Еволюирайте от ястието – гледайте Netflix в хотелската телевизия

Пътуването е част от живота на много хора сега. Пътуването за работа и за удоволствие е много обичайно и с хората, които сега живеят далеч от семейството заради работа, пътуването за среща с близки също е доста често срещано в наши дни. Престоят в хотела по време на пътуване може да бъде смесен опит. Някои го смятат за необходимо зло, докато други се опитват да извлекат най-доброто от престоя си далеч от дома. С излъчването на централно място в ежедневието ни, хотелите изостават в този отдел. Dish Network обаче най-накрая предложи иновативно решение.


Еволюирайте от ястието - гледайте Netflix в хотелската телевизия

Еволюирайте от ястието – гледайте Netflix в хотелската телевизия

Скучно е!

Докато някои обичат опита да се настанят във фантазиран хотел и да се поглезят за няколко дни, други се оплакват, че хотелите не предлагат достатъчно възможности, за да направят престоя си по-вълнуващ. В някои случаи свързването с WiFi на хотела може дори да застраши вашата онлайн сигурност.

Разбира се, няма какво да правите в хотелска стая, освен да прелиствате списанията, които хвърляха на нощното шкафче. В момента, в който планирате да се оттеглите за през нощта, пропускате любимото си шоу на Netflix като House of Cards, Orange Is The New Black или дори по-странни неща!

Да, хората пътуват със своите лаптопи, телефони и таблети, но Netflix често не е наличен във всеки регион. Например, ако сте американски абонат, който пътува до Европа и се настанява в хотел, може да нямате достъп до вашето приложение Netflix.

В резултат тези, които пътуват често, не само пропускат любимите си предавания, но и губят абонамента си. Това, което хората трябва да гледат в хотелските стаи, е Netflix от този регион, което означава, че не можете да гледате това, което искате.

Ето защо доставчикът на сателитна телевизия Dish предложи решение, което ще превърне вашите курирани списъци за гледане, предложения и гледане на напредъка да се преместят от вашите собствени устройства в хотелската ви стая.

Какво е да се развива?

Dish винаги е бил популярен доставчик на сателитна телевизия в продължение на дълго време. Но откакто е започнала тенденцията за рязане на кабели, тя се опитва да намери начини да прескочи лентата и да оцелее от явлението.

Една от инициативите е стрийминг платформата Evolve, която е много подобна на всяка друга услуга за стрийминг, но само за хотели. Гостите в хотелите търсят персонализирано забавление, причината да носят множество устройства, когато пътуват, така че да могат да носят собствено съдържание.

Evolve се захранва от Android TV с вграден Chromecast, което улеснява гостите да предават любимата си музика, филми и шоу програми към хотелската телевизия. Гостите също могат да имат достъп до хиляди популярни приложения, като влязат в Google Play, изтеглят приложенията, които искат и вземат любимите си филми и покупки в приложението, когато напуснат хотела.

Има и възможност да гледате телевизия на живо и премиум канали с потребителско изживяване, фокусирано към гостите на хотела. EVOLVE има и интуитивно ръководство за програмата и лесно за използване дистанционно, съчетано с най-големия избор от HD канали. Лесната навигация, филтрите и визуализациите на канали правят удобно да откривате съдържанието, което желаят гостите.

EVOLVE се интегрира лесно в хотелската система. Това интегрирано с PMS решение позволява персонализиране и ангажиране. С тази система гостите могат да бъдат посрещани в стаята си по име, а паролите за идентификационни данни на потребителите могат да бъдат изчиствани при касата. EVOLVE е цялостно решение за гостоприемство, което прави престоя на гостите в хотела удобен, приятен, персонализиран и домашен.

Интеграция с Netflix

Всеки, който влиза в поточно съдържание, е прикачен към Netflix. Несъмнено Netflix е най-големият играч на този пазар, като дава силна конкуренция на всички останали с широкия си набор от шоу програми, филми и оригинално съдържание. Netflix е и най-старата услуга за стрийминг наоколо.

Популярността му личи от начина, по който думата Netflix се е превърнала в глагол, подобно на Google. Въпреки че Netflix също е една от по-скъпите опции там, хората все още го предпочитат пред другите, поради голямото разнообразие от съдържание. Някои дори са успели да използват VPN, за да променят своя Netflix регион и да получат достъп до по-широк спектър от съдържание в процеса.

Различни канали

EVOLVE предлага различни канали като YouTube и Sling TV. С помощта на вградения Chromecast можете също да предавате съдържание от вашия телефон или лаптоп към телевизора в хотела си. Освен това, ако стаята ви е способна, полето EVOLVE ще поддържа и 4K възпроизвеждане.

Въпреки всички тези характеристики, забележимото беше отсъствието на Netflix. Ето защо Dish обяви, че EVOLVE вече ще поддържа Netflix, наред с други канали. Гостите ще могат да влязат в Netflix директно от менюто за ръководство Evolve, като влязат с акаунта си.

Ако все още нямате акаунт в Netflix, ще има и опция лесно да се регистрирате за такъв. Веднъж влезли, гостите ще могат да вземат своите предавания точно там, където са останали у дома.

Това обещава да бъде удобен начин да се насладите на любимото си съдържание безпроблемно между вашето собствено устройство и хотелската телевизия.

Но ако ви притеснява, че може случайно да споделите своите данни за Netflix с други гости, в случай че забравите да излезете, тогава възможността за автоматично премахване на вашата информация от устройството Evolve при касата ще спести деня. Тази мярка за сигурност е забележително включване и облекчава тревогата за поверителност и кражба на данни.

Dish ще започне да въвежда интеграцията на Netflix на всички устройства Evolve през следващите месеци. Пригответе се да се насладите на любимите си предавания, дори когато пътувате.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map