Как да гледате американски Netflix в телевизионен куб на Amazon Fire

Как да гледате американски Netflix на Fire TV Cube извън САЩ? “Alexa, включи телевизора “,” Alexa, отвори Netflix “, представете си как говорите на куб и му поръчате да играе всеки филм или шоу на Netflix. Умният високоговорител Echo със своя виртуален помощник Alexa и видео телевизионна кутия Fire TV се обединиха под формата на нов продукт, наречен Amazon Fire TV Cube. Веднъж включен в телевизора, Amazon Fire TV Cube ви предоставя всички услуги, които бихте очаквали да получите от обикновен FireStick, включително Netflix, Hulu, HBO и Sling TV. Най-хубавото е, че предоставя на потребителите си достъп до Alexa. Fire TV Cube ви чува от всяка посока, така че ако поискате от Alexa да предаде Къщата на картите на Netflix от цялата стая, това ще стане. Fire TV Cube е първото по рода си hands-free с Alexa и 4K Ultra HD стрийминг устройство. Ако се използва с VPN, опитът за стрийминг ще достигне съвсем ново ниво. Разберете как да получите Netflix USA на вашия Amazon Fire TV Cube в ръководството по-долу.

Как да гледате Netflix в телевизия Fire Cube

Как да гледате Netflix USA на Fire TV Cube

Как да гледате американски Netflix на Fire TV Cube, използвайки VPN

Ако търсите лесен за използване медиен изход, тогава Netflix е мрежата за вас. Никой не може да спори за популярността, която Netflix спечели благодарение на класическите си, съвременни и забавни телевизионни предавания. Не всеки наблюдател на Netflix обаче може да каже същото за себе си, тъй като всеки има различен опит. Netflix има различна версия с каталози във всяка страна и всяка държава варира в своите ограничителни степени. Така че, ако сте извън САЩ, значи сте една от онези държави, на които е предоставено зареждането с висококачествено първокласно съдържание. Сега дори и да нямате достъп до американската библиотека за поточно предаване на филми и предавания, можете да използвате VPN, за да си предоставите този достъп. VPN мрежите са като частни интернет мрежи, които пазят сноупинг трети страни, като по този начин поддържат поверителността на вашите данни. Не само това, VPN може да ви помогне да получите Netflix US и всеки друг ограничен канал в света. Прочетете, за да разберете как.

 1. Първо се регистрирайте при доставчик на VPN.
 2. След това изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
 3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
 4. Сега се свържете с американски VPN сървър.
 5. И накрая, отидете на уебсайта на Netflix или стартирайте приложението Netflix.
 6. Гледайте Netflix извън САЩ.

ExpressVPN е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате с Fire TV Cube. ExpressVPN 6.7 вече работи на Amazon Fire TV Stick и Android TV и Fire Cube TV, което го прави идеалното VPN приложение за стрийминг на медии. Сега, ако се чудите за някои от най-добрите VPN за Fire TV Cube, щракнете тук да открия.

Най-добър VPN за кутия за пожарна телевизия

Има много приложения с geoblocked като Netflix USA, които се нуждаят от достъп до VPN. Хората в Германия, Великобритания, Канада и Австралия не могат да гледат Netflix USA, освен ако не получат американски IP адрес. Тези, които искат да заобиколят гео ограниченията и да гледат на живо и по заявка съдържание на който и да е канал – не само Netflix USA – трябва да излъжат своето местоположение онлайн. След като се абонират за VPN, потребителите изтеглят приложението и след това се свързват със сървър на държава, където няма ограничения за желания канал или услуга. След като направят това, на потребителите се предоставя IP адрес, който ги прави допустими за достъп до ограничен материал. Това е само една от услугите, които VPN може да предложи. Елате да помислите за това, има много ползи от използването на VPN. Ето някои от тях:

 • Разблокиране на приложения с ограничен географски характер: Разблокирайте и гледайте поточни приложения като Netflix, HBO, Amazon Prime и Hulu.
 • Най-високи нива на поверителност: Добавете слой на поверителност и сигурност към всички дейности, извършвани онлайн.
 • VPN приложения: Всички приложения са удобни за използване и работят на PC, Mac, Android, iOS и FireStick.
 • Байпас ISP Дросене: VPN мрежите не позволяват на интернет доставчиците да намалят скоростта ви в Интернет, така че да можете да се наслаждавате на онлайн поточно видео без прекъсвания.
 • Намалете разходите. Разходите за поддръжка са много ниски, след като се установи VPN мрежа.
 • Онлайн анонимност. Използването на VPN ви позволява да сърфирате в мрежата при пълна анонимност.

Fire TV куб функции

 • Кутията има: захранващ адаптер, Alexa Voice Remote, ръководство за бърз старт, 2 AAA батерии, ръководство за маркетинг, инфрачервен (IR) разширителен кабел, Amazon Ethernet адаптер (10/100)
 • Сега тя включва 16 GB вътрешно съхранение вместо само 8 GB.
 • Тя включва Alexa с 8 вградени микрофона с разпознаване на глас в далечно поле.
 • Гласовият контрол на Fire TV Cube е възможен без използване на дистанционно.
 • Устройството има IR технология, която позволява контролиране на телевизия, звукова лента, кабелна или сателитна кутия и приемник.
 • Той има вграден високоговорител.
 • Включена е 1-годишна ограничена гаранция и обслужване. За клиентите в САЩ има 2-3 години удължена гаранция.

Вземете американския Netflix на Fire TV Куб

Въпреки че съобщенията и гласовите повиквания не се поддържат от Amazon FireStick от сега, няма съмнение, че Amazon има забавление като свой приоритет номер едно. Продуктът се доставя на 21 юни и се очаква да натрупа много бръмчета, като се има предвид неговите уникални характеристики и практичност. Подобно на това, което може да бъде по-добре от това да не се налага да използвате дистанционно управление, за да прелиствате каналите – а не само по всички канали – говорим за Netflix USA. Можете да преминете през телевизионните канали без да вдигнете пръст и да гледате Netflix USA във вашия Fire TV Cube, като използвате VPN. Няма по-добро от това.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me