Най-добрите VPN за Swisscom TV

Swisscom е най-високо ниво на телекомуникационна компания със седалище в Швейцария, която се грижи за мобилните, широколентовите и развлекателните нужди на своите хора. Но тъй като услугата е достъпна само в Швейцария, не мнозина очакват да пропуснат любимите си предавания, докато са извън страната. Тъй като това е притеснение, което изпитва повечето от неговите абонати, следва, че те трябва да бъдат информирани за най-добрия начин за стрийминг от Swisscom TV, докато са в чужбина.


Най-добрите VPN за Swisscom TV

Най-добрите VPN за Swisscom TV

Най-добрите VPN за Swisscom TV – Обобщение

Не се колебайте да разгледате прегледа по-долу, ако не искате да прегледате цялата статия.

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark
 5. IPVanish 

Как да деблокирате Swisscom TV извън Швейцария чрез VPN

Най-ефективният начин, по който абонатите могат да се възползват максимално от абонамента си, докато са извън Швейцария, е чрез използването на виртуална частна мрежа. Както може да подсказва името, VPN се състои от колекция от сървъри, които работят заедно, за да предоставят пълна поверителност и анонимност на всеки, който маршрутизира своята интернет връзка през тях. По този начин никой ISP не може да определи точното местоположение на абонатите. Те дори не могат да подслушват своите онлайн дейности. Когато телевизионният зрител на Swisscom използва VPN услуга, за да се свърже със сървър, базиран в Швейцария, той / тя ще получи достъп до всичко, което е на разположение в Швейцария. 

Достъпът до Swisscom TV и други услуги не е единственото нещо, за което е подходящ VPN. Услугата също помага да запазите вашите данни, особено когато използвате обществен WiFi, когато имате достъп до Интернет. Това ви предпазва от киберпрестъпници, които може да искат да използват споделения достъп за хакване на вашето устройство. VPN също гарантира, че ще имате пълно доверие при достъп до чувствителни сайтове. Това включва вашата банкова сметка онлайн и номер на кредитна карта.

Разблокирайте Swisscom TV с помощта на VPN – Стъпки

Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате и предавате по телевизия Swisscom извън Швейцария:

 1. Първо, регистрирайте се при доставчик на VPN услуги.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашето стрийминг устройство.
 3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
 4. Сега се свържете или с a Швейцарски IP адрес.
 5. Достъп и поток на Swisscom на всяко място по света.

Най-добрите VPN за Swisscom TV

 За да гарантираме, че потребителите използват надеждни доставчици, съставихме списък от услуги, на които могат да разчитат. Ето нашия списък с най-добрите VPN за телевизия Swisscom.

ExpressVPN

ExpressVPN заема първото място за най-надеждната услуга, към която потребителите могат да се обърнат. Доставчикът на най-горните рафтове е базиран на Британските Вирджински острови. Компанията има 2000 сървъра, разпръснати по целия свят. 256-битовото AES криптиране на доставчиците на услуги на своите потребители, но вместо VPN протоколи като SSTP, PPTP и L2TP / IPSec, доставчикът насърчава своите потребители да разчитат на OpenVPN. ExpressVPN позволява до 3 едновременни връзки, което позволява на още повече устройства да използват своите над 200 000 IP.

Услугата поддържа стриктна политика за нулева регистрация, която уверява абонатите, че техните данни винаги се съхраняват в сигурни ръце. Доставчикът също предлага разделяне на тунели като уникална функция, която позволява на потребителите да решават кои части от трафика си могат да кодират и кои части не могат. В допълнение към това ExpressVPN поддържа силен екип от представители на грижите за клиентите, които винаги са на разположение 24 часа в денонощието. Клиентите могат да достигнат до екипа за поддръжка чрез чатове на живо, имейли и социални медии. За да видите как иначе услугата е адаптирана, за да предложи преживяване с гладко предаване, разгледайте нашия ExpressVPN Review.

NordVPN

NordVPN на предлагането на функции е повече от достатъчно, за да запази потребителите добре защитени. Доставчикът е базиран на Панамските острови и има контрол над над 4000 сървъра. NordVPN позволява до 6 множество устройства да бъдат свързани към своите потребители. Този номер дори може да бъде увеличен, след като клиентът на NordVPN бъде изтеглен директно на неговия рутер. Доставчикът осигурява своите потребители чрез 256-битово AES криптиране, но също така прилага своята двойна VPN функция, която след това насочва трафика на потребителя през два сървъра, вместо един, като по този начин удвоява нивото на защита.

NordVPN предлага и софтуер като CyberSec, който предпазва от злонамерен софтуер и реклами наред със SmartPlay, който предоставя достъп до гео-ограничено съдържание. NordVPN предлага и специални IP адреси, които можете да избирате, заедно с автоматичен превключвател за убиване в Интернет, както и защита от изтичане на DNS. Отделете известно време, за да преминете през нашия NordVPN преглед, за да видите какво още може да направи доставчикът за вас.

BulletVPN

BulletVPN е естонска компания, която предлага VPN услуги чрез сравнително малка мрежа от сървъри. Той е малко по-скъп от другите VPN мрежи на пазара, но с качеството на услугите, които предлага, ценовата марка има по-голям смисъл. BulletVPN е чудесен вариант за тежки стримери или торентери. Този доставчик е прозрачен и предлага страхотни функции за поверителност и сигурност.

Начинаещите няма да имат никакви затруднения при използване на това VPN приложение. Тези, които искат да запазят поверителността си по интернет, могат да използват тази VPN. BulletVPN управлява 52 сървъра в над 30 страни. Те не са толкова много, колкото другите VPN, но те свършват работата. BulletVPN предлага 30-дневна гаранция за възстановяване, което означава, че нямате какво да губите с този доставчик. Прочетете повече за прегледа BulletVPN тук.

Surfshark

Surfshark е награден, сигурен VPN, който криптира вашите онлайн данни, за да ви помогне да останете лични & защитени всеки ден. Този доставчик спечели много бръмчане на пазара на VPN благодарение на забележителните си функции. Сигурността, бързината и поверителността са основните характеристики, с които този доставчик може да се похвали. Всъщност едно от най-забележителните неща за Surfshark е неговата сигурност.

Компанията предлага сигурни протоколи за тунелиране като IKEv2 и OpenVPN и плътно запечатан корпус. С Surfshark анонимността онлайн е гарантирана. Този доставчик оперира над 500 сървъра от 50 държави и предлага неограничена честотна лента на торент. Въпреки че този доставчик има някои проблеми със скоростта, компанията работи по отстраняването им. Прочетете повече за Surfshark в този преглед.

IPVanish

IPVanish би направил отличен VPN за Swisscom TV. Услугата е страхотен доставчик, който е повече от способен да поддържа потребителите си добре защитени онлайн. Потребителите могат да сърфират свободно, без да нанасят голяма вреда на скоростта си. IPVanish твърди, че има над 1500 сървъра, разпространени в целия свят. Тези сървъри предоставят повече от 40 000 IP за своите клиенти да избират. Фактът, че сървърът изцяло принадлежи на компанията, означава, че няма да има намеса на трети страни.

IPVanish е чудесен особено за потребители, които са склонни да прекарват голяма част от времето си в торенти. Доставчикът дава възможност за неограничени връзки на връстници, както и анонимна връзка. IPVanish предлага и 256-битово AES криптиране и поддържа до 10 едновременни устройства под един абонамент. IPVanish също е много предпочитан от онлайн геймърите и стрийвърите, поради постоянната скорост на своите сървъри. Разгледайте нашия преглед на IPVanish, за да видите какво още предлага доставчикът.

За Swisscom TV

Като компания, която има надеждни данни за това как нейните потребители общуват и също така използват интернет, изглежда, че е подходящо да въведе услуга, която да им позволи да консумират видео съдържание в движение. Това е така, защото стриймингът на видео беше една от най-практикуваните дейности, с които клиентите му ще се занимават, докато са онлайн. Този извод предизвика старта на Swisscom TV. Swisscom TV по същество е интернет телевизионна услуга, която позволява на потребителите си да имат достъп до голямо разнообразие от канали, продиктувано от абонаментния пакет по техен избор. Има три от които да избирате. Това са Swisscom TV L, M и S. Трите пакета се отличават с броя на каналите, които всеки може да предложи. L има 300 канала с повече от 160 в HD, M предлага около 270 канала с около 120 в HD, докато S има 100 канала с над 60 в HD.

Без значение за кой пакет се абонирате, винаги има широк спектър от канали, които имат романтика, криминални истории или Sci-Fi предавания, от които да избирате. Съдържанието също се поддържа свежо и редовно се актуализира. Услугата има и редица допълнителни функции, за да поддържа впечатлението вълнуващо. Потребителите на телевизия Swisscom имат възможност да записват до 2400 часа от любимите си програми, което прави случая за гледане офлайн. Услугата също предлага 4K Ultra High Definition качество на гледане, но това ще работи само ако вашата WiFi връзка е с висока скорост. В комплекта е включено и цифрово радио, като потребителите имат шанс да настроят над 200 радиостанции. Swisscom TV също поддържа едновременно гледане, тъй като услугата може да бъде достъпна до 5 телевизора при един абонамент.

 Най-добрите VPN за Swisscom TV – Заключение 

Тъй като Swisscom TV е сред най-популярните стрийминг услуги в Швейцария, може да бъде много трудно за нейните потребители да останат без да стриймират съдържанието му, докато са в чужбина. Абонирането за VPN обаче прави това много по-лесно. За да видите кой от трите доставчици, за които сме обсъждали, най-добре отговаря на вашите нужди, разгледайте всеки от техните индивидуални отзиви. Това ще ви помогне да вземете информирано решение.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map