са бързи и разделът им за поддръжка на клиенти не е нищо друго освен полезен. TorGuard е супер сигурен VPN, който използва силни методи за криптиране, което обяснява защо не могат да бъдат открити течове. Те също не влизат В допълнение към стриктната политика без регистрация, Top Guard разполага с споделена настройка на VPN за повишена анонимност. Torguard може да има много функции, които хората харесват, но има няколко вратички, които карат потребителите да търсят алтернативи.

Най-добрите алтернативи за TorGuard

Най-добрите алтернативи за TorGuard

Най-добрите TorGuard алтернативи – обобщение

Проведохме различни тестове, за да намерим най-добрата алтернатива за TorGuard. Ето резултатите:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. VyprVPN

Безплатни VPN алтернативи

Безплатните VPN мрежи са не-не. Независимо от това колко счупена може да бъдете, безплатен VPN никога не е решението. Целият смисъл на получаването на VPN е да спечелите сигурност, но ще изхвърлите сигурност през прозореца, ако решите да се абонирате за безплатен доставчик на VPN услуги. Много от тези VPN приложения като Hola, Hotspot Shield, TigerVPN и Spotflux биха могли да саботират вашата поверителност и сигурност, защото нищо никога не е безплатно. Когато се абонирате за безплатен VPN, това, което наистина бихте правили, е излагането на вашите данни и лична информация на риск. Ето защо никога не трябва да прибягвате до безплатен VPN.

  Най-добър VPN за HBO сега през 2023 г.

Защо безплатните алтернативи не са добри

Според Райън О’Лири, вицепрезидент на изследователския център за заплахи в WhiteHat Security в Санта Клара, Калифорния „Колкото по-ниска е цената на приложението, толкова по-голям е шансът да имат проблеми със сигурността.“ И затова тя смята, че твърдението й е вярно.

 • Безплатните VPN мрежи са невероятно бавни поради невероятно високия трафик.
 • За разлика от законните VPN мрежи, безплатните доставчици на услуги не криптират вашите данни.
 • Те ви бомбардират с добавки, за да спечелите приходи.
 • Безплатните VPN поддържат дневници на вашия онлайн трафик и проследяват вашите дейности.
 • Те ви насочват към уебсайтове, които потенциално биха могли да бъдат злонамерени без вашето съгласие.
 • Те продават вашата лична информация с цел печалба.
 • Някои безплатни VPN приложения имат скрит зловреден софтуер, който може да открадне вашите данни, като ви изпраща спам имейли, краде данни за кредитната ви карта, прави устройството ви недостъпно или хаква в вашите онлайн акаунти.

Защо трябва алтернатива на ToGuard?

Има много причини, поради които потребителите търсят алтернативи на TorGuard. Освен че има средна скорост на сървъра, този доставчик се сблъска с обвинения в кражби. Добавете към това, че сте със седалище в САЩ и предлагате само 5 едновременни връзки. Позволете ни да обясним защо:

Пет едновременни връзки

Общо 5 устройства могат да бъдат свързани с 1 TorGuard акаунт едновременно, което е по-малко от това, което предлагат други доставчици на услуги. Ограничаването на свързването с TorGuard е, че ако свържете устройствата си към един и същ сървър, ще трябва да изберете различни протоколи за VPN връзките.

Потенциално откраднато VPN.ac разширение

През 2015 г. VPN.ac публикува блог, който разкрива приликите между тяхното собствено разширение за браузър и разширението на TorGuard. Кодът беше почти същият, което предполага, че TorGuard може би е откраднал разширението им за VPN. TorGuard бързо се извини и направи необходимите промени, за да избегне обвиненията.

Компетентност вътре 14 очи

Изглежда TorGuard е собственост на компания, наречена VPNetworks LLC, което означава, че са разположени в САЩ. Фактът, че са базирани в САЩ, означава, че правителството може да поиска от VPN компаниите да обработват информацията, която имат за своите клиенти. Много по-безопасен VPN би бил този, разположен в BVI, Панама или дори Швейцария.

  Най-добър VPN за Mobdro

Най-добрите алтернативи за TorGuard

TorGuard има страхотни стандарти за сигурност, но това правят повечето други големи VPN. Има прилична скорост, обаче, можете да получите по-добри скорости, ако изберете правилния доставчик. Цените му са добри, но не всичко е толкова голямо. Той поддържа торент, което е чудесно, ако торент. Има неудобства и минуси за този доставчик на услуги и затова ще изброим най-добрите замествания в TordGuard.

ExpressVPN

ExpressVPN е базиран на Британските Вирджински острови, тропически оазис без закони за запазване на данни. Няма дневници за активност. Няма регистрационни файлове за връзка. Единичен абонамент може да се използва едновременно на три устройства, независимо от платформата (включително виртуални машини). За повече информация за ExpressVPN прочетете нашите преглед тук.

BulletVPN

Bullet VPN, със седалище в Естония, със сигурност намеква за това колко бърза и проникваща е тяхната услуга. Това е много сигурна VPN, която поддържа политика без регистрации и поддържа високи нива на поверителност. Точно като ExpressVPN, той позволява само до три едновременни връзки. Прочетете повече за BulletVPN тук.

NordVPN

NordVPN е базирана в Панама и обещава политика без регистрация: „NordVPN не следи, съхранява и не записва регистрационни файлове за нито един VPN потребител. Ние не съхраняваме времеви марки за връзка, използвана честотна лента, дневници за трафик, IP адреси. “ В Панама има напълно нецензуриран Интернет и няма правителствено наблюдение. NordVPN ви позволява да свързвате до 6 устройства едновременно в един акаунт. Прочетете повече за NordVPN в това преглед.

VyprVPN

VyprVPN е базирана в Швейцария VPN услуга, която осигурява последователни изпълнения. Базирано в Швейцария, поставя VyprVPN и всички клиентски данни съгласно швейцарските закони за защита на данните. С VyprVPN получавате 5 едновременни връзки (както и получавате достъп до други предимства като Chameleon, нашия патентован протокол). За повече информация относно VyprVPN, прочетете нашето преглед тук.

  PrivateVPN преглед 2023

Най-добрите TorGuard алтернативи

TorGuard има редица забележителни предимства, но основата на неговото местоположение и разклатената репутация може да отхвърли потребителите. Ако целта ви е торент, тогава TorGuard е доставчик за вас. Ако обаче сте по-предпазливи по отношение на сигурността и мислите трети страни да следят вашите дейности, тогава TorGuard може да бъде малко рискован за вас. TorGuard е лош; просто има много VPN, които са по-добри и вече споменахме алтернативите му по-горе. Дано това помогна. Кажете ни коя алтернатива работи най-добре като заместител.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me