Как да гледате Sky Go в Австралия

Как да гледате Sky Go в Австралия? С над 1000 филма по поръчка, стотици развлекателни програми, спортни акценти и страхотна колекция от детски шоу програми, няма нищо чудно защо Sky Go е сред най-популярните стрийминг услуги във Великобритания. Sky Go предоставя широк спектър от канали и поддържа голям набор от устройства. Може да не ви е необходим акаунт в Sky +, за да получите акаунт в Sky Go, но това, което ще ви трябва, е британски IP, за да влезете в услугата. Sky Go е достъпен само за жилищни клиенти във Великобритания или Ирландия. Това означава, че хората в Австралия, САЩ, Канада, Германия и Франция не могат да го получат от мястото, където са. За да имат различен завой, австралийците трябва да използват VPN или Smart DNS, за да имат достъп до Sky Go. С инсталиран VPN на своите компютърни компютри, Mac, Android, Apple TV, Roku, PS4, Xbox и iOS, хората в Австралия могат да имат достъп до Sky Go по всяко време. И така, ето как:

Гледайте Sky Go в Австралия

Гледайте Sky Go в Австралия

Как да получите Sky Go в Австралия с помощта на VPN

Значи Sky Go в Австралия, а? VPN може да направи това. Може да го разблокирате за вас за минути, независимо къде се намирате. VPN, виртуална частна мрежа, свързва вашето устройство с един от сървърите му, разпространени на различни места по целия свят. Той също така създава цифров тунел, през който устройството ви получава достъп до Интернет. Вашите данни се кодират през този тунел, преди да стигнат до Интернет, метод, който поддържа поверителността ви и ви дава анонимност онлайн. След като се свържете със сървър на друга държава, ще ви бъде предоставен IP адрес на тази страна. Това ще ви даде достъп до всички видове съдържание, базирани в тази страна, без да се сблъсквате с никакви блокади. Ето как вие използвайте VPN, за да гледате Sky Go в Австралия:

  1. Регистрирайте се при доставчик на VPN.
  2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
  3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  4. Сега се свържете към UK VPN сървър.
  5. И накрая, посетете уебсайта на Sky Go или стартирайте приложението му.
  6. Насладете се на широк спектър от развлекателни канали, включително MTV, Comedy Central, Fox и Dave в Австралия.

Ако търсите топ VPN, способен да деблокира Sky Go в Австралия, ще ви трябва ExpressVPN на услуги. Не е най-евтиното, но е и най-надеждното. Изпълненията на ExpressVPN са последователни и стабилни. Този доставчик на услуги има дълга история на успешно заобикаляне на гео ограниченията и деблокиране на съдържание от цял ​​свят. Можете да сте спокойни, защото вашата поверителност и сигурност са в добри ръце с ExpressVPN. Ако искате да потърсите други опции, таблицата по-долу ще ви даде по-добра представа.

Гледайте Sky Go в Австралия, използвайки интелигентен DNS

Добрата новина е, че VPN не е единственият ви начин да заобиколите ограниченията, наложени на Sky GO. Smart DNS прокси е метод, който ви позволява да деблокирате обширен списък от географски ограничени уебсайтове точно като VPN. Въпреки това, той работи малко по-различно от VPN, тъй като нито криптира вашите данни, нито ви предоставя нов IP адрес. Независимо от това, той е доста достъпен и работи на всички устройства. Можете също така да получите достъп до блокирани уебсайтове от различни региони едновременно, без да се налага да се свързвате с различни сървъри. Нека да разгледаме как можете да гледате Sky Go в Австралия с помощта на Smart DNS прокси:

  1. Първо, отидете на Unlocator и се запишете за безплатна 7-дневна пробна версия.
  2. Следвайте тези видеоклипове / ръководства за настройка, за да конфигурирате Smart DNS на вашето стрийминг устройство.
  3. Отидете на уебсайта на Sky Go.
  4. Насладете се на неограничения си достъп до цялото съдържание на Sky Go.

Надежден Smart DNS прокси ще бъде Unlocator. Не само работи на няколко устройства с един акаунт, но и работи безупречно навсякъде. Обслужването на клиенти е много отзивчив и интерфейсът им е лесен за използване. Unlocator гарантира заобикаляне на гео-ограничения от всяка точка на света. Така че определено е Smart DNS, който трябва да разблокирате Sky Go в Австралия.

Как да отблокирате Sky Go в Австралия

Всичко, което трябва да започнете да се наслаждавате на Sky Go в Австралия, е VPN или Smart DNS. Няма да се налага да се справяте със съобщението „Sky go е достъпно само за потребители, които се свързват от Великобритания или Република Ирландия. Изглежда, че сте извън тези територии ”отново, ако използвате един от тези два метода. След като защитете VPN връзка или конфигурирате вашия Smart DNS на вашето стрийминг устройство, ще можете да гледате телевизора, който обичате и никога няма да пропуснете нито един момент от любимите си предавания не в Австралия или където и да е по света.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me