Най-доброто VPN за Австралия – 2020 Ръководство за преглед

VPN е най-подходящ за Австралия? Австралийците, вероятно повече от другите държави, имат правилни познания какво е VPN, как работи и защо е толкова важно. В продължение на много години Aussies се обръщат към VPN, за да деблокират поточни канали, които са геоблокирани в Австралия. Такива стрийминг услуги включват American Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, CW TV, Sky Go, BBC iPlayer и ITV. С австралийските интернет доставчици наскоро започват да блокирайте торент сайтове, нуждата от VPN в Австралия е още по-голяма.


Дори емигранти от Австралия, живеещи в Нова Зеландия, САЩ, Великобритания, Канада или другаде в чужбина имат голяма нужда от VPN. Виртуална частна мрежа може да се използва за получаване на австралийски IP адрес в чужбина. Това от своя страна дава възможност на Aussies да гледат австралийски канали като TenPlay, 9Now, Channel 7 и SBS от всяка точка на света. Ще хвърля светлина топ препоръчителни VPN услуги трябва да се обърнете към Down Under.

Най-добър VPN за Австралия 2017

Най-добър VPN за Австралия 2020

Какво е виртуална частна мрежа

Споменавате факта, че не можете да получите достъп до определен уебсайт на приятелите си. Техният моментален отговор е „Просто използвайте VPN“. Много от нас са били в тази ситуация. За да не ви звучи неудобно, просто кимате с глава, чудейки се какво е VPN и как всъщност работи.

Е, VPN първоначално е бил предназначен като средство за защита на поверителността онлайн и добавяне допълнителна сигурност, докато сърфирате в Интернет. Целият ви интернет трафик е криптирана след като се свържете с VPN сървър. Фактът, за който можете да използвате виртуална частна мрежа достъп до сайтове, на които вашият интернет доставчик е забранен е допълнителен бонус.

Функцията на VPN не е просто там. Използването на VPN също ви позволява да сърфирате в мрежата анонимно. Можете дори деблокирайте гео ограничени поточни канали като US Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer, или дори Sky Go.

Имайки предвид това, не е изненада, че толкова много хора се обръщат към VPN. Но с толкова много VPN доставчици там, кой да изберете?

Безплатно VPN, което казвате?

Когато използвате VPN, трябва да имате предвид, че се доверявате на вашия VPN доставчик с личните си данни. В крайна сметка целият ви интернет трафик ще преминава през техните сървъри. Ето защо е важно да прочетете тяхната политика за поверителност и условия за ползване преди да се регистрирате.

Всъщност има VPN услуги, които не ви таксуват нито стотинка. Въпреки това повечето от тях „Безплатните“ VPN услуги идват на скрита цена.

 • За един, те могат потенциално продавате личните си данни на трети страни.
 • Като се има предвид, че се рекламират като безплатни, техните VPN сървъри ще бъдат постоянно претоварени. Вашият скоростта на сърфиране, стрийминг и изтегляне ще страда.
 • Те не предоставяйте подходяща 24/7 поддръжка; много съществена функция, която наистина не оценявате, докато не се сблъскате с някои технически проблеми.
 • Възможно е те да не кодират правилно вашия трафик. Вашият интернет доставчик и други ще продължат да проследяват вашата активност.
 • Безплатните VPN мрежи не са най-добрият избор, ако търсите начин заобиколи гео ограниченията. Те няма да могат да деблокират Американски Netflix, Amazon Prime, или подобно геоблокирани канали.

Характеристики на топ австралийски VPN

С безплатни VPN мрежи извън момента е време да разгледаме подходящи VPN доставчици. Поддръжката, поддръжката и приложенията на VPN сървърите струват пари. Ето защо всички надеждни VPN услуги таксуват такса от около 6 до 10 $ на месец. Както при всичко останало, колкото по-скъп е вашият VPN доставчик, толкова повече ползи ще получите. Ето няколко разполага с топ доставчици на VPN трябва да предложи.

 • Глобални VPN сървъри: С VPN сървърите по целия свят можете да получите достъп до всеки геоблокиран канал, който искате.
 • скорост: Колкото повече VPN сървъри имате доставчик на VPN, толкова по-малко натоварване ще има на всеки конкретен сървър. По този начин скоростта на вашия интернет няма да спадне.
 • VPN приложения: Заявления за PC, Mac, iPhone, iPad, Linux, и андроид са задължителни, ако искате да настроите вашата VPN връзка за няколко минути.
 • 24/7 Поддръжка: Ако плащате за вашата VPN услуга, може също така да получите денонощна поддръжка. Независимо дали имате нужда от помощ при отстраняване на неизправности, настройка на вашата VPN връзка или деблокиране на определен уебсайт.
 • Няма политика за регистрация: Някои VPN услуги водят дневници на кой сайт посещавате, докато сте свързани към VPN сървъра им. Уверете се, че вашият доставчик на VPN поддържа нулеви регистрации.
 • VPN протоколи: Има четири основни VPN протокола: OpenVPN, L2TP, IPSec и PPTP. Правилните VPN доставчици поддържат всички тях.
 • Политика за възстановяване: Може да откриете, че VPN услугата, с която сте се регистрирали, не отговаря точно на вашите нужди. В такъв случай бихте искали да си върнете парите. Правилната VPN услуга предлага ясно 30-дневна политика за гарантиране на връщане на парите.

Най-добър VPN за Австралия

Намирането на подходящ VPN за Австралия може да бъде доста обезсърчително на моменти. Въпреки това направих работата ви толкова по-лесна, като прегледах най-добрите, които да използвате в Австралия. Ето ги и тях:

ExpressVPN

ExpressVPN предоставя всички функции, изброени по-горе. Ето защо те са начело в нашия списък на най-добрият VPN за Австралия през 2020 г.. Изброих други VPN услуги, които разгледахме по-долу.

Няма съмнение, че ExpressVPN са име на домакинство в индустрията за VPN. Там VPN сървърите са разпространени по целия свят. Можете да се свържете с VPN сървъри в Германия, Франция, САЩ, Великобритания, Канада и очевидно Австралия.

Можете също така да използвате ExpressVPN за достъп до регионално блокирани поточни услуги като HBO GO, Netflix и BBC iPlayer. ExpressVPN спазва строг „Политика за без регистрация“. Там поддръжката за чат на живо е налична по всяко време, когато може и да ви е необходима.

За тези от вас, които имат проблеми с доверието на доставчици на VPN услуги, можете да изпробвате Expressvpn за цял месец. Ако продуктът не ви хареса, просто ги помолете за възстановяване и ще получите всичките си пари.

Няма и ограничения на честотната лента. Така че можете да предавате поточно и да изтегляте цялото си любимо съдържание, без да се притеснявате, че ще изтече определена квота.

Като цяло, ExpressVPN се оказа един от най-добрите доставчици на VPN услуги, които съм тествал. Освен това, за да осигурите VPN клиенти за почти всяко устройство, за което се сещате, вие също трябва да използвате прокси прокси сървъри като част от абонамента си.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • 30-дневна политика за възстановяване.
 • VPN клиенти за Amazon Fire Stick, iOS, Android, PC и Mac.
 • Отлична поддръжка на клиенти
 • VPN местоположения обхващащ целия свят.
 • Няма политика за регистрация
 • Функция Smart DNS прокси.

CONS

 • По-скъпи от другите VPN услуги.

BulletVPN

Все повече австралийци се обръщат към тях BulletVPN. Новият доставчик на VPN услуги стана доста популярен Down Under и по уважителни причини. Успяхме да гледаме различни австралийски канали, включително Channel 9, Channel 10 и Channel 7, използвайки VPN сървърите на BulletVPN на Aussie. Техните ръководства за инсталиране и настройка са много лесни за следване. Капките на скоростта на Интернет, които преживяхме, бяха незначителни, независимо към кои VPN сървъри сме свързани. Може би биха могли да добавят по-голямо разнообразие от VPN местоположения към VPN приложението си.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Едномесечна политика за възстановяване
 • Windows, Mac, Android, Fire Stick и iOS имат специални приложения.
 • Денонощна поддръжка.
 • Логиране на нулев мрежов трафик.

CONS

 • Не са много VPN места за избор.

NordVPN

NordVPN станаха изключително известни, след като удариха партньорство с английския футболен отбор Ливърпул. Те определено са една от най-надеждните VPN услуги, за които можете да се абонирате. Техният екип за поддръжка е много професионален и се занимава с всякакви проблеми, на които може да се натъкнете ефективно. Както е при правилните ни VPN, вие също можете да поискате възстановяване на сумата в рамките на 30 дни от първоначалната дата на абонамента ви.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Добре проектирано VPN приложение
 • Разширена VPN мрежа.
 • Двойна VPN защита.

IPVanish

IPVanish щеше да се класира по-високо в списъка ни с най-добрите VPN за Aussies, ако не беше фактът, че са базирани в САЩ. Това ни прави малко предпазливи поради стриктните закони за запазване на данни в Америка. И все пак IPVanish твърди, че те спазват политика без регистрация, което означава, че има нулева регистрация на това, което правите, когато сте свързани към техните VPN сървъри.

Те обаче не са толкова надеждни, колкото другите VPN, когато се опитахме да използваме техните VPN сървъри за деблокиране на VOD услуги като HBO GO, BBC iPlayer или American Netflix.

От плюс, можете да използвате един IPVanish акаунт на 10 различни устройства едновременно. Там поддръжката на чат на живо може да е бавна в пъти.

И накрая, нямате много време да поискате възстановяване на средства, тъй като IPVanish има само 7-дневна гаранция за връщане на парите.

ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

 • Много бързи скорости на VPN сървъра.
 • Изтеглянето на торенти е позволено.
 • 10 едновременни VPN връзки.

CONS

 • 7-дневен срок за възстановяване.
 • Не деблокира главни поточни канали.

Най-добър VPN за Австралия през 2020 г.

След като се смята за лукс, VPN бавно се превръща в необходимост за всекидневните потребители на интернет в Австралия. Независимо дали имате намерение осигурете вашата поверителност онлайн, достъп до забранени сайтове, или деблокирайте геоблокирани канали, VPN е задължително. Дано това най-доброто ръководство за преглед на VPN Ви даде по-добра представа какво да избягвате и на какво да внимавате, когато се регистрирате с доставчик на VPN. Използвали ли сте VPN, докато сте в Австралия? Промени ли начина, по който сърфирате в Интернет? Винаги можете да споделите опита си, като просто оставите коментар по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map