Най-добрите офшорни VPN – разкрити VPN, базирани в САЩ

С предимствата на използването на VPN става все по-широко разпространено, много потребители се обръщат към услугата, за да се защитят от множеството уязвими места, които съществуват онлайн. Услугата е чудесна за предпазване от онлайн атаки, кибер заплахи, кражба на самоличност и защита на цялата информация, която им е необходима, за да бъде поверителна, когато е онлайн. Когато търсите доставчик на VPN услуги, повечето от нас първо разглеждат цените, VPN сървърите, приложенията, поддръжката на клиенти и политиките за възстановяване на средства. Това, което много потребители на VPN не знаят, е, че местоположението на централата на VPN е също изключително важно..


Най-добрите офшорни VPN - разкрити VPN, базирани в САЩ

Най-добрите офшорни VPN – разкрити VPN, базирани в САЩ

Как работят VPN мрежите

В името на всеки потребител на VPN, който наскоро трябваше да чуе за услугата, но все още не разбира как тя работи, позволете ми да разкажа няколко неща за вас. Като начало VPN е съкращение от виртуална частна мрежа; група сървъри, които криптират трафика ви, след като се свържете с тях. Това криптиране се прави, за да се гарантира, че никой друг не може да заключи вашите дейности онлайн и това включва вашия интернет доставчик.

Освен че гарантира сигурността ви онлайн, VPN услуга защитава и вашата самоличност, като крие подробности, например откъдето и да се преглеждате, както и вашата идентификационна информация. Това се случва всеки път, когато се свържете със сървър, който е базиран в чужбина, и вашият IP адрес се променя от първоначалния на този, който е предназначен да покаже местоположението на вашия сървър вместо вашия.

Необходимостта от VPN, базирана на САЩ

Голяма част от доставчиците се намират в региони като САЩ и Великобритания. Колкото и да са доставчици с добро качество, тяхното местоположение не е едно от най-добрите за базиране на доставчик, ориентиран към сигурността. Това е така, защото техните правителства имат редица закони, които сякаш поставят под въпрос неприкосновеността на личния живот, която VPN потребител може да търси. Те използват политики, които принуждават повечето доставчици на VPN да представят данни с данни, подробно описващи тяхното използване, което означава, че ако сте абонирани за доставчик, който е базиран в САЩ или Великобритания, има реална вероятност данните ви за сърфиране да бъдат споделени с агенциите които работят съвместно с НСА.

За потребители, които нямат толкова много за криене, доставчиците, базирани в САЩ или Великобритания, са опция, която може да бъде проучена, но за всеки друг, който винаги се занимава със сериозен, чувствителен бизнес онлайн, тогава би било по-добре да помислите дали да се абонирате за офшорна VPN. Офшорният VPN е основно доставчик на услуги, който е базиран в страни, които не са част от алианс за регулиране на данни. Такива съюзи включват „Петте очи“, където държавите-членки сключват пакт за споделяне на цялата информация, която може да доведе до арест на издирван престъпник или подрив на заплаха.

Повечето типични онлайн потребители искат лесно да изтеглят торенти или да изтеглят материали, защитени с авторски права, и това е наистина, доколкото стига. Департаменти като Агенцията за национална сигурност не са особено заинтересовани от такива потребители. Така че, ако искате да избегнете предаването на данните ви за сърфиране, офшорната VPN е най-добрият ви залог.

Най-добрите офшорни VPN мрежи

Сега, когато сте бързи по двете неща, които една VPN услуга може да ви помогне да осъществите, нека да разгледаме различните видове VPN услуги, които нямат седалище в държава „Five Eyes“, като САЩ или Великобритания:

1. ExpressVPN

ExpressVPN е един от най-популярните и широко използвани доставчици на VPN услуги в света, а удобното му местоположение на Британските Вирджински острови допринесе значително за успеха му. Услугата е гарантирано, че няма да съхранява вашите дневници и това е гарантирано чрез тяхната политика за нулева регистрация. Доставчикът също така е сигурен, че напълно ще защити вашето сърфиране чрез тяхната 256-битова технология за криптиране AES, както и надеждността им на OpenVPN като предпочитания и най-сигурен VPN протокол за използване. Услугата може да се похвали с около 1500 сървъра, добре разпръснати по целия свят, и схема за възнаграждение за реферали, при която както настоящият, така и новият абонат получават безплатен месец на абонамент, след като новият потребител се регистрира. Услугата предлага също така Stealth сървъри, до които могат да бъдат достъпни потребители, които са базирани в региони като Китай, където използването на VPN услуги е силно ограничено. ExpressVPN е добре познат и със своя много отзивчив екип за обслужване на клиенти, който винаги е на разположение за контакт 24/7 чрез съобщения на живо, имейл или дори телефон. Услугата може да ви се стори малко скъпа за регистриране в сравнение с други доставчици, така че гаранцията за връщане на парите от 30 дни е чудесна възможност да видите дали услугата си струва това, което искат.

2. BulletVPN

BulletVPN наистина не са били в бранша толкова дълго, колкото другите VPN услуги, но това не означава, че тяхната услуга е подпараметрична. Базирана в Естония, услугата е далеч от юрисдикцията на всички закони за съхраняване на данни, което означава, че тяхната политика за нулеви регистрации е добре спазена. Доставчикът е и един от малкото, които предлагат както VPN, така и Smart DNS услуги. Функцията Smart DNS прокси е полезна, ако искате да заобиколите регионални ограничения за устройства, които не поддържат за първи път VPN като PS4, Xbox One и Apple TV. BulletVPN е и един от малкото доставчици на VPN, които предлагат на потребителите VPN приложение за пожарната телевизия Amazon. Очевидно BulletVPN има и приложения за PC, Mac, Android и iOS устройства. В случай, че срещнете проблем с използването на тяхната услуга, услугата за обслужване на клиенти на BulletVPN винаги ще бъде под ръка, за да ви помогне или чрез поддръжка на живо, или по имейл. От гледна точка на сигурността, BulletVPN е сигурна, че вашата връзка е защитена и защитена със стандартния 256-битов модел за криптиране AES за всичките им абонати. Подобно на повечето други доставчици, BulletVPN също има 30-дневна гаранция за връщане на парите, от която можете да се възползвате и да видите дали това е услугата за вас или не.

3. NordVPN

Тази услуга, базирана в Панама, е със седалище далеч от всеки регион, където се прилагат политики за запазване на данни. Това означава, че с такъв доставчик не трябва да се притеснявате дали историята на сърфирането ви ще бъде записана, камо ли да се споделяте. Това, съчетано с функции за защита, като Double VPN, където трафикът се прехвърля през два сървъра вместо един, и CyberSec, където разрушителните реклами и зловреден софтуер се блокират, докато сърфирате, гарантира, че абонатите на NordVPN са добре погрижени за тяхната сигурност. Голямата мрежа на доставчика от повече от 4000 сървъра също гарантира, че всички потребители са в състояние да намерят сървър в техния регион на избор, към който могат да се свържат, а капацитетът на NordVPN да поддържа до 5 едновременни VPN връзки помага да се спестят всички разходи, свързани с онлайн сигурност. NordVPN също поддържа Onion over VPN, където потребителите могат да интегрират Tor VPN услугата, за да гарантират, че получават наистина анонимно изживяване. Услугата също предлага превключвател за автоматично убийство и предпазва от изтичане на DNS. С предлаганата 3-дневна безплатна пробна версия няма да ви отнеме толкова време, за да решите дали това е подходящата услуга за вас или не. Продължете и опитайте.

4. CyberGhost

CyberGhost VPN е друга надеждна услуга, базирана в Румъния. Страната се радва на значителна свобода онлайн, така че потребителите не трябва да се притесняват за записването на техните данни или за ограниченото им сърфиране. Услугата е особено известна с мерките за сигурност, прилагани специално за потребители, които постоянно се свързват към обществени Wi-Fi мрежи. CyberGhost VPN поддържа споделяне на файлове чрез прехвърляне на файлове в peer, така че не трябва да имате проблеми с изтегляне или изтегляне на файлове с голям обем. Техният екип за обслужване на клиенти също винаги е на разположение, за да ви помогне, когато се сблъскате с някакви проблеми, тъй като те могат да се свържат с тях чрез функцията за чат на живо. Услугата предлага лесен за използване VPN приложение, което е съвместимо в голямо разнообразие от платформи, включително iOS, Android, Mac OS и Linux. Услугата се съчетава добре с Kodi, така че потребителите не трябва да имат проблеми при свързването й с медийния софтуер. За да видите дали CyberGhost изпълнява или не отговаря на вашия стандарт, може да искате да вземете 30-дневната им гаранция за връщане на парите и да изпробвате услугата за себе си.

Слово за съвети

Налично е голямо разнообразие от безплатни VPN мрежи и повечето от тях могат да бъдат намерени чрез просто търсене онлайн. Тези услуги могат да бъдат много съблазнителни да се регистрирате и ние сме наясно, че повечето потребители биха предпочели да имат нещо, което могат да получат безплатно, в сравнение с това, че трябва да плащат за него. Бихме искали да предложим дума за предпазливост на всеки потребител на Интернет, който мисли да се регистрира с безплатен доставчик. Известно е, че тези безплатни услуги споделят потребителски данни на трети страни. Вероятно по този начин повечето от тях са в състояние да поддържат безплатната си услуга. Качеството на тяхната услуга също ще ви смути, тъй като при повечето доставчици скоростите наистина са твърде ниски, за да направите нещо съществено. Единствените доставчици, на които можете да се доверите, са тези, които предлагат определена продължителност на ползването на тяхната услуга безплатно. Обикновено това е така, за да можете да видите доколко тяхната услуга се сравнява с останалите, преди да се регистрирате.

Заключение за най-добрите офшорни VPN мрежи

Използването на офшорна VPN гарантира, че няма да бъдете обгърнати от многото притеснения, за които правителствата по целия свят са известни, че повишават сигурността онлайн и че вашите данни и лична информация остават далеч от ръцете на която и да е държавна агенция.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map