Най-евтиният VPN през 2020 г. разкри!

Въпреки че е невъзможно да пазарувате в наши дни, без да нарушавате банковия баланс, онлайн сигурността / поверителността си струва тези скъпи транзакции. Това не означава, че ще ви изложа всички скъпи VPN на този пазар. Не бих го направил на вас. Вие сте тук, за да спестите малко пари, докато защитавате нашата поверителност и сигурност. Ще се изненадате колко са евтини някои VPN в сравнение с предлаганите от тях услуги. Като се има предвид, нека да разгледаме най-евтината VPN услуга, с която можете да се регистрирате, за да получите този допълнителен слой на поверителност и сигурност при сърфиране в мрежата..


Най-евтиният VPN през 2017 г. Преглед

Най-евтиният VPN през 2020 г. Преглед

Най-евтиният VPN през 2020 г.

Преди да навлизам в подробностите, трябва да спомена, че в повечето случаи по-скъпите VPN доставчици са просто по-добри. Получавате достъп до по-добри VPN сървъри, по-надеждни VPN приложения и по-добра поддръжка на клиенти. По същество става въпрос за „получавате това, за което плащате“. Все пак за тези, които търсят по-евтини алтернативи, има много. Разгледайте най-евтините VPN услуги в таблицата по-долу.

RankProviderLink

2

3

3

Какво е VPN?

Дойдохте тук да търсите „Най-евтиният VPN за 2020 г.“, това трябва да означава, че вече имате представа за функцията на VPN. Дори и да не сте го направили, все пак ще ви разкажем всичко за това. Обновете паметта си или ни позволете да ви представим VPN, виртуална частна мрежа.

 • Този VPN инструмент е перфектният защита за вашата поверителност онлайн.
 • А VPN създава това криптирано частен цифров тунел. След като се свържете с един от сървърите на VPN, целият ви трафик ще пътува през този тунел. Благодарение на тази връзка, никой, дори вашият интернет доставчик, няма достъп до вашите данни или да наблюдава вашата онлайн активност.
 • Ако искаш обиколи геоблокове, VPN служи като ефективен и сигурен метод за постигане на това.
 • Получете достъп до гео блокирани поточни канали като  Hulu, HBO GO, Netflix, Amazon Prime, Showtime, CW TV, Sky Go, BeIN Sports, сега TV, между другото.
 • Получавайте различни IP адреси от цял ​​свят, за да деблокирате всички ограничени канали.
 • VPN е полезен и за американци, които имат опит ограничения за затъмняване На NFL GamePass, MLB.tv, NBA League Pass, NHL.tv и MLS. 
 • VPN мрежите ви помагат байпас затъмнения така че можете да гледате любимите си спортове на живо онлайн.
 • Изтеглете торент файлове, без да бъдете проследени със защитена VPN връзка.

4 причини всеки трябва да използва VPN

Всеки онлайн потребител трябва да има VPN. Ако вече не сте, ето Абонамент за ExpressVPN връзка. Не сте убедени? Прочетете защо имате нужда от един по-долу.

Обходен цензура онлайн

Има онлайн ограничения и цензура почти навсякъде, където отидете. Ако не за причини за авторско право, те са там блокирайте неподходящ материал. Въпреки това нивото на цензура в някои страни е по-високо от други като Китай, Саудитска Арабия и Индия. Като се абонирате за VPN сървър, стигате до достъп до безплатен и неограничен интернет без значение къде се намирате.

Крайна онлайн поверителност

В случай, че не сте знаели, не сте сами по интернет. Google, Facebook и правителството са на всеки ваш ход. Вашият интернет доставчик, разбира се, също следи всеки един детайл. Той знае какво устройство използвате, уебсайтовете, които посещавате, и файловете, които изтегляте. Сега, ако използвате VPN, вие сложи край на мониторинга и дръжте всички любопитни очи далеч от вашите онлайн дейности.

Подправяне на вашето гео-местоположение

За някой, който постоянно пътува или живее в чужбина, достъпът до определено съдържание може да бъде малко труден. Всичко, което получават, е гео-грешка при опит за достъп до задгранични услуги. VPN мрежите служат като перфектните инструменти за подпомагане на достъпа им до тези услуги подправя географското им местоположение и им предоставя нов IP адрес. Свързването с VPN ще ви позволи разблокирайте материал това не е налично там, където сте.

Безопасен достъп до обществени WiFi горещи точки

Използването на обществена безплатна Wifi в ресторанти, училища, летища, библиотеки или кафенета може да бъде опасно. Това, което не знаете, е, че тези връзки са изложени на злонамерени атаки. Вашите данни са изложени на риск при тази връзка, включително вашите банкови сметки, пароли, имейли и акаунти в социалните уебсайтове. Всъщност те могат да бъдат откраднати. Ето защо трябва да сте сигурни, че по всяко време сте свързани с VPN сървър. По принцип това помага keep киберпрестъпници и хакери далеч от вас. 

Най-евтиният VPN за 2020 г. – задълбочен преглед

Частен VPN достъп до Интернет

Що се отнася до най-евтините VPN услуги там, частният достъп до Интернет или PIA са на върха най-евтините VPN услуги. Можете да получите годишен абонамент за едва 3,33 долара на месец. Това е почти непобедима цена. Абонаментът включва достъп до над 3000 VPN сървъра, разпространени в 25 страни по света. Можете също така да получите VPN приложение за Windows PC, Linux, Mac, Android и iOS. PIA дори са въвели разширение за Chrome. Като цяло, ако търсите евтин, надежден VPN, препоръчваме това.

Функции на PIA

   • Няма политика за регистрация
   • SOCKS5 прокси в комплекта
   • OpenVPN, PPTP и IPSEC / L2TP VPN тунели
   • 7-дневна гаранция за връщане на парите

BulletVPN

Като новосъздаден VPN BulletVPN върши доста впечатляваща работа. Въпреки че не предлагат VPN мрежа толкова обширна като тази на PIA, VPN клиентите за всички платформи, включително Windows, Mac, PC и Android, са изключително удобен за потребителя. Към това добавете и факта, който предлагат 30-дневна политика за възстановяване. Това означава, че можете да изпробвате услугата им цял месец безрисково. Когато тествахме техните американски VPN сървъри, успяхме да получим достъп до така търсените Netflix USA. Месечен абонамент за BulletVPN обикновено струва около 7,50 долара, но благодарение на изключителната отстъпка за читателите на VPN Guru, можете да се възползвате от 25% отстъпка. Това означава, че можете да се регистрирате с BulletVPN за едва 5,60 долара на месец. Просто използвайте купонния код BULLET25OFF при регистрация.

Функции на BulletVPN

   • 30-дневна гаранция за връщане на парите
   • Деблокира американския Netflix
   • Приложения за iOS, Mac, Android и Windows
   • 24/7 Поддръжка

StrongVPN

30-дневна гаранция за връщане на парите

Друг американски и британски Netflix деблокиращ VPN е StrongVPN. Функциите на този доставчик не са толкова много или изключителни като повечето водещи VPN мрежи. Въпреки това, техните евтина абонаментна такса и надеждните услуги им печелят място в нашия списък.

Най-големият им недостатък е 5-дневна гаранция за връщане на парите. Пет дни не са толкова 30! Потребителите оценяват, че отделят времето си, когато са в процес на вземане на решение. Все още можете да се възползвате от тези 5 дни, за да изпробвате услугите си и да решите сами дали StrongVPN е много подходящ. Регистрирайте се със силен VPN с a 5,83 щ.д. месечен абонамент.

Силни VPN функции

   • евтини и разумни цени
   • деблокиране и достъп до САЩ и Великобритания Netflix в чужбина
   • получите безплатна услуга Smart DNS прокси.

Unlocator

Unlocator не е VPN услуга в традиционния смисъл. Те не криптирайте трафика си и не скривайте истинския си IP адрес, така че не получавате допълнителен слой на поверителност. Вместо това Unlocator пренасочва само конкретни URL адреси с ограничен географски код, така че да имате достъп до геоблокирани сайтове като Hulu, HBO GO, Amazon Prime или ABC Go от всяка точка на света. Можете дори да използвате Unlocator, за да заобиколите ограниченията за затъмняване в САЩ и Канада. Регистриране за a безплатен 7-дневен пробен период не изисква кредитна карта. Ако решите да се абонирате за Unlocator, можете да си върнете парите вътре 14 дни. Абонамент за Unlocator ще ви върне само малко назад $ 4 на месец.

Функции на разблокиране

   • Съвместим с всички поточни устройства.
   • Няма спад на скоростта.
   • Деблокира над 220 канала от цял ​​свят.
   • Безплатна 7-дневна пробна версия.
   • 14-дневна гаранция за връщане на парите

Най-евтината VPN услуга през 2020 г. – Заключение

Независимо от кой доставчик на VPN в крайна сметка подписвате, сърфирането в мрежата с VPN връзка е по-добре, отколкото без нея. Получавате достъп до безплатен интернет без граници, както и защита от любопитни очи като вашия интернет доставчик, хакери и тролове за авторски права.

Ако знаете за други евтини VPN доставчици, които би трябвало да направят нашия списък, уведомете ни в коментарите.

Подобни публикации

 • Най-добър VPN за Vodafone

  Най-добър VPN за Vodafone

  5 коментара | 5 юли 2018 г.

 • Най-добър VPN за август 2019 г.

  Топ 10 VPN, които се открояват през август 2019 г.!

  12 коментара | 22 юли 2019 г.

 • Най-добър VPN за изтегляне

  Най-добър VPN за изтегляне

  Няма коментари | 23 ноември 2017 г.

 • Най-добрият VPN за Гана

  Най-добрият VPN за Гана

  Няма коментари | 16 август 2018г

За автора

Чарлз

Стрийминг на джаджи. Интересува се от всяко малко нещо, което трябва да знае за заобикалянето на регионалните ограничения. Запален вярващ в правото да защитава поверителността в интернет. Чарлз също е прегледал доста доставчици на VPN услуги и знае как да отдели добрите ябълки от лошите.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map