Най-добрите OpenVPN услуги през 2020 г.

Вероятно е, вероятно сте чували как OpenVPN се предлага като услуга в много от рекламите за VPN, които сте виждали по цял Интернет. Може би сте се замислили, опитвайки се да разберете какво представлява, но ако не, имате късмет, защото ще демистифицираме какво става, преди да препоръчаме това, което смятаме за най-добрите OpenVPN услуги през 2020 г..


Най-добрите OpenVPN услуги през 2020 г.

Най-добрите OpenVPN услуги през 2020 г.

Какво е OpenVPN?

Доставчиците, които предлагат OpenVPN като услуга, по принцип позволяват на клиентите си да имат достъп до софтуерно приложение с отворен код, което реализира техники за виртуална частна мрежа (VPN) за създаване на сигурни връзки от точка до точка или сайт към сайт. След това клиентите ще използват сървърите на доставчик на VPN, но все пак разчитат на криптирането на OpenVPN.

Най-добър VPN с шифроване на OpenVPN

След като знаете малко за това как работи, ето нашия подробен преглед на доставчиците, които предлагат най-добрите OpenVPN услуги през 2020 г .:

1. ExpressVPN

Като една от първите VPN услуги, включили OpenVPN в своя списък с функции, ExpressVPN продължава да се развива и развива мрежата си от над 50 сървъра в над 40 страни всяка година поради големия брой хора, които ги изпробват първо под 30-дневната си гаранция за връщане на парите, само за да се регистрират като годишни абонати. Говорейки за това, те предлагат 3 плана за плащане; месечният пакет отива за 12,95 долара, 6-месечният пакет за 9,99 долара, а годишният план за 8,32 долара.

Ако сте напълно нов в OpenVPN, то ExpressVPN е една услуга, от която ще се радвате, тъй като те опростяват всичко по такъв начин, че нивото на настройка, което ще трябва да направите, е намалено до минимум. Без запазване на журнали и надеждна политика за поверителност, ExpressVPN е гарантирано, за да гарантира сигурността ви онлайн безспорна.

2. IPVanish

Друг доставчик, който не се справя твърде добре с OpenVPN, е IPVanish. С над 180 сървъра, всеки, който се надява да използва OpenVPN, докато е в мрежата си, е гарантиран за достъп до уебсайтове от всяка точка на света. Ценообразуването им също е значително справедливо – 7,50 долара за един месец, 20,24 долара за всеки 6 месеца и 58,49 долара за всеки 12 месеца.

Освен OpenVPN, IPVanish поддържа и други протоколи като L2TP и PPTP. Потребителите също ще се възползват от защитната си стена NAT, която идва по подразбиране за всички предлагани от тях пакети.

3. BulletVPN

Макар и не толкова широко известен като другите VPN услуги в този списък, BulletVPN върши отлична работа, когато става въпрос за заобикаляне на изкуствени граници онлайн. Новодошлия е един от малкото VPN, за които знаем, че има VPN приложение, съвместимо с FireStick. Не само това, те имат местоположение на VPN сървър по целия свят, включително САЩ, Великобритания, Канада и дори Русия. 30-дневна гаранция за връщане на пари означава, че можете да изпробвате тяхната услуга безрисково. Като цяло, BulletVPN не отговарят на името си; бързи VPN сървъри и обслужване на клиенти. Подобно на ExpressVPN, BulletVPN предлага безплатна услуга Smart DNS прокси, която можете да използвате на устройства, които не са съвместими с VPN..

4. HideMyAss

Очаквайте четвърти в нашия списък е HideMyAss, една от другите няколко VPN услуги, която предоставя огромна поддръжка за потребителите, които се надяват да разчитат на OpenVPN. Всичките им 841 сървъри поддържат OpenVPN протокола, което ги прави един от малкото най-надеждни доставчици при работа с тази конкретна услуга. Те имат и куп други протоколи, които поддържат като SSTP, PPTP и L2TP / IPSec. Можете да получите достъп до всичко това от 11,52 долара, 6,55 долара или 8,33 долара на месец.

Един от проблемите, повдигнати от повечето абонати на HideMyAss, е ниската честота на реакция на техния екип за обслужване на клиенти, когато имате проблем. Услугата няма услуга за чат на живо и отнема твърде много време, за да отговори по имейл.

Те предлагат 30-дневна гаранционна услуга за връщане на парите, така че можете да ги изпробвате за един месец, преди да се установите за тях като предпочитан от вас доставчик.

Настройка на OpenVPN

След като решите на кой доставчик ще разчитате за вашата услуга OpenVPN, настройването на цялото нещо не би трябвало да ви стресира наистина. Настройката обикновено се конфигурира преди работа, така че остава да изберете дали искате да активирате услугата или не. За онези, които биха искали да влязат в деликатесното, как работи, има много уроци „Какво е OpenVPN“ там, които трябва да ви насочат как да направите това.

Предимства & Недостатъци на OpenVPN

Голям брой уебсайтове продължиха да предлагат и дори да посочват причини, поради които абонатите на VPN не трябва да продължат да използват OpenVPN, позовавайки се на недостатъци, които по-късно открихме, могат да бъдат лесно сортирани чрез промяна на някои от настройките на конфигурацията. Тези, които не могат да имат повече общо с избора на ISP или дори с качеството на хардуера в употреба.

Повечето потребители се радват на OpenVPN, тъй като им позволява да персонализират настройките му по начин, по който други протоколи като PPTP и L2TP не могат. Следователно това изисква малко технически опит, но новобранецът не може да се справи с ръководството на квалифициран представител за обслужване на клиенти.

OpenVPN всъщност не идва с потребителски интерфейс, но щом свикнете с него, вие ще бъдете още по-изложени на това как можете да разчитате на него за по-модерни неща, като отдалечен достъп.

Заключение относно най-добрите OpenVPN услуги през 2020 г.

За многото клиенти, които търсят надеждно VPN приложение с отворен код, няма друго решение да се обърнат към OpenVPN. Този VPN протокол е най-предпочитаният и качеството на услугата, която получавате, е силно зависима от вида на VPN доставчика, който решите да се регистрирате. Обикновено доставчик с разширена мрежа от сървъри, надежден екип за обслужване на клиенти и разумен механизъм за ценообразуване трябва да е достатъчен, за да гарантира добро обслужване. Доставчик като ExpressVPN проверява квадратчетата и за трите изисквания и те имат 30-дневна гаранция за пари, за всеки, който е скептично настроен към тяхната услуга, да се убеди сам..

Ако случайно изпробвате някоя от услугите, които споменахме по-горе, не се колебайте да оставите коментар или два в секцията по-долу; ще се радваме да чуем и да ви отговорим.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map