Как да получите американски Netflix на Apple TV извън САЩ

Ако притежавате Apple TV и живеят извън САЩ, може би сте забелязали, че вашата Нетфликс библиотека не е библиотеката, която дълго очаквате. Това е така, защото вашата библиотека на Netflix показва 10 пъти по-малко съдържание от американската библиотека Netflix.


Сега, какво може да бъде по-добро допълнение към вашия Apple TV от предаването на САЩ Netflix на него? Докато може да мислите това Американският Nexflix е недостъпен извън САЩ, ти грешиш. Можете да използвате два начина да получите американски Netflix на вашия Apple TV в чужбина и аз ще ви разкажа всичко за тези два инструмента по-долу.

В тази статия ще ви обясня как можете променете вашия регион Netflix, за да получите американската версия, която се предава на вашия Apple TV. 

Гледайте американската Netflix на Apple TV

Гледайте американската Netflix на Apple TV

Гледайте американската Netflix на Apple TV – The Intro

За да получите Netflix US, можете да промените вашия iTunes акаунт в САЩ. Това, което трябва да направите, е следното:

 1. Отидете в Настройки > Общ > iTunes Store > местоположение.
 2. Сега, променете местоположението си в САЩ.
 3. Достъп до Netflix US навсякъде. 

Сега, ако библиотеката на Netflix е ограничена в съдържанието си, можете да се възползвате VPN или Smart DNS. Така че, ако решите да промените цялото си местоположение на iTunes на Apple TV в САЩ, ще получите достъп до някои от следните канали, изброени по-долу:

 • Нетфликс
 •  Исторически канал
 • WWE мрежа
 • Hulu
 • HBO Go
 • Гледайте ABC
 • канал Дисни
 • MLB
 • NHL
 • НБА

Как да получите американски Netflix на Apple TV в чужбина

Следвайте тези инструкции за да промените вашия регион Netflix в САЩ на Apple TV:

 1. Намерете доставчик на VPN услуги струва вашия абонамент.
 2. Вземете VPN приложението на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
 3. Стартирайте VPN приложението, и тогава Впиши се.
 4. Сега, търсене в списъка на сървърите за американски.
 5. Свържете се с американски сървър по ваш избор.
 6. накрая, посетете Netflix уебсайт или достъп до приложението Netflix.
 7. Сега можете поток Netflix US на Apple TV.

Най-добър VPN за Netflix US на Apple TV

ExpressVPN обхваща всички основи от скорост до сигурност. негов Възможностите за деблокиране са ненадминати и може да ви получи всяко съдържание, което искате независимо от геолокацията ви. ExpressVPN ще възстанови парите ви, без да задава въпроси в рамките на 30 дни.

Доставчикът предлага впечатляващ брой сървъри стратегически разпределени места. негов бързи скорости на сървъра и надеждна репутация с Netflix правят този доставчик достоен за разглеждане. ExpressVPN не е толкова скъпо, колкото изглежда. Нивото на услугите, което ExpressVPN предоставя, доказва, че парите ви няма да се губят.

Ако искате да разгледате други опции, тази таблица ще ви помогне чрез вашето VPN търсене.

Гледайте американската Netflix на Apple TV – VPN Way

VPN, виртуална частна мрежа е не се поддържа от Apple TV, което означава, че не можете директно да го конфигурирате на устройството си Apple. Ако искате да приложите VPN метода, трябва да имате маршрутизирани активирани VPN; добър пример ще бъде DD-WRT. Сега, ако не знаете какво означава това, преминете към опцията Smart DNS по-долу. В случай, че знаете за какво говоря, ето още за VPN.

 • Можеш лесно инсталирайте и използвайте VPN на значителни устройства като „iPhone, iPod, Ipad, Android, Mac и компютър“.
 • Софтуерът е здрав и устойчив на ISP ограничения и проверки.
 • VPN ви предоставя високи нива на поверителност и сигурност поради пълно криптиране на трафика.

Ако решите да продължите с това, трябва да конфигурирате вашия рутер с VPN настройка. Процесът варира от един доставчик до друг. Така че, прочетете документите и се свържете с тяхната поддръжка, ако е необходимо. Като цяло, това не трябва да отнеме повече от 10 минути. Хубавото е, че след като това е направено, няма нужда да правите допълнителни промени в своя Apple TV.

Netflix US на Apple TV – The DNS Way

Настройването на SmartDNS е толкова лесно, колкото броенето до десет. Всичко, което трябва да направите, е да промените вашите DNS IP адреси и всички сте готови. Искате ли да направите какво друго може да предложи Smart DNS прокси? Прочетете списъка по-долу.

 • А безупречна настройка който поддържа повечето устройства, предлагани на пазара.
 • Можеш лесно превключвайте между регионите на Netflix без да променяте настройката на устройството си.
 • Няма наказание за честотна лента тъй като само малък подмножество от вашия трафик се пренасочва.
 • Един недостатък на a Умен DNS е, че лесно се влияе от ограниченията на ISP като прозрачни пълномощници и DNS отвличане.

Ако сте на пазара за надежден Smart DNS доставчик, може да искате да проверите Unlocator. Този доставчик предлага над 200 канала, 7-дневен безплатен пробен период, и на най-високи DNS скорости в индустрията. Не можете да сбъркате с този.

Американски Netflix на Apple TV извън САЩ – Unblock и Watch

Долната линия е дали сте в Дания, Финландия, Швеция, Ирландия, Великобритания, Бразилия, Канада, Перу, Мексико или Холандия, можете да достъп и поток американски Netflix. От личен опит мога уверено препоръчвам ExpressVPN.

Така че, ако се интересувате да гледате US Netflix на вашия Apple TV извън САЩ, можете или да използвате VPN или Умен DNS. Бих искал да знам за какво ще решите, така че оставете своите снимки в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map