Най-доброто VPN за Пуерто Рико

Планирате скоро да се преместите в Пуерто Рико? Вече има и имате нужда от начин за сигурен достъп до интернет? Погледнете не повече от тази статия. Пуерто Рико е неинкорпорирана карибска територия на САЩ, известна на мнозина с прекрасното си крайбрежие и живописни гледки. И така, защо да напиша статия за най-добрия VPN, който да използвам в Пуерто Рико? Simple. Като територия на САЩ, Пуерто Рико попада под юрисдикцията на САЩ, що се отнася до законите за цензура на интернет и неутралитета на мрежата. С други думи, правителството на САЩ може да шпионира вашата интернет връзка, ако решат. VPN е лесен и безопасен начин да се заобиколи това наблюдение за сигурен, личен и анонимен интернет опит.


Най-доброто VPN за Пуерто Рико

Знаме на Пуерто Рико

Защо ще ви трябва VPN в Пуерто Рико?

Както споменах по-горе, Пуерто Рико е територия на САЩ. Въпреки че е неинкорпориран в САЩ и няма същите права като нормална американска държава, Пуерто Рико все още попада под юрисдикцията на САЩ, що се отнася до интернет цензурата..

В известен смисъл САЩ са с относително безплатен интернет. Това, което имам предвид, е, че гражданите на САЩ се ползват с ограничени ограничения, когато става въпрос за уебсайтове, приложения и медии онлайн. Те също се радват на свободата на словото онлайн, без да се налагат самостоятелни ограничения. Правителството на САЩ обаче е прословуто за наблюдение на своите граждани и посетители и шпиониране за комуникациите им. Пуерто Рико не прави изключение. Имате нужда от VPN, за да сте сигурни, че информацията ви се съхранява поверителна по всяко време и за да осуети всички опити за шпиониране, направени от трети страни.

Пуерториканците дори не се наслаждават на същото съдържание, което правят жителите на САЩ. За разлика от Щатите, ще се сблъскате с много регионално ограничено съдържание на територията, което прави способността на VPN за достъп до сайтове с geoblocked много важна.

Най-добрата VPN за Пуерто Рико – Преглед

След като знаете защо трябва да имате VPN в Пуерто Рико, нека поговорим за това, което трябва да търсите в VPN. Тъй като сигурността е огромен аспект от това, което прави VPN, трябва да разгледате как VPN доставчикът се справя с вашите данни. Имате нужда от доставчик на VPN, който има строга политика за нулев дневник, на която можете да се доверите, за да гарантирате, че никоя от вашите данни не се споделя с трети страни. Имате нужда и от VPN, който може да ви даде прилична / бърза скорост на интернет, без да забавя прекалено много връзката ви. И накрая, проверете за VPN, които имат екип за поддръжка на клиенти, с който можете да се свържете по всяко време. Както при всяка услуга, понякога нещо може да се обърка с VPN. Ако предлагат 24/7 екип за поддръжка на клиенти, който знае какво правят, няма причина да се притеснявате. Добрият екип за поддръжка директно означава доброто обслужване в VPN света.

Имайки предвид тези критерии, създадохме списък с прекрасни VPN-та от най-високо ниво, които работят най-добре за Пуерто Рико:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Най-доброто VPN за Пуерто Рико

Въз основа на споменатите по-горе критерии открихме, че тези три доставчика са най-добрите VPN, които можете да използвате в Пуерто Рико. Ще обсъждам всеки доставчик поотделно и ще ви дам преглед на това, което той предлага. Не е нужно да поемате моята дума за това, всеки доставчик има 30-дневна политика за възстановяване на „без въпроси”, която можете да използвате, за да изпробвате услугата, преди наистина да поемете ангажимент.

ExpressVPN

Нашето предложение номер 1 за пуерторикански VPN е ExpressVPN. ExpressVPN се счита за най-добрият VPN доставчик на пазара. Те предлагат всички функции, необходими във VPN, включително безплатна функция Smart DNS и предоставят на своите функции с безупречно обслужване. С ExpressVPN получавате:

 • Криптиране с военен клас и най-новите VPN протоколи
 • 2000+ сървъра в 94+ страни
 • Убиец
 • Сървъри, оптимизирани за скорост
 • 24/7 поддръжка за чат на живо с 5-звезден екип за поддръжка на клиенти
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния преглед на ExpressVPN тук.

BulletVPN

Друг страхотен избор на VPN за Пуерто Рико е BulletVPN. Известно е, че BulletVPN осигурява една от най-бързите интернет скорости в света на VPN. С BulletVPN ще получите и:

 • Критерии за военен клас
 • 5 VPN протокола, включително OpenVPN
 • A Killswitch
 • P2P оптимизирани сървъри
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • 30-дневна политика за възстановяване

Прочетете пълния преглед на BulletVPN тук.

NordVPN

И накрая, NordVPN приключва нашите 3 най-добри VPN за Пуерто Рико. NordVPN е известен като доставчик на VPN доставчик на функции, което означава, че те предлагат много добавени функции в допълнение към основните VPN функционалности. С NordVPN ще получите:

 • 2048-битови SSL криптирания
 • Двойна VPN
 • Разделяне на тунели
 • Безплатна функция Smart DNS
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • 30-дневна политика за възстановяване

Прочетете пълния преглед на NordVPN тук.

Най-добър пуерторикански VPN – финални мисли

Няма причина да се притеснявате за поверителността си в интернет, когато се наслаждавате на престоя си в Пуерто Рико. Независимо дали сте турист, емигрант или гражданин, VPN е чудесен инструмент. Той не само защитава информацията ви онлайн, но също така ви помага да имате достъп до гео ограничено съдържание с лекота. VPN бавно, но сигурно се превръща в един от най-важните програми, които можете да имате в днешния ден и възрастта, и не е шок защо. Не рискувайте данните си, вземете си VPN абонамент и се присъединете към хилядите хора, които са започнали сериозно да приемат интернет връзката си.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map