Течен VPN преглед 2020 – Ръководство за сравнение

LiquidVPN е създадена в началото на 2013 г. и със седалище в Мичиган, САЩ. За компания, която беше създадена едва наскоро, LiquidVPN се справя много добре по отношение на растеж и рентабилност. Това означава, че все повече и повече клиенти продължават да му се доверяват на своя VPN доставчик. В този преглед ще разгледам някои основни фактори, които смятам, че са допринесли за популярността на тази компания, както и ще хвърля малко светлина върху вида на качествена услуга, която трябва да търсите, когато търсите надежден доставчик на VPN услуги. , Ще започнем този преглед на LiquidVPN с обобщение на плюсовете и минусите.


Течен VPN преглед 2020

Текущи VPN плюсове и минуси:

Професионалисти

 • Течно заключване
 • P2P оптимизирани сървъри
 • Разблокирайте американски канали като Netflix USA и Hulu
 • Неограничени превключватели на сървъри
 • Неограничено превключване на портове
 • DDoS защитени VPN връзки
 • Неограничен торент
 • Нулеви дневници
 • 8 мулти-входа
 • Интелигентно стрийминг
 • Специални мрежови топологии
 • Модулиране на IP VPN сървъри
 • Обща честотна лента 65Gbps
 • 41 VPN сървъри в 13 страни
 • 2168 Публични IP адреси

Против

 • Няма чат на живо
 • 7-дневна политика за възстановяване
 • Безплатна пробна версия.

Ръководство за ценообразуване

LiquidVPN предлага на своите клиенти три ценови планове за осигуряване на гъвкавост, както и предлагане на набор от услуги според достъпността. Трите плана са:

 • SideKick: $ 7 / месец, $ 57 на дг
 • Пътен войн: $ 10 на месец, $ 69 на година
 • Ultimate: $ 18 / месец, $ 106 на година

Течен VPN Преглед на 2017 г. Планове и цени

Преглед на течности VPN 2020 Планове и цени

съдружник

С LiquidVPN все още получавате много с най-достъпния пакет. Едно от предимствата, което идва с плащането на 57 долара годишно за този пакет, е, че ще можете да свържете до 2 устройства наведнъж.

Пътен войн

Това е пакетът с най-много абонати сред трите. Ценовият етикет от 10 долара на месец е доста лесен за бюджет, но след това отново плащането на 69 долара за цялата година в крайна сметка ви спестява много. С този план ще можете да влизате до 4 устройства чрез един акаунт.

краен

В горната част на пакета имаме план Ultimate, който за 18 долара на месец или 106 долара годишно ви позволява да свържете до 8 устройства чрез един акаунт. Абонирайте се за този план, ако планирате да имате споделена VPN връзка между малка група потребители.

начини за плащане

Течен VPN преглед - методи за плащане

Течен VPN преглед – методи за плащане

LiquidVPN позволява на своите клиенти да плащат чрез различни методи:

 • Мастъркард
 • PayPal
 • Пари в брой
 • JCB
 • Американска карта
 • Diners Club
 • По пътя
 • Bitcoin

Гарантирано връщане на парите

Както повечето други надеждни доставчици на VPN, LiquidVPN предоставя на своите потребители 7-дневен пробен период, през който те могат да извадят извадка от услугата, която получават, и да решат дали си струва да плащат. Ако решите, че не е, можете да поискате възстановяване на сумата в рамките на 7-дневния период; но след това отново трябва да сте използвали по-малко от 5 GB, тъй като това е ограничението за използване. Имайте предвид, че доставчиците на VPN като ExpressVPN и BulletVPN предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите. И все пак 7 дни са достатъчно достатъчни за тестване на всяка VPN услуга.

Сървъри & Техните местоположения

Течен VPN преглед - Местоположение на сървъра

Течен VPN преглед – Местоположение на сървъра

LiquidVPN има сървъри в около 50 страни, включително Канада, Германия, Швеция, Русия, Великобритания, Швейцария, Сингапур, Холандия, Румъния и САЩ. Това може да се счита за няколко, но след това отново LiquidVPN се стреми да разшири мрежата си до по-голямо покритие за определен период от време.

В момента всичките им сървъри работят на специализирани сървъри с мрежови връзки от 1 или 10 Gbps. където някои сървъри са оптимизирани за DDoS защити (бизнес и игри), докато други са настроени за P2P трафик (любители на торенти). Нейните 50+ сървъра предоставят до 400 IP адреси, които включват специализирани, споделени, динамични и модулирани IP адреси.

Течен VPN преглед – уникални функции

Чрез упорит труд и иновации LiquidVPN успя да излезе с функции, които могат да се харесат на много технически умове. Нека да разгледаме какво имат в магазина.

Течно заключване

Liquid Lock по принцип ви позволява да възобновите вашите интернет дейности, в случай че вашата VPN връзка се прекрати по някаква причина. Освен това ви предпазва от течове на WebRTC, IPv4 и IPv6; и ви позволява да разрешите или откажете определени IP адреси, или локален, или определен трафик онлайн от иницииране на Liquid Lock. Моля, обърнете внимание, че тази услуга работи само ако използвате настолен компютър; т.е. Windows или Macintosh.

Модулиране на IP

Тази функция работи, като променя вашия IP адрес автоматично и непрекъснато, в рамките на една и съща сесия на VPN връзката. Това означава, че сървърът, който използвате, остава същият, за да се избегнат евентуални прекъсвания или проблеми със стабилността. Чрез това той също е в състояние да блокира хакери и кибер-натрапници, като ви прави непроследими.

Интелигентно стрийминг

Smart Streaming ви позволява да намалите DDoS атаките дори при 10 000 Mbps, без да забавяте или спирате скоростта на интернет.

Защитна стена на Comodo

Това е комбинация от превключвател за VPN убийство и защитна стена, при което единственият онлайн трафик, който е позволен да стигне до вас, е този, който идва през VPN сървърите. Той също така предотвратява всякакви течове на DNS, като позволява само одобрени DNS заявки.

P2P Навсякъде

LiquidVPN сървърите са специално оптимизирани за използване на P2P и торентинг, тъй като не налагат никакво ограничение на честотната лента, като по този начин ви позволяват свободно да качвате и изтегляте торенти.

Мрежови топологии

LiquidVPN поддържа четири топологии на тунели за VPN, които могат да се използват само от клиенти, използващи OpenVPN протокол:

 • Публична IP топология: Подходящ за изтегляне на P2P, VOIP и игри, тази топология не използва никаква NAT защитна стена за вашето устройство & следователно не е подходящ за смартфони или други ръчни устройства.
 • Споделена топология на IP: Това гарантира защита от защитна стена и позволява да се споделя един IP адрес между няколко потребители, като по този начин обърква всеки, който се надява да ви хакне.
 • Модулиране на IP топология: Вашият IP адрес непрекъснато се модулира, следователно ви гарантира висока анонимност (работи само за потребители от ЕС и САЩ).
 • Статична IP топология: Тук винаги имате един и същ IP адрес & това е полезно, ако искате да поддържате същата връзка (например настройка на бизнес) дистанционно, тъй като позволява пренасочване на порт за конкретен трафик.

LiquidVPN клиент

Това е пълнофункционален софтуер, който може лесно да се свърже с всеки VPN, използвайки OpenVPN, SSTP или L2TP. Потребителският интерфейс е лесен за използване и редовно се актуализира. Успяхме да отблокираме американски сайтове като Netflix, Hulu и Amazon Prime, докато сме свързани с американските VPN сървъри на LiquidVPN.

Течен VPN преглед - клиенти и приложения

Течен VPN преглед – клиенти & Apps

Съвместимост

LiquidVPN е по някакъв начин ограничен по отношение на достъпността на клиента. Можете да изтеглите VPN клиента им в Windows и Macintosh OS X. Потребителите на Android могат да използват своя VPN за Android, който може да се намери в Google Play Store. Потребителите на iOS и Linux обаче ще трябва да изчакат още малко. Честно казано, отсъствието на специализирано приложение LiquidVPN за iPhone и iPad беше малко разочароващо.
Имайте предвид, че ръчната конфигурация за VPN за LiquidVPN е възможна и ако можете да следвате полезните инструкции, предоставени в техните ръководства за настройка.

Сигурност и поверителност

Ето какво може да предложи LiquidVPN по отношение на обхвата на тяхното ниво на криптиране и политика за поверителност. Безопасно е да се каже, че тази конкретна VPN услуга цени значението на онлайн анонимността и сигурността.

протоколи & Encryption

LiquidVPN поддържа L2TP / IPSec, OpenVPN и SSTP като свои протоколи. SSTP VPN тунелът ви заобикаля най-силните защитни стени чрез AES защита. 256-битовото шифроване на AES за CBC, използвано от OpenVPN, се счита за най-търсената програма за защита на клиента, тъй като може да ограничи до 2048 битово RSA ключ за криптиране.

Политика за поверителност

Политиката за поверителност, представена от LiquidVPN, се счита за ясна и кратка, главно поради факта, че централата им в САЩ ги принуждава да се справят с високото ниво на строгост в законите и юрисдикциите за поверителност.

LiquidVPN съхранява само статистическите данни за използването и идентификационните номера на сървъра на сесията на потребителя & си запазва правото да прекрати акаунта на всеки, за когото се установи, че нарушава условията им за ползване.

Поддръжка на клиенти

LiquidVPN разчита на бърза и отзивчива система за билети за решаване на проблемите на своите клиенти. Екипът за поддръжка бърза да подреди всякакви запитвания и дори да предложи отдалечени сесии за вашето устройство за допълнителна помощ. Липсва обаче функция за чат на живо.

От обратната страна, уебсайтът LiquidVPN е малко наситен с информация, така че, макар че в началото може да се вземе много, вероятно ще намерите това, което търсите там, в сравнение с други помощни сайтове.

Течен VPN преглед 2020 г. – Заключението

Като скорошен участник на пазара на препълнен VPN доставчик на услуги, LiquidVPN сравнително добре. Това е резултат от най-добрите услуги и добавени функции, които не са толкова общи с други доставчици. Изпробвайте го и вижте дали ще отговаря на вашите очаквания. Независимо от това дали искате да отблокирате американски канали като Netflix USA и Hulu или просто искате да останете анонимни, докато изтегляте, тази VPN услуга ви покрива. Надяваме се, че този преглед на LiquidVPN ви даде по-добра представа за плюсовете и минусите на тази VPN и в крайна сметка ви помага да решите дали LiquidVPN е подходящата услуга за вас или не. В случай, че сте изпробвали този конкретен доставчик на VPN, моля, споделете опита си по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map