Как да изтеглите съдържание на Netflix за гледане офлайн

Пробвал ли си Изглежда офлайн на Netflix? Ако не, трябва да започнете веднага, тъй като това ви спестява много време и помага да избегнете внезапни проблеми с връзката по време на поточно предаване. В случай, че не знаете как да го направите, позволете ми да ви покажа как можете да изтеглите Netflix съдържание без усилие.

Как да изтеглите съдържание на Netflix за гледане офлайн

Как да изтеглите съдържание на Netflix за гледане офлайн

Офлайн гледането на Netflix – Бързо въведение

Ако все още не знаете това, Netflix ни запозна с ново опция за гледане офлайн. Тази функция ви позволява да изтегляне на вашите филми или телевизионни предавания и ги гледате офлайн по-късно.

За съжаление тази функция идва с няколко ограничения, тъй като нямате право да изтегляте всички заглавия, налични в библиотеката. Има няколко избрани предавания и филми, които подлежат на изтегляне, докато други са достъпни само за стрийминг.

Тъй като някои филми и предавания, които не са оригинали, са обхванати от тази функция, каналът може да добавя повече заглавия към функцията за изтегляне по-рано, отколкото си мислите.

Друго, което трябва да се спомене е, че изтеглените от вас филми и телевизионни предавания няма да бъдат достъпни за гледане извън приложението Netflix. Това означава, че вие няма да можем да ги гледаме в плейъра по подразбиране на вашето устройство или в приложения на трети страни.

Ако сте във вибрацията, да ви кажа с тъга, Netflix не ви позволява да споделяте това, което сте изтеглили с твоите приятели. Дори и да използват приложението, файловете не се показват във файловата система и не включват опция за споделяне.

И накрая, този въпрос е много важен, ако постоянно се изтегляте. Приоритизирането на изтеглянето ви не е приложимо в услугата на канала. Поставянето на пауза на изтеглянията ще спре всичко. Не можете да изберете едно изтегляне, за да направите пауза докато приключите с другия.

Как да изтеглите съдържание на Netflix на вашето устройство

С натискане на бутон или докосване на екрана можете да гледате любимите си предавания и филми навсякъде и по всяко време. За това дори не е необходима интернет връзка. Просто изтеглете заглавието на Netflix обратно у дома и отидете където искате с списък от забавни заглавия за пътя. Но ако не знаете как да го направите, как ще се насладите на изключителната функция на Netflix? О, затова сте тук на първо място. Нека да разгледаме как можете да изтеглите съдържание на Netflix за гледане офлайн.

iPhone / IPAD

Наличието на iPad е най-добрият вариант за поточно изтегляне на съдържание на Netflix. Първо, екранът е приличен за гледане в самолет, кола или навсякъде. Освен всичко това, iPads е добре известен като дълготраен, когато говорим за живота му на батерията. И iPad и iPhone споделят едно и също приложение с едни и същи функции. Следователно тази част е и за двете устройства.

Сега можете да изтеглите поредица и да се насладите на гледане на binge оригинали на Netflix по пътя. Но преди да скочите право в забавлението, нека да видим как можете първо да изтеглите съдържанието.

 1. първи, стартирайте приложението Netflix на вашия iPad или iPhone и влезте в акаунта си. Това е, разбира се, ако вече не сте влезли в системата.
 2. Това ще ви отведе до главната страница на Netflix. Сега изберете филма си или покажете, че искате да изтеглите.Netflix iPad
 3. Точно отдясно на заглавието ще видите а “Изтегли” икона. Това е като стрела, обърната на юг.
 4. След това изтеглянето ви ще започне. Запомнете, ако това е телевизионно шоу, не можете да изтеглите целия сезон, само по един епизод наведнъж.
 5. Когато изтеглянето започне, a колелото за напред ще заеме мястото на стрелката.Изтеглете на iPad
 6. След като изтеглянето приключи, можете да го предавате накъдето и да е, без да е необходима интернет връзка.

андроид

Докато използвате Android, изтеглянето на шоу е толкова лесно, колкото натискане на бутона за изтегляне и оставяне на Netflix да се справи с останалото. Просто се нуждаете от интернет връзка и валиден абонамент разбира се. Ако притежавате Android и все още се чудите как да навигирате през процеса на изтегляне, ето какво трябва да направите:

 1. първи, стартирайте приложението Netflix на вашето устройство. Ако вече сте влезли, тук ще бъдете.Основна страница на Netflix Android
 2. След това, изберете шоуто или филма искате да изтеглите В моя пример ще използвам Луцифер.Netflix Select Show
 3. Сега натиснете върху иконата за изтегляне това е до епизода, който искате да получите.Netflix Натиснете бутона за изтегляне
 4. И накрая, вашият файл е в раздел за изтегляне.Вашият артикул е изтегляне
 5. Изчакайте да приключи и можете да гледате в офлайн режим.

Windows PC

Можете да гледате предавания офлайн на вашия компютър с Windows, но не и в браузъра моите приятели. Въпреки че Netflix е достъпен за стрийминг с помощта на уеб браузър, функцията за изтегляне е приложима само вътре в приложението. Без значение каква е ситуацията, това е чудесна новина за потребителите на компютри, които се наслаждават на своите сериали и филми на 14 ″ екран. Напред, вземете приложението Netflix Windows и следвайте моята инициатива, тъй като ще ви покажа как точно да изтеглите някои заглавия за вашето предстоящо пътуване:

 1. Ако все още нямате приложението, отидете в Windows Store и го изтеглете.
 2. Влезте с вашите идентификационни данни на Netflix. Това ще ви отведе до главния екран.Netflix WIndows
 3. Сега, изберете заглавието искате да изтеглите Това е доста просто, иконата за изтегляне ще се вижда директно.
 4. Избрах Underworld за пример, има бутон за изтегляне.Netflix Windows Изтегляне
 5. накрая, отворете секцията от менюто в горната лява част на екрана, изберете Моите изтегляния, и проверете напредъка на изтеглянето си.Кликнете върху Моите изтегляния

Mac OS

За съжаление, не всички продукти на Apple трябва да имат толкова късмет, че предлагат такава функция с Netflix. Проблемът е в това приложението дори не съществува за изтегляне на Mac устройства. Ще ти кажа точно защо след няколко секунди. За сега ето какво получих, когато потърсих приложението Netflix за моя mac.Приложение Netflix Mac

Очевидно, Приложението Netflix обхваща само iPhone, iPad и Apple TV когато става дума за продукти на Apple. Наистина е трудно да разбера защо, но мога да предположа няколко причини. Някои от тях могат да включват това, което наричаме лицензиране на продукти. Netflix вярва, че защитава съдържанието му от пиратство. Може да не знаете това, но поточното съдържание на Mac улеснява пиратството на съдържание.

Не е нужно дори да изтегляте предаването, което да гледате по-късно. Всичко, което трябва да направите, е да зададете запис на видеото, което искате, и то е изцяло ваше. Добре, знам, че трябва да преминете през цялото видео, преди да можете да го гледате, но не е ли следващото най-доброто нещо? След като получите перфектния инструмент за запис на вашето видео, можете да го запишете и гледате, когато искате в офлайн режим. Според мен точно затова Netflix не позволява на потребителите на Mac да изтеглят приложението си.

Не насърчавам подобно действие защото противоречи на законите за авторското право. Така че, ако сте потребител на Mac, просто придържайте се към уебсайта на Netflix, за да предавате законно съдържанието му.

Смарт изтегляне на Netflix

Този е само за потребители на Android и iOS. Има функция, наречена Интелигентни изтегляния. Активирането на тази опция ще ви позволи автоматично да изтриете епизодите, с които сте приключили. Можете да настроите определена серия и повече епизоди ще бъдат изтеглени, без да участвате в процеса.

Всичко, което трябва да направите, е да отидете в Настройките на приложението и плъзнете превключвателя за интелигентни изтегляния към „Вкл.“. Интелигентно изтегляне

Предлагам ви да запазите частта само за Wi-Fi, тъй като Smart Download може да изтегля множество епизоди в зависимост от това, което гледате. Ако гледам като 3 епизода, следващия път, когато телефонът ви се свърже с интернет, те няма да изчезнат и 3 други започнат да изтеглят.

Колко време трае изтеглянето?

Ако смятате, че притежавате света, след като изтеглите изтеглете, помислете отново. Заглавията за изтегляне на Netflix имат ограничен период от време, преди да изтекат от секцията за изтегляне. Най-вече таймерът ще започне, когато имате по-малко от 7 дни да гледате филм или шоу.

Това казва Netflix на уебсайта им:

„След като изтеглите заглавие на устройството си, имате ограничено време да го гледате, преди да изтече. Времето зависи от индивидуалните лицензи и може да варира според заглавието. Заглавията, които изтичат от вашето устройство след по-малко от 7 дни, ще покажат времето, което сте останали на страницата за изтегляния на приложението Netflix.

Някои заглавия ще изтекат 48 часа след като за първи път натиснете игра. След като започнете да играете някое от тези заглавия, ще видите колко часа са ви останали на страницата за изтегляния. Можете да гледате изтеглено заглавие толкова пъти, колкото искате, преди да изтече. “

Друг въпрос, който ни преследва, е: „Можете ли да гледате изтеглените файлове, дори ако вашият абонамент е изтекъл?“ Сигурен съм отговорът е не. Имате нужда от активно потребителско име и парола за достъп до приложението. Без активен абонамент, ще ви бъдат отказани всички привилегии, които сте имали преди.

Нови ли сте за Netflix? Вземете абонамент

Рядко се среща някой, който в момента няма акаунт в Netflix. Ако обаче сте един от тях, ето как можете да създадете акаунт в Netflix:

 1. Първо, отидете на Официалният уебсайт на Netflix и кликнете върху бутона „Опитайте 30 дни безплатно“.Регистрирайте се за безплатна пробна версия
 2. След това кликнете върху „Вижте плановете“ на следващата страница.
 3. Имате 3 плана за избор. Всеки от тях има свои особености. Можете да изберете от Основен ($ 8.99), стандарт12,99 долара) или Premium ($ 15.99).Изберете план
 4. Сега изпратете имейла и паролата си, за да създадете акаунт.Netflix Изпратете своя имейл
 5. Изберете метода на плащане. Имате няколко опции, включително Кредитна или дебитна карта (Visa, Mastercard, Amex или Discover), PayPal, или Netflix подаръчна карта.Изберете Начин на плащане
 6. Накрая докоснете „Стартиране на членството“ и ще станете най-новият абонат на Netflix.

Още заглавия с VPN

С акаунт в Netflix можете да се докоснете до голямо разнообразие от най-добрите оригинални Netflix, които някога са съществували. С VPN обаче стигате до достъп до пълната американска библиотека на Netflix, независимо къде се намирате. Въпреки че в днешно време услугата за стрийминг е достъпна почти навсякъде, съдържанието на библиотеката му варира в различните региони. 

С други думи, това, което получавате във Великобритания, е толкова по-различно от това, което може да получите във Франция. Засега Американският регион получава най-доброто от това, което може да предложи Netflix. Но това, което ги прави по-добри от вас?

Вие също трябва да можете да гледате най-доброто, което има в стрийминг гиганта, както всеки друг американец. Ето защо се нуждаете от помощта на VPN, за да променете местоположението си и изглежда, че сърфирате в мрежата от американския регион. И така, без допълнително обожание, ето как можете достъп до американската Netflix навсякъде по света:

 1. За да го изриташ, трябва регистрирайте се с VPN, който всъщност работи с Netflix. силно препоръчвам ExpressVPN.
 2. След като се абонирате, изтеглете и инсталирайте VPN приложението на съвместимо устройство. Ще намерите клиенти на разположение на Android, iOS, PC, Mac, както и FireStick.
 3. Сега, влезте с вашия VPN акаунт и преминете към списъка със сървъри.
 4. Намерете американски сървър и натиснете Connect.
 5. хвърлям Уебсайтът на Netflix или неговото специално приложение.
 6. накрая, търсене на Звездно кръстосано. Ако заглавието е достъпно, сега имате US Netflix.

VPN защитава вашата идентичност когато сърфирате в мрежата от скриване на вашия IP адрес. Не само това, но когато сте свързани с VPN сървър, ще стигнете до криптирайте вашите данни защити го срещу всяка кибер атака, която може да е насочена към вашето устройство. Все още сте объркани и не можете да разберете кой VPN доставчик да използва? Не се притеснявай, аз ти върнах гърба. За достъп до американските Netflix извън САЩ, трябва да се възползвате от едно от тях топ VPN мрежи за Netflix.

Как да изтеглите съдържание на Netflix за гледане офлайн – финални мисли

Предаването на съдържание в движение никога не е било по-лесно с Netflix. Сега всъщност можете да изтегляте филми и предавания от Netflix, за да гледате офлайн. Просто следвайте това изчерпателно ръководство и ще бъдете на правилния път. Наслади се.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me