Чести грешки при проблеми с Netflix – как да се поправи

Netflix е една от най-добрите глобални поточни услуги за видео по поръчка. Понастоящем Netflix е наличен в над 55 държави и има планове да се разшири на нови територии през 2016 г. Въпреки това, подобно на всяка онлайн услуга, вие сте обвързани с проблеми, докато предавате Netflix. Това може да бъде буферна скорост, проблеми с влизането, промяна в региона или най-често срещаният проблем на Netflix от всички „Отпада ли Netflix“. В това ръководство за помощ можете да намерите поправки на най-често срещаните проблеми на Netflix на iPhone, iPad, Android, Smart TV, компютър, Mac, Roku, Xbox, Playstation, Apple TV, Chromecast, телевизия Amazon Fire TV или Blu-ray плейър.

Чести проблеми с Netflix и как да ги поправим

Чести проблеми с Netflix и как да ги поправим

6 най-чести проблеми с Netflix – отпада ли Netflix?

 • „За съжаление не можем да достигнем до услугата Netflix. Моля, опитайте отново по-късно или посетете www.netflix.com ”
 • Netflix не е наличен.
 • Не мога да се свържа с Netflix.
 • Netflix не е наличен.
 • Android Грешка: връзката не бе успешна.

1. Чести проблеми с Netflix: Как да промените регионите на Netflix?

Един от най-често срещаните въпроси, които ми задават за Netflix, е как да превключвам на Netflix региони. Докато американският Netflix е най-добрият благодарение на огромната си библиотека от филми и телевизионни предавания, всеки регион на Netflix има различно съдържание за гледане. Отличното е, че можете да използвате един акаунт в Netflix и да промените в който и да е регион на Netflix, който искате. Да се деблокирайте САЩ, Великобритания и Канада Netflix, следвайте един от тези два метода.

 • Интелигентен DNS: Да се отблокирайте американския Netflix извън САЩ например, трябва да подмамите Netflix да мисли, че се намирате в САЩ. Smart DNS ви позволява да го направите. Използването на Smart DNS прокси услуга като Unlocator ви позволява да получите достъп до 25 различни региона на Netflix на всичките си поточни устройства. Благодарение на безплатна 7-дневна пробна версия можете да изпробвате Unlocator безплатно, без да е необходима кредитна карта.
 • VPN: Друго решение за блокиране на САЩ Netflix е използването на VPN, съкратено за виртуална частна мрежа, което ви позволява да вземете американски IP адрес извън САЩ. По този начин изглежда, че целият ви трафик идва от САЩ. Можете да деблокирате всички американски поточни канали, включително Netflix, като използвате доставчик на VPN като ExpressVPN.
  Как Netflix блокира VPN и как да заобикаля забраната за VPN на Netflix

Налични заглавия на филми и телевизионни програми в Netflix за регион

Netflix Movie & Налични заглавия на телевизионно шоу за регион

2. Често срещани проблеми с Netflix: Как да отстраним проблеми с поточното предаване на Netflix?

А забавя интернет връзката може да доведе до лошо качество на видео и по този начин неприятно Netflix преживяване. Ако видеото, което гледате в Netflix, е буфериране на всеки няколко минути можете да следвате всяко от решенията по-долу, за да коригирате въпроса.

 • Спрете изтеглянията, които може да извършвате на други устройства.
 • Рестартирайте вашето поточно устройство.
 • Рестартирайте модем / рутер.
 • Придвижете се по-близо до рутера, ако е възможно.
 • Свържете вашето поточно устройство към вашия рутер с помощта на Ethernet кабел вместо безжична връзка. Това решение е приложимо само ако устройството има Ethernet порт.

Можете също да измервате скоростта на интернет, като посещавате сайтове като SpeedTest.net. За правилното излъчване на Netflix се нуждаете от средна скорост на изтегляне от 2MB / s или по-висока.

3. Чести проблеми с Netflix: Как да отстраним проблема с свързването с Netflix?

В някои случаи изобщо не можете да влезете в Netflix или да предавате видеоклипове поради проблеми с връзката. Кодове за грешки в Netflix, които започват с UI, ПДИ, или NW обикновено посочват проблем с връзката. Ако възникне такъв проблем, уверете се, че вашето поточно устройство е правилно свързано към вашия рутер и това е интернет връзка. Можете да извършите проста проверка, като отворите уеб браузъра си или използвате друг поточен канал. Можете също да превключите от мобилен интернет LTE / 4G / 3G към WiFi интернет връзка. Винаги се уверете, че използвате най-новата версия на приложението Netflix.

4. Често срещани проблеми с Netflix: Как да коригираме Netflix грешка „твърде много потребители“

Грешката „Прекалено много потребители“ показва, че споделяте паролите си за Netflix с други. Има ограничение за това колко хора могат да използват един и същ Netflix акаунт едновременно. Когато бъде достигната максималната сума, Netflix ще ви покаже следното съобщение за грешка: „Вашият акаунт в Netflix се използва на друго устройство. Моля, спрете да играете на други устройства, за да продължите. Посетете Netflix.com/help за повече информация. “Ето как можете да поправите този проблем.

 • Влезте в своя акаунт в Netflix.
 • В Настройки изберете „Изход от всички устройства“.
  Как да гледате американски Netflix в Норвегия

Ако не сте споделили паролата за профила си в Netflix с други хора, най-добре би било да промените паролата си за Netflix всички заедно.

5. Чести проблеми с Netflix: Как да промените / нулирате паролата за Netflix

Ако искате да промените паролата си за Netflix, можете да го направите от вашия акаунт в Netflix.

 • Отидете в профила си в Netflix. До „Членство & Таксуване “, изберете„ Промяна на паролата “.
 • Въведете текущата си парола и новата парола, която искате да използвате.
 • Кликнете върху „Запазване“.

Как да промените паролата за Netflix

Как да промените паролата за Netflix

В случай, че сте забравили паролата си за Netflix, можете да използвате функцията за нулиране на паролата. За целта използвайте тези стъпки.

 • Отидете на страницата за вход в Netflix.
 • Кликнете върху „Забравихте своя имейл или парола?“.
 • На следващата страница ще ви бъдат представени три варианта за нулиране на вашата парола за Netflix.
  • Чрез имейл.
  • Чрез SMS
  • Чрез гласово повикване.
 • Изберете най-удобния метод. Ако изберете по имейл, Netflix ще ви изпрати връзка, която ще ви позволи да нулирате паролата си.

6. Чести проблеми с Netflix: Проблем с черния екран на Netflix – Как да се поправи

Потребителите на Netflix най-често срещат проблема с черния екран, когато използват своите IE, Firefox, Safari, уеб браузър Chrome На Windows PC или OS X Mac. За да разрешите проблема с черния екран, използвайте едно от тези корекции.

 • Изчистете кеша на браузъра или опитайте да използвате друг браузър заедно.
 • Можете също да изчистите всички бисквитки на Netflix, като посетите тази официална страница на Netflix.
 • В по-тежки случаи може да се наложи да деинсталирате Microsoft Silverlight и след това да го инсталирате отново. Можете да намерите инструкции на как да премахнете Microsoft Silverlight от вашия компютър използвайки тези инструкции.
  Най-добър смарт DNS прокси за американски Netflix

Грешка в черен екран на Netflix - Как да се поправи

Грешка в черен екран на Netflix – Как да се поправи

Най-чести проблеми с Netflix – свържете се с поддръжката на Netflix

Винаги можете да се свържете с поддръжката на Netflix чрез телефон, чат или дори Twitter. Дръжката за поддръжка на Netflix в Twitter е @NetflixHelps. Ако сте се сблъсквали с подобни проблеми с Netflix или предлагате други поправки, моля, оставете коментар по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me