Най-добрите VPN мрежи за Oculus Go и как да ги инсталирате

Вие сте един от хората, които са възприели Виртуалната реалност в съвременния си вид? Ако е така, тогава вероятно сте гордият собственик на Oculus Go. Защо да не стартирате и преживявате VR, като добавите VPN към него? Да, знам, VPN не работят на Oculus … нали? Точно така … но има някои трикове за заобикаляне на това! Прочетете, за да разберете как да работите VPN на Oculus Go и в кои VPN трябва да инвестирате.

Най-добрите VPN мрежи за Oculus Go + Ръководство за инсталиране

Най-добрите VPN мрежи за Oculus Go + Ръководство за инсталиране

Най-добрите VPN мрежи на Oculus Go – Бърз преглед

Само в случай, че вече сте запознати с различните методи за инсталиране на VPN в Oculus Go, ето кратък преглед на най-добрите избори на нашите експерти за достойните VPN на Oculus Go:

  1. ExpressVPN
  2. IPVanish
  3. NordVPN
  4. BulletVPN

Съвместим ли е Oculus Go с VPN?

За да отговорите бързо: Не. Oculus Go не е съвместим с VPN. Възможно е в крайна сметка, още повече, че повече хора инвестират в VR, но засега няма да намерите специфично VPN приложение за Oculus Go.

Като се има предвид, все още има начини да се откажете от това. Ще обхващам 2-те най-прости метода да го направите, но искам да отбележа, че можете да намерите и други методи, които могат да свършат работата също.

Как да инсталирате VPN на вашия Oculus Go – два метода

Както казах по-горе, има и други методи, които можете да използвате, за да накарате VPN да работи върху Oculus Go. Причината да не покривам всеки отделен метод е, защото другите изискват малко техническо ноу-хау и исках да поддържам това ръководство достатъчно просто за всеки, който може да използва.

Нека се впуснем в това, нали??

Метод 1 – Инсталирайте VPN на вашия рутер

Първият метод, който можете да използвате, е инсталирането на VPN на вашия рутер.

Честно казано, това вероятно е краят метод, който можете да използвате, за да покриете всичко, което може да се свърже с WiFi. Защо? Тъй като вашият рутер е това, което дава на тези устройства достъп до интернет. Ако можете да получите първоначалната точка за достъп, покрита от VPN, всяко устройство, с което се свържете след него, също ще бъде обхванато от VPN.

Има смисъл, нали?

В зависимост от марката и модела на вашия рутер, инсталационният процес може да се различава. Написахме цял куп ръководства за различни производители на рутери, така че ви предлагам да потърсите вашия конкретен модел. Някои ръководства за инсталиране са сложни, други са много директни и до точката. Можете да разгледате това общо ръководство, за да добиете представа за това какво ще отнеме процесът.

Ако не искате да се сблъскате с проблемите с инсталирането на VPN на вашия рутер, имате друга възможност. Много VPN доставчици си сътрудничат с производителите на маршрутизатори, за да предоставят на клиентите си четене, за да се използват VPN рутери. Купете го, настройте го и за нула време ще използвате вашия Oculus GO с VPN.

Метод 2 – Използвайте мрежово споделяне

Ако приемем, че не искате да преживявате проблемите с инсталирането на VPN на вашия рутер или закупуването на VPN рутер, можете да използвате този втори прост метод.

Така че, за този единствен, всичко, което трябва да направите, е да получите своя VPN на вашия лаптоп или компютър, след което да използвате мрежово споделяне, за да свържете вашия Oculus Отидете до интернет.

Пълно разкриване: Необходимо е сами да настроите мрежовото споделяне. Добрата новина е, че имаме това удобно ръководство, което можете да следвате до Т, за да направите всичко това много по-лесно.

Направете този процес веднъж и след това всичко, което трябва да направите след това, е да се свържете с мрежата.

Най-добрите VPN за Oculus Go

Така че сега, когато имате идея как да накарате VPN да работи по Oculus Go, нека поговорим в кои VPN трябва да инвестирате.

За да го започна, искам да отбележа, че не всички VPN са създадени равни. Всъщност някои VPN мрежи, конкретно безплатни VPN, са невероятно опасни и трябва да се избягват на всяка цена.

Платените VPN мрежи също „не се създават еднакво“. Ето защо обикновено предлагаме да се придържате към доставчици от най-високо ниво, които са изградили репутацията си да защитават поверителността и сигурността на клиентите си, като им предоставяте превъзходен достъп до гео блокирани сайтове.

Ето изборите на нашите експерти за VPN от Oculus Go:

ExpressVPN

Ще започна списъка, като обсъдя най-добрия избор на нашите експерти: ExpressVPN.

Ако търсите VPN, който разполага с всичко и доставя красиво, това е доставчикът на услуги за вас. Това е един от малкото останали VPN, които все още могат да деблокират US Netflix, така че знаете, че потенциалът му за деблокиране е в сила. Той също следва стриктна политика без регистрация и предлага най-добрата услуга за поддръжка на клиенти в бранша.

ExpressVPN има цял набор от функции, предлагани, включително 30-дневна гаранция за връщане на парите. Можете да използвате тази оферта, за да изпробвате услугата цял месец, преди да решите да се ангажирате с нея, тъй като може да е малко скъпо за някои хора.

IPVanish

След това имаме IPVanish.

Този доставчик е малко по-евтин от ExpressVPN и все пак успя да предложи фантастична и добре закръглена услуга. Една от най-големите точки на продажба на IPVanish са бързите им скорости на изтегляне, поради което VPN е любимец на феновете сред Torrenters по целия свят. Той поддържа P2P споделяне на файлове и ви дава до 10 едновременни връзки на акаунт.

За съжаление, тя не идва с гаранция за връщане на парите за цял месец, но все пак можете да изпробвате VPN до седмица, преди да изтече политиката за възстановяване. Ако това изглежда като VPN, което гъделичка фантазията ви, разгледайте нашето ревю на IPVanish, за да получите още по-добра картина на всичко, което може да направи за вас.

NordVPN

Третият избор на нашите експерти кацна на NordVPN.

Ето доставчик, който е направен за цените на сигурността сред нас. NordVPN се погрижи за своите функции, за да задоволи най-параноичните VPN потребители там. Говоря 2048-битово SSL криптиране, двойно VPN и дори разделно тунелиране. На всичкото отгоре това е и фантастичен VPN за всеки, който иска да заобиколи сложни геоблокове като тези, наложени от Netflix.

Не приемайте думата ми за това, прочетете пълния ни преглед NordVPN, за да получите цялата информация, която ви е необходима, за да вземете правилното решение.

BulletVPN

И накрая, четвъртият избор на нашите експерти преминава към BulletVPN.

Този доставчик е сравнително нов в сравнение с останалите в този списък. Въпреки това, BulletVPN успя да създаде солидна репутация много бързо. Той има пламтящи бързи скорости и е перфектният VPN за коркорези и стримери. Въпреки че няма много сървъри в предлагането, той все още е в състояние да деблокира най-трудните гео блокиращи сайтове там (Netflix).

BulletVPN предлага цял куп функции, които му позволяват да осигури отлично VPN изживяване на всички свои клиенти. Защо да не ги разгледаме тук?

Как да инсталирате VPN на Oculus Go – финални мисли

Имате го, хора; два метода за настройка на VPN на Oculus GO плюс списък на VPN доставчици, на които можете да се доверите. По този начин ще имате достъп до всички функции, които VR светът предоставя, дори и да е геоблокиран във вашата страна. Също така ще можете да съхранявате информацията и данните си в сигурно, сигурно и лично състояние.
Кажете ми в коментарите, ако смятате това ръководство за полезно!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me