Най-сигурните VPN услуги през 2020 г.

Повечето хора биха се съгласили, че предвид нарастващата заплаха от терористични атаки и несигурност, правителствата по целия свят постъпват правилно, като предприемат мерки за наблюдение и проследяване на терористичните дейности с цел да предотвратят катастрофални събития да се случат. Ето защо имаме правителствения комуникационен щаб на Обединеното кралство, американската национална агенция за сигурност (NSA), китайците със своята голяма защитна стена и дори централната система за наблюдение на индианците. Колкото и добронамерено да е това, това може да не звъни добре на онези от нас, които чувстват дълбоко поверителност и анонимност онлайн. Ето защо все повече хора продължават да се обръщат към VPN. Коя е най-сигурната VPN през 2020 г.? Прочетете прегледа по-долу, за да разберете.

Най-сигурните VPN услуги през 2020 г.

Най-сигурните VPN услуги през 2020 г.

Най-сигурна VPN през 2020 г.

Видът VPN услуга, необходим за да бъде защитен дори под държавен надзор, трябва да бъде с най-високо качество, с различни нива на криптиране. В днешния пазар има различни услуги, за които се твърди, че предлагат толкова високо ниво на криптиране, но много малко от тях наистина го правят. За да ви помогнем при вземането на това решение, решихме да направим преглед на най-добре криптираните VPN услуги на пазара. Прочетете нататък.

1. ExpressVPN

Като доставчик, който е на пазара от близо 8 години, ExpressVPN е начело на всички технологии за криптиране, които продължават да се появяват, като правят всичко възможно, за да ги използват на клиентите си, веднага щом могат. Техните множество нива на криптиране възникват поради различните VPN протоколи, които поддържат, някои от които включват SSTP, PPTP, OpenVPN UDP, OpenVPN TCP и L2TP / IPSec. Всичко това осигурява военна защита над вашата връзка.

ExpressVPN предлага пакет за ценообразуване, с който много други доставчици на VPN не биха могли да се сравнят, но ако имате най-добрата форма на криптиране на пазара, тогава е това, с което трябва да се справите. Предлаганите три ценови плана ви позволяват да плащате на интервали от 1, 6 и 12 месеца, а разширената им мрежа от над 97 сървъра в повече от 75 държави гарантират, че връзката ви остава активна през целия абонамент.

Услугата също има софтуер, който е съвместим с вашето Mac, Android, Linux или iOS устройство, което означава, че ще можете да я стартирате в широк спектър от електроника. Ако не сте сигурни дали това е услугата за вас или не, тогава е по-добре да я тествате първо, преди да стигнете до решение. ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, където ще можете да видите доколко тяхната услуга ще отговаря на вашите предпочитания. В случай, че срещнете някакви проблеми, екипът им за обслужване на клиенти винаги ще бъде под ръка, за да ви помогне 24/7.

2. IPVanish

Със списък от над 25 000 IP, IPVanish потребителите имат много виртуални локации, от които да изберат. Това им гарантира, че винаги ще имат скрито местоположението си и идентичността си. Протоколи като OpenVPN, PPTP и L2TP гарантират, че връзката на всички е добре защитена и при $ 7,50 за един месец, 20,24 $ за 6 месеца или $ 59,49 за годината, получената стойност не е наистина толкова лоша.

За разлика от повечето други доставчици, IPVanish предлага само 7 дни гаранция за връщане на парите си. Продължителността е малко кратка, за да разберете колко точно работи тяхната услуга, но ние насърчаваме всички да се възползват максимално от нея, като тестват всичко. Приложенията, които се предлагат с услугата, й позволяват да работи на Android, iOS, Windows, Mac и Mac OS X без никакви проблеми, въпреки че все още нищо за онези, които се надяваха да го стартират в Linux. Процедурата за настройка е доста права и за всеки, който не е сигурен какво да прави, има редица уроци и видео ръководства, които ще ви помогнат да тръгнете по пътя си.

3. NordVPN

С 101015 сървъра и брои, NordVPN продължава да работи за повишена надеждност на своите клиенти и това изглежда наистина работи за тях. Те също предлагат до 6 едновременни връзки и има легион от хора, които се регистрират с тях въз основа на тази възможност. Двугодишното им предложение при $ 3.29 на месец също се откроява на пазара, а тяхното кодиране 2048 гарантира на всички, които се абонират, с постоянна защита. Функции като превключвател за интернет убийство и силна DNS защита добавят към списъка му механизми за сигурност.

4. CyberGhostVPN

Да си базиран в Румъния означава CyberGhost не е необходимо да се придържат към закони за запазване на данни, какъвто е случаят с много други VPN услуги, базирани в САЩ или Великобритания. Това уверява клиентите, че те ще могат да продължат със сърфирането си, без да се притесняват да пазят историята си. Това, наред с различните VPN протоколи, които поддържат (PPTP, OpenVPN, L2TP / IPSec), им позволява да криптират данните на своите клиенти и да им гарантират пълна онлайн защита.

Тяхната сравнително голяма сървърна мрежа от над 1045 сървъра, разпределени в 30 страни, ви кара да мислите за техните ценови планове като доста справедливи, като се има предвид, че има толкова много други доставчици, които таксуват много повече и имат много по-малка мрежа. За едномесечен абонамент ще бъдете таксувани 10,49 долара, за 6 месеца 35,40 долара, а за 2 години – 69,60 долара. Ще трябва да кредитираме VPN за CyberGhost за изготвянето на двугодишния план, тъй като не сме виждали, че той се предлага от друг доставчик.

Заключение относно най-сигурните VPN услуги през 2020 г.

Въпреки факта, че повечето VPN услуги използват сравнително една и съща технология при предоставянето на услугите си, това е уникалните функции и разширени възможности, които ги разделят една от друга, дори когато се има предвид коя от тях има най-надеждното ниво на криптиране. Ако сте избрали вашия доставчик от нашия списък, уведомете ни как протече всичко, като оставим коментар по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map