Най-добро VPN за пътуване – 2020 Ръководство за преглед

Кой е най-добрият VPN за пътуване през 2020 година? Пътуването е фантастичен разрушител на стреса и средство за релаксация за милиони хора по света. За част от хората, това е част от тяхната работа! Без значение каква е причината да пътувате до вас – ще се нуждаете от достъп до определени удобства и провизии, когато пътувате. Не всеки иска да го грубо!

Докато пътувате, ще трябва да получите достъп и да използвате мрежата за различни цели. От поддържането на връзка с тези у дома до проверката на служебните имейли, ще трябва да се свържете онлайн, докато пътувате. Достъпът до мрежата в движение обаче може да бъде труден и на моменти опасен. За да сте сигурни, че не нарушавате безопасността на данните, докато използвате мрежата в движение, използването на VPN услуга или приложение е разумно.

Най-добър VPN за пътуване през 2020 г. - Ръководство за най-добър преглед

Най-добър VPN за пътуване през 2020 г. – Ръководство за най-добър преглед

Най-добър VPN за пътуване – Бързо обобщение

Най-добрите VPN услуги, които можете да използвате по време на пътуване, са:

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. NordVPN
  4. IPVanish
  5. VyprVPN

Най-добър VPN за пътуване през 2020 г. – подробен анализ

Преди да изберете VPN, който да използвате, докато сте в чужбина, трябва да се уверите, че услугата, с която искате да се регистрирате, всъщност деблокира поточните канали или уебсайтове, които искате да използвате. Друго нещо, което трябва да се вземе предвид, е дали този VPN действително защитава поверителността ви онлайн. И накрая, уверете се, че доставчикът на VPN предлага 30-дневна гаранция за възстановяване. По този начин винаги можете да си върнете парите само в случай, че нещата не се получат. Ето нашия списък с най-добрите доставчици на VPN, които можете да използвате в чужбина.

Нашият най-добър VPN списък за пътувания не включва никакви безплатни VPN. Подобни услуги са известни бавно и не работят както е предвидено в повечето случаи. Обстрелването около 10 долара за първокласна VPN услуга си заслужава, когато вземете предвид всички бонуси, от които се измъкнете. Да не говорим, че правилните VPN мрежи ви позволяват да защитите вашата поверителност онлайн и да получите достъп до всички сайтове, които са достъпни само вкъщи.

1. ExpressVPN

Преглед ExpressVPN

ExpressVPN е базирана на Британските Вирджински острови и предлага до 2000 сървъра по целия свят. Това е доста важно за всеки, който иска да деблокира гео ограничено съдържание. Що се отнася до сигурността, ExpressVPN използва 256-битово AES военно-криптиране и поддържа OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2, PPTP и SSTP като VPN протоколи. Така че, с други думи, можете да гарантирате, че винаги сте в безопасност, когато сърфирате в мрежата.

Този VPN също приема строг принцип за нулева регистрация, който помага на потребителите да сърфират в Интернет с пълна анонимност. Дори вашият интернет доставчик или правителството не могат да се докоснат до това, което правите онлайн, след като се свържете с личните сървъри на ExpressVPN.

Доставчикът разполага и с услуга Internet Kill Switch, за да защити връзката ви през цялото време. Не само това, но след като се абонирате за тяхната услуга, ще можете да се възползвате от VPN връзка на три устройства едновременно. За да разберете какво друго може да предложи ExpressVPN, отделете малко време, за да преминете през нашето Преглед ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN преглед

NordVPN е един от най-добрите доставчици на VPN, когато става въпрос за сървърна дистрибуция. Той има повече от 4000 сървъра в над 60 страни. NordVPN е базирана в Панама, което означава, че е определено безопасна, тъй като не отговаря на никакви регулаторни органи за данни. Не че е необходимо, тъй като те имат 100% гарантирана политика за нулева регистрация.

Този доставчик също използва 256-битово AES криптиране. Той се допълва от някои от неговите уникални функции, които включват двойно VPN криптиране. Тази услуга насочва вашия интернет трафик през два сървъра вместо един, т.е. удвоява нивото ви на сигурност.

NordVPN предлага софтуер, наречен CyberSec. Тази особеност предпазва устройството ви от заразяване от вируси, зловреден софтуер или друг злонамерен софтуер, който идва на пътя ви. Smart Play, от друга страна, е услугата Smart DNS на този доставчик на VPN. Можете да получите достъп до съдържание с географски ограничения, без да губите скорост на интернет или достъп до локални канали. Въпреки това няма да шифровате данните си в процеса. Ако искате да научите повече за този доставчик, разгледайте това NordVPN преглед.

3. BulletVPN

BulletVPN - Преглед

Въпреки че е ново, BulletVPN се счита за един надежден доставчик на VPN, с който всеки абонат трябва да очаква с нетърпение да работи. Той предлага високо ниво на онлайн сигурност и куп други малки привилегии.

Първо, нека започнем с едно от най-важните неща, които VPN трябва да предлага на клиентите, различни IP адреси в различни страни. Е, BulletVPN разполага с широк спектър от сървъри, за да може да получи различни IP адреси. Тези сървъри са разпръснати по целия свят, включително страни като Германия, Австралия, САЩ, Бразилия и Канада.

Приложението им, от друга страна, е доста просто и лесно за използване. Не е нужно да сте технически умели, за да се придвижвате в неговите функции. Можете да намерите клиенти на BulletVPN на компютър, Mac, iOS и Android устройство, никой не е защитен.

VPN предлага и 30-дневна политика за възстановяване, която е доста рядка сред доставчиците на VPN. Ето защо това поставя BulletVPN сред други гиганти като ExpressVPN или Nord. Можете също така лесно да отблокирате американската Netflix с любезност на пламтящите им бързи сървъри в Съединените щати. Това не е всичко между другото Заедно с Kill Switch и едновременно свързване на 3 устройства можете да разберете повече за тази VPN в пълния размер Преглед на BulletVPN.

4. SurfShark

SurfShark VPN преглед

Всички знаем, че размерът не е всичко. Е, това е напълно вярно, когато става въпрос за доставчик като SurfShark. Ако го сравните с останалите в нашия списък, ще откриете, че този новодошъл не е шанс. Моля да се различавам. Въпреки че има разлика от 9 милиона за изтегляне между SurfShark и ExpressVPN, нека ви кажа защо този заслужава да има място сред гигантите.

Първо, SurfShark предлага изключителна сървърна мрежа от повече от 500 сървъра в 50 страни. Той също така предлага родните приложения и разширения за браузър, които са много лесни и интуитивни за използване. Те разполагат с чист и минимален интерфейс, който всеки може да навигира.

Сега, това ще ви хареса. Въпреки че е нов, той има един над останалите. Този VPN ви предоставя възможността да свързвате неограничени устройства на акаунт. Това означава, че можете да споделяте акаунта си с всички хора, които познавате, така че те да могат да се възползват от сигурна VPN връзка.

Други функции на SurfShark включват автоматичен превключвател за убийство, поддръжка за чат 24/7, плащане с биткойн, нулева политика и много други. На вашите въпроси все още не се отговаря? Погледни това SurfShark преглед и научете повече.

Избор на правилния VPN за използване при пътуване

VPN услугите се използват от общи и корпоративни уеб потребители поради причини като онлайн анонимност и безопасност на данните. Тези услуги могат да бъдат от невероятна употреба, когато искате да получите достъп до мрежата, докато пътувате, по защитен начин. Не всички VPN мрежи обаче са идеални за използване при пътуване. Анализирайте следните аспекти, за да разберете кой VPN е подходящ за вашите нужди по време на пътуване.

Безопасност, докато използвате обществени WiFi горещи точки

Това всъщност е основната причина, поради която трябва да използвате VPN услуга по време на пътуване и достъп до Интернет! Възможно е да се изкушите да използвате безплатни Wi-Fi зони на летища, жп гари и такива места, докато пътувате. Това ви спестява да харчите за пакети данни, докато сте в роуминг. Но не забравяйте, че тези горещи точки за Wi-Fi не винаги са безопасни. Лаптоп, свързан към такива мрежи, може лесно да бъде насочен от хакери и други злонамерени потребители. Въпреки това, когато използвате тези мрежи чрез VPN, данните, изпратени и получени от мрежата, са кодирани. Натиснете бутона за VPN услуга, която предлага прилично ниво на криптиране на данни. Тези услуги, предлагащи 128-битово AES криптиране, са прилични и всичко по-горе е по-добър залог.

Достъп до съдържание с ограничен регион

С VPN можете лесно да получите достъп до уеб съдържание, което обикновено е ограничено до определени територии. Например, не можете да гледате съдържанието на няколко доставчици на поточни услуги, като Hulu извън Япония и САЩ. Въпреки това, с VPN, истинският IP адрес на вашия компютър е скрит и ви е присвоен виртуален идентификатор. Това прави лесен достъп до видео и аудио съдържание, независимо къде отивате. Това може да ви е полезно, когато чакате полет и жадувате за малко забавление. Тази способност е истинска полза, когато пътувате до държава, в която определени сайтове за социални медии са блокирани. Колкото и грубо да звучи, дори Google е забранен в определени страни. Използването на VPN ще ви позволи да заобиколите тези ограничения и защитни стени и да получите достъп до информация в движение.

Местоположение на сървъра

Това е определящ фактор при избора на VPN за следващото ви пътуване в чужбина. Не всички VPN услуги предлагат един и същ брой сървъри. Някои безплатни VPN услуги имат само няколко сървъра, разположени в определени страни. Това може да означава, че ще имате ограничена достъпност, въпреки че използвате VPN. От друга страна, повечето платени VPN услуги предлагат десетки сървъри. Това може да бъде полезно, когато искате да получите достъп до съдържание, достъпно само в избрани държави. VPN мрежи с повече брой сървъри също са склонни да бъдат по-бързи в сравнение с други.

Работи в колкото се може повече страни

Някои VPN софтуер са лесни за блокиране, докато други просто са твърде трудни за напукване. Ако пътувате много, ще се справите добре в избора на VPN, който работи в колкото се може повече страни. Потърсете VPN, който има възможност да работи в страни като Китай, която работи неуморно при блокиране на VPN. Ако избраният VPN работи в Китай, той ще работи и навсякъде другаде!

Онлайн анонимност в движение

Може да се включите в професия, която изисква да пътувате много и да останете в интернет невидимо. Това е мандат за онези, които се занимават с журналистика и дейности, свързани с радикални активизми. И дори да не сте журналист и все още искате да поддържате анонимност, VPN ще маскира вашите дейности, без да ограничава достъпа ви до информация. Не забравяйте да изберете VPN, което не поддържа никакви потребителски регистрационни файлове, особено по време на пътуване. Това ще ви помогне да поддържате анонимност онлайн и ще ви позволи да работите в движение.

Лесен за инсталиране и използване

Дори най-добрият софтуер не е от полза, ако е просто твърде трудно да се инсталира и използва. Същото важи и за VPN. Изберете VPN, който е лесен за използване както на Mac, така и на Windows. Има няколко VPN, които просто трябва да изтеглите, стартирате и използвате. Някои може да ви помолят да създадете акаунт.

24/7 Поддръжка за чат на живо

Тази функция често се пренебрегва, когато хората избират VPN услуга, която да използват по време на работа в чужбина. По принцип искате да се регистрирате с VPN, който предлага помощна ръка по всяко време на деня. Независимо дали имате проблеми с настройката, отблокирането на определен сайт или просто се нуждаете от експертно мнение за всичко, свързано с виртуални частни мрежи, професионалната поддръжка на клиенти е задължителна.

Други неща за проверка

Има няколко неща за анализ, когато става въпрос за избора на VPN услуга за пътуване. Не всички имат еднакви нужди за използване в мрежата. Докато някои могат да използват мрежата само за проверка на поща, други могат да предават филми, музика или дори да играят игри в мрежата. Ако използвате P2P услуги за споделяне на файлове и големи изтегляния, проверете дали избраният от вас VPN поддържа това. Не всички VPN са съвместими с P2P и торент приложения. В това отношение трябва да проверите и аспекти като ограничения на честотната лента.

Най-добър VPN за пътуване през 2020 г. – Финални съвети и трикове

Препоръчва се да настроите вашата VPN връзка или VPN приложение на PC, Mac, iOS или Android, преди да пътувате. По този начин можете да тествате, че всичко работи както трябва, преди да напуснете родината.

Настройването на мобилни VPN приложения може да се окаже сложно понякога. Инсталирайте пробни версии, прочетете отзиви и се уверете, че избраната от вас услуга е не само удобна за потребителя, но и удобна за пътуване.

Да се ​​надяваме, че това най-добро ръководство за преглед на VPN за пътуване ви даде по-добра представа за коя VPN услуга трябва да се регистрирате и кои определено трябва да избягвате.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me