Най-добрите VPN за Близкия Изток

Кои са най-добрите VPN за Близкия Изток? Не е тайна, че Близкият изток прилага някои от най-строгите закони за интернет цензура в света. ОАЕ не позволяват VoIP протоколи като Skype и Viber, така че да печелят от собствените си национални превозвачи. Неотдавна Иран блокира Telegram, за да обезсърчи общественото несъгласие. А в Саудитска Арабия е блокирано почти всичко за… ами наистина имат нужда от причина? Достатъчно странно, дори и при строга интернет цензура и ограничения, потребителите в Близкия изток са много гласни за положителното въздействие на Интернет върху ежедневието им.

Най-добрият VPN за Близкия изток

Най-добрият VPN за Близкия изток

Интернет свобода в Близкия изток

Би било наистина интересно да се види колко ентусиазирани биха били, ако имат неограничен достъп до Интернет и свобода. Не, това не е фантазия, а много осезаема реалност, която може да се придобие с използването на VPN. Сирия, Пакистан, Катар, Судан, Оман, Египет, Бахрейн и Кувейт могат да правят каквото искат да правят онлайн без знанието на интернет доставчиците или намесата на правителството. За да постигнете онлайн анонимност и свобода в Интернет, без да се вмъквате в правни проблеми, имате нужда от надеждна и достоверна VPN. Прочетете, за да разберете кои са най-добрите VPN за Близкия Изток.

Най-добрите VPN за Близкия Изток

Проведохме различни тестове, за да намерим най-добрите VPN за Близкия Изток. Ето резултатите:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. CyberGhost

Примери за интернет цензура в Близкия изток

Тъй като светът се движи към интернет свързаност, Близкият изток ще изостава много за това, че не позволява на своите хора интернет свобода. Ако правителствата в тези страни няма да насърчат навлизането в Интернет, гражданите трябва да вземат нещата в свои ръце и да направят нещо по въпроса. В Обединените арабски емирства, Skype е блокиран както за мобилни данни, така и за WiFi / Lan интернет мрежи. телеграма потребителите в Иран са отказали достъп до това приложение от 9 април. Не забравяйте рязките решения на Върховния административен съд на Египет да блокира съдържание като Youtube.

Защо имате нужда от VPN за Близкия изток?

Докато много потребители на Интернет в Близкия изток са изразили подкрепата си за блокиране на вредно съдържание от властите, много от расисткото, безобидно и обидно съдържание се блокира без причина по пътя. Независимо дали сте жител на Близкия Изток или посещавате бизнес или свободно време, в един момент ще се окажете загубени за начини да използвате интернет малко по-свободно. VPN ще ви предостави нова самоличност, която ще ви позволи да заобиколите гео ограниченията и да ви осигури слой сигурност, така че никоя трета страна да няма достъп до вашите данни. Ето и други причини, поради които се нуждаете от VPN в Близкия изток:

 • Разблокирайте уебсайтове и избягвайте филтрите.
 • Преглеждайте мрежата анонимно.
 • Подобрява онлайн сигурността.
 • Позволява ви безопасно достъп до обществена връзка.
 • Позволява p2p торент.
 • Заобикаля световните гео ограничения.
 • Скрива IP адресите на потребителите.
 • Предоставя отдалечен достъп до файлове.
 • Позволява на потребителите безопасно да споделят големи файлове.

Как да използвате VPN в Близкия Изток?

Не можем да подчертаем достатъчно важността на наличието на VPN, особено в Близкия изток. Виртуална частна мрежа (VPN) е технология, която се използва за осигуряване на сигурна връзка между устройството на потребителя и други мрежи. Той крие IP адреса на всеки, който се свърже със своите сървъри. VPN не само крие IP адреса ви, но ви позволява да използвате свободно интернет. Всички тези блокирани уебсайтове, ограничен или ограничен достъп до форуми и поточни медии, и всичко това може да бъде изчезнало след като бъде инсталиран VPN. VPN се състои от мрежа от сървъри, които се разпространяват в страни по целия свят. Това означава, че можете да се свържете с всеки сървър във всяка страна по целия свят. Тази връзка ще замени текущия ви IP с тази на държавата, за да изглежда, че сте там. Наличието на различен IP адрес ви позволява да имате достъп до почти всеки уебсайт с ограничен достъп в избраната от вас държава.

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги, който предлага на своите потребители VPN приложения.
 2. Изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на устройството си.
 3. Стартирайте приложението и влезте.
 4. Изберете един от VPN сървърите и се свържете с него.
 5. Проверете вашия IP адрес чрез уебсайт като WhatIsMyIP.network, за да се уверите, че е направена промяна.
 6. Официално сте скрили своя IP адрес. Така че сега можете да избягвате доставчици на интернет услуги и трети страни.

Най-добрият VPN за Близкия изток

В Близкия изток VPN става най-добрият ви приятел. Това е билетът ви извън цензурата и ограниченията в Интернет. Но не всеки VPN е един и същ. Тези безплатни, например, стоят, доколкото е възможно, от тях. Те са лоши новини. Дори премиум те доказват, че не всичко, което блести, е злато. Въз основа на това направихме своите изследвания и успяхме да съставим списък с най-добрите VPN мрежи, които да се използват в Близкия изток. Погледни:

ExpressVPN

ExpressVPN има една от най-големите мрежи от сървъри и сървърни места, с над 130 сървърни места в 87 държави. Значение, интернет потребителите в Близкия изток могат да се възползват от широкия си набор от сървърно разпространение. Този доставчик на услуги би бил идеалният избор за Близкия изток за водене на политика за поверителност с нулева регистрация и подкрепа на най-добрите методи за криптиране, използвани от много правителства. За тези, които искат да защитят своите данни от наблюдение и заобикаляне на цензурата без намеса с властите, ExpressVPN е доставчикът, от който се нуждаете. За да прочетете пълния преглед, не забравяйте да проверите тази статия.

BulletVPN

BulletVPN се стреми да предостави на своите потребители от Близкия изток най-добрите услуги, така че да получат приятно онлайн изживяване. Те използват силни протоколи за криптиране, способни да деблокират ограничен материал и да премахват всички видове забрани. Техните надеждни връзки и сървъри гарантират заобикаляне на цензурирано съдържание от цял ​​свят. Освен това този доставчик на услуги не записва нито една история на сърфиране или изтегляне на своите потребители. Тоест, те нямат какво да съхраняват или запазват, тъй като следват строга политика за нулева регистрация. Целта на BulletVPN е да гарантира сигурността на личния живот и сигурността на техните клиенти в Близкия изток. Прочетете пълното Преглед на BulletVPN точно тук.

NordVPN 

Това е един от най-ориентираните към сигурността доставчици на услуги. Той предлага не един, а два метода за криптиране, което означава, че вашите данни се кодират два пъти! Функция, която със сигурност ще успокои онези, които се свързват от Близкия изток. С политиката за поверителност на нулеви логове, превключвател за убийство и специални видове сървъри определят NordVPN като чудесна опция за тези, които търсят по-високи нива на сигурност. За повече информация за този доставчик на услуги, прочетете тази статия.

VPN за Близкия Изток

Няма повече пропуснати филми или видеоклипове, няма повече съобщения за грешки и със сигурност не повече извинения „Не мога да отправя повикване“. Не всички имаме еднакви приоритети. Но бихме оценили, най-малко приличните методи за онлайн комуникация, за да поддържаме връзките си с нашите близки. Или да можем да виждаме тези хора, когато искаме или лукса да предаваме филм, който сме умирали да видим, без да получим „това съдържание не е достъпно във вашия район“. С казаното, всички можем да се съгласим за незаменимостта на VPN в Близкия изток. В противен случай нито една от тези опции дори не би била опции, за начало.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map