Великобритания VPN сървър

Стремежът към гражданство на Обединеното кралство е реален. Много хора по целия свят, от емигранти до пътешественици, се интересуват от свързване към UK VPN сървър, за да изглеждат така, сякаш са британски местен / местен жител онлайн. Необходимостта от UK VPN сървър продължава да нараства с увеличаването на гео ограниченията и цензурата.

Великобритания VPN сървър

Великобритания VPN сървър

Великобритания VPN сървър

Ето кратък преглед на някои надеждни и надеждни VPN доставчици с UK сървъри:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. BulletVPN
 4. Surfshark
 5. IPVanish
 6. VyprVPN

Защо се нуждаете от VPN сървър във Великобритания?

Много емигранти от Великобритания, които живеят в чужбина, се интересуват от възстановяване на достъпа до съдържание от дома си, което е ограничено географски поради проблеми с авторските права. Международните потребители, от друга страна, могат да бъдат заинтересовани да научат автентичния английски език чрез базирани в Обединеното кралство уебсайтове и услуги, базирани в Обединеното кралство. Търсенето на образование не е единствената причина, поради която международните потребители на интернет търсят сървър във Великобритания. Развлеченията играят основна роля за това защо онлайн потребителите искат да се свържат с UK VPN сървър.

Възможността за достъп до BBC iPlayer или британския каталог на Netflix е нещо, за което никой от нас не е смятал, че е възможно, преди да се появи VPN и голямата му мрежа от сървъри във Великобритания. С доставчик на VPN услуги можете да излъжете и практически да промените местоположението си в рамките на Обединеното кралство. По този начин към вас ще се отнасят точно като местен жител във Великобритания. Това, че сте такъв, има право да получите достъп до цялото британско съдържание, тъй като вашият IP адрес е свързан с вашето геолокационно местоположение.

Още причини

Достъп до онлайн съдържание само за САЩ

Ако търсите съдържание, базирано във Великобритания, трябва да се свържете със сървър, базиран във Великобритания. След като се свържете с него, вие ставате точно като британски местен жител с всички условия за достъп до уеб сайтове, канали или услуги, базирани във Великобритания.

Изгодно пазаруване 

Можете да спестите малко пари с онлайн пазаруване на граници. Ако изглежда, че използвате IP адрес на държава, в която се намират вашите артикули, можете да закупите артикулите на първоначалните им цени. Да речем, че сте в САЩ, а артикулът, който искате да закупите, е във Великобритания. Свързването към UK VPN сървър ще ви позволи да изглеждате сякаш сте във Великобритания. Реалната цена, предложена за жителите на Обединеното кралство, ще се покаже и можете да я закупите без такси за гранични транзакции. Накратко, можете да направите покупки за артикулите първоначална цена без разходи за доставка.

Посетете мрежата Secertively

Тъй като VPN пренасочва вашия трафик през UK VPN сървър, вие получавате Великобритания IP адрес. Следователно вече не изглежда да се свързвате с интернет от мястото, където наистина се намирате. Всъщност уебсайтовете ще мислят, че сте във Великобритания, а не къде сте в действителност. Това ви помага да спечелите някаква анонимност.

Подобрена сигурност

UK VPN сървърът, към който се свързвате, завършва с криптиране на вашите данни. В резултат на това получавате нов IP адрес и възможност за анонимно сърфиране в мрежата. Никоя трета страна не може да получи вашите данни или да ги променя. VPN успява да защити и защити вашите данни срещу всяка заплаха онлайн, което води до вас да сте в безопасност онлайн.

Как да се свържете с UK VPN сървър? стъпки

VPN мрежите предлагат най-добър баланс по отношение на скоростта, сигурността и глобалното покритие. Инсталирането на VPN на вашето устройство има много предимства. Освен придобиването на възможност за достъп до съдържание, базирано в Обединеното кралство, подобрената сигурност е още едно предимство, което получавате, когато сте абонирани за доставчик на VPN услуги. Свързването с UK VPN сървър е повече от лесно. Следвайте стъпките по-долу, за да научите как.

 1. Първо, това, което трябва да направите, е да потърсите приличен доставчик на VPN като ExpressVPN и се запишете с него.
 2. Второ, изтегляте и инсталирате VPN приложението на устройството, което използвате.
 3. Създайте VPN акаунт и след това стартирайте приложението на вашето устройство.
 4. Потърсете сървърите, разположени във Великобритания, и се свържете към един.
 5. Сега, имате Британски IP адрес, и изглежда, че използвате мрежата от Великобритания.
 6. Спечелете всички привилегии на британски местен / местен жител и се насладете на неограничения достъп до съдържанието на Обединеното кралство.
RankVPN ProviderLink
рангVPN-доставчик
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Неограничена честотна лента
 • Приложения за всичките ви устройства
 • 24/7 Поддръжка на живо

Посетете ExpressVPN

рангVPN-доставчикПосетете NordVPN

рангVPN-доставчикПосетете BulletVPN

4VPN-доставчикПосетете Surfshark

Най-добрият VPN сървър във Великобритания

Ако искате да се свържете с UK VPN сървър, трябва да имате предвид много неща. Първо, първо, не всяка VPN услуга е надеждна. Не можете да се доверите на всяка VPN услуга, която получавате. Не всички са верни на твърденията им и не много отговарят на очакванията на потребителите. Някои може дори да нямат UK сървъри, с които можете да се свържете. Въпреки че има над 800 VPN доставчици по целия свят, ние успяхме да съставим списък с най-добрите VPN доставчици, които предлагат сървъри във Великобритания. Ето някои от най-добрите VPN мрежи на пазара:

ExpressVPN

ExpressVPN е нашият топ избор за доставчик на VPN. Тази услуга е идеална за всеки онлайн потребител, който търси достъп до съдържание, базирано във Великобритания. Говорим за награден, сигурен VPN, който предлага изключителни услуги с отлична скорост. Компанията използва най-трудните протоколи за криптиране, за да осигури сигурна връзка. ExpressVPN има много UK сървъри, от които можете да избирате, всички от които са супер бързи.

Доставчикът управлява много сървъри в 94 страни. Това означава, че можете да подправите своя IP адрес на друго място където искате. Имайте предвид, че всички сървъри използват споделени IP адреси, така че споделяте IP адрес със стотици други потребители. Мнозина хвалят ExpressVPN и го смятат за най-добрия в бизнеса. Компанията предлага 24/7 обслужване на клиенти, както и 30-дневна гаранция за връщане на парите. Няма риск или вреда да се абонирате за услугите на ExpressVPN. Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN тук.

 • ExpressVPN има сървъри във Великобритания в:
  • Източен Лондон
  • Docklands
  • Berkshire
  • Лондон
  • Kent
  • Berkshire
  • Уембли
 • Компанията е базирана извън Алианса на петте очи.
 • ExpressVPN използва строги протоколи за военна степен за защита на данните.
 • Има над 1000 супер бързи сървъра, разпространени в над 90 страни
 • Доставчикът има дълга история на успешно деблокиране на съдържание.
 • Получавате неограничено изтегляне и супер бърза връзка за стрийминг с ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN е доставчик, който силно препоръчваме за мерките му за сигурност и стелт функции. При свързване към един от сървърите на Nord (UK сървър, да речем) получавате споделени IP адреси, Tor над VPN, защита от течове на DNS и двойно криптиране. Това означава, че вашите данни се криптират два пъти за разлика от само веднъж. Говорейки за IP адреси, повечето от тях са споделени, но някои специализирани IP сървъри са достъпни, когато е необходимо.

Поверителността е друг аспект, за който се грижи компанията. Базирайки се в Панама, където не се прилагат законите за задържане, потребителите могат да бъдат сигурни, че техните данни са в сигурни ръце. Сървърите на Великобритания на Nord са фантастични. Поддръжката на клиенти също е окуражаващ фактор, който иска да използва услугите на Nord. Както казахме, NordVPN е един от най-сигурните VPN, които можете да изберете. Прочетете пълното преглед тук.

 • Компанията оперира много сървъри във Великобритания.
  • В Манчестър: 201
  • В Лондон: 508
 • NordVPN е базирана в Панама, което означава, че е идеална за потребители, които са в неприкосновеност на личния живот, тъй като има нулева политика за регистрация.
 • Компанията предлага страхотно обслужване на клиентите и гаранция за връщане на 30 парите.
 • NordVPN има голяма мрежа от сървъри, разпространени в 62 страни.
 • Този доставчик има голяма бързина, което означава, че е идеален за стрийминг.
 • Има много добро криптиране, защита от зловреден софтуер CyberSec, защита на WiFiSec автоматично WiFi и система за превключване на системата.
 • Фактът, че има функция Double Double, прави всичко това по-сигурно.

BulletVPN

 Ако искате да защитите вашата поверителност и да деблокирате уебсайтове с 30-дневна гаранция за връщане на парите, трябва да се абонирате за BulletVPN. Въпреки че не са толкова опитни, колкото другите дълготрайни VPN мрежи, той все още е един от най-добрите VPN мрежи, които можете да получите. Този доставчик оперира прилична мрежа от сървъри, разпространени във всички части на земното кълбо. Освен това BulletVPN използва индустриални стандартни протоколи за криптиране, за да гарантира, че се поддържат стандартите за сигурност и поверителност. Компанията също така се грижи сървърите му да не бъдат претоварени. Компанията също използва превозвачи от първокласен клас, за да осигури възможно най-високите скорости. Освен това BulletVPN има приложения и за всички платформи. Прочетете повече за прегледа BulletVPN тук.

 • BulletVPN оперира 6 британски сървъра в Лондон.
 • Криптиране с военен клас и най-новите VPN протоколи.
 • Има Killswitch и 24/7 чат на живо.
 • Доставчикът предлага безплатна функция Smart DNS.

Surfshark

Surfshark е само VPN, от който се нуждаете, за да останете защитени и безплатни при достъп до световната мрежа. Въпреки че Surfshark не е на пазара от дълго време, той привлече вниманието на много потребители на VPN. Компанията управлява над 800 сървъра в 50 страни по целия свят. Някои експерти сравняват услугите на Surfshark с други утвърдени лидери в индустрията, които са на пазара за VPN от дълго време. Прочетете повече за Surfshark в този преглед.

 • Surfshark има сървъри в Лондон и Манчестър.
 • Този доставчик предлага 24/7 поддръжка за чат на живо и поддържа споделяне на P2P файлове.
 • Surfshark изпълнява политика без изход и има функция за превключване на убийствата.
 • Няма течове или вируси, открити при този доставчик.
 • Той е базиран на Британските Вирджински острови, далеч от 14-те Prying Eyes.
 • Компанията провежда политика за нулева регистрация, което означава, че поверителността е добре поддържана.

IPVanish

Макар че IPVanish е базирана в САЩ, той е един от най-търсените доставчици в VPN индустрията. Той се отнася като най-бързо и бързо развиващия се VPN от най-висок клас в света. IPVanish ви помага да се свържете с UK VPN сървър без никакви излишни. Той е идеален за получаване на IP адрес във Великобритания, тъй като продължителността на работа е страхотна, а доставчикът има селекция от UK сървъри, които всички са много бързи. Всъщност, VPN сървърът на IPVanish във Великобритания е идеален за гледане на BBC iPlayer, както и много други Великобритания съдържание. Интерфейсът на VPN е прост, а софтуерът е супер лесен за използване. IPVanish следва политика за нулева регистрация и използва трудни протоколи за криптиране за допълнителна поверителност и сигурност. Вземете повече информация за IPVanish в този преглед.

 • IPVanish има сървъри във Великобритания в следните градове:
  • Глазгоу: 2
  • Лондон: 89
  • Манчестър: 9
  • Нотингам
 • Доставчикът предлага 24/7 чат на живо и поддръжка на P2P.
 • Има ключ за убийство за Windows и MacOS за допълнителна сигурност.
 • IPVanish оперира над 1000 сървъра в 60 държави.

VyprVPN

VyprVPN е надежден доставчик на VPN услуги, който ви помага да получите достъп до сигурна и неограничена световна мрежа. Компанията е със седалище в Швейцария и следва политика на нулеви регистрации, която нито записва, нито запазва никакви потребителски данни, когато използвате услугата. Този доставчик предлага на своите клиенти достъп до впечатляващи функции за сигурност, голяма сървърна мрежа и полезно обслужване на клиентите. VyprVPN осигурява бърза и стабилна връзка със 700 сървъра в 70 страни. Получете повече информация за тази VPN в това Преглед на VyprVPN.

 • Има британски сървър в Лондон.
 • VyprVPn има лесни за използване приложения за всяко устройство.
 • Този VPN предотвратява и побеждава дроселирането.
 • VyprVPN използва множество протоколи за криптиране.

Списък с популярно съдържание във Великобритания

Ето списък на някои от най-гледаните и достъпни канали и услуги във Великобритания.

 • BBC iPlayer
 • UKTV
 • Канал 4
 • Канал 5
 • Sky UK
 • ITV
 • BBC News
 • Небето едно
 • Е4
 • Tiny Pop

Великобритания VPN сървър – заключителни мисли

Въпреки че горещо препоръчваме да се абонирате за ExpressVPN, за да се свържете със сървър във Великобритания, не пренебрегвайте другите фантастични VPN, които споменахме по-горе. Всички те имат прилични сървърни мрежи, които осигуряват светкавична скорост и отлични услуги. Плюс това всички тези VPN са ориентирани към сигурността; криптирането е стандарт за индустрията. Освен това всички те имат за цел да осигурят на своите потребители пълна поверителност и анонимност.

Основната функция на тези VPN е да тунелират в Обединеното кралство с британски IP адрес, който те предоставят. Без значение за какво може да се нуждаете от UK VPN сървър, някой от горепосочените ще ви бъде от голяма полза. Като имате предвид всички неща, зависи от вас да изберете кой VPN ви подхожда най-много. Кое ще бъде това? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Подобни публикации

 • Най-добрите алтернативи на TunnelBear

  Най-добрите алтернативи за TunnelBear VPN

  Няма коментари | 30 юли 2018 г.

 • Най-добър VPN за Microsoft Surface Pro

  Най-добър VPN за Microsoft Surface Pro

  Няма коментари | 17 ноември 2017 г.

 • Най-добрите VPN Reddit потребители предпочитат

  Най-добрите потребители на VPN Reddit гласуваха през 2020 г.

  5 коментара | 7 юли 2017 г.

 • Най-добър VPN за Египет

  Най-добър VPN за Египет

  Няма коментари | 28 май 2018 г.

За автора

Разан К

Razan е ентусиазиран блогър за интернет сигурност и онлайн защитник на поверителността. Статиите й се въртят главно около това как VPN стават необходимост в днешния дигитален свят.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me