Как да получите британски Netflix в САЩ, Канада или Австралия?

Как да гледате британски Netflix в САЩ, Канада, Австралия или навсякъде извън Обединеното кралство? Сега знаем какво мислите, какво може да има Netflix UK, че Netflix USA не? Със сигурност можете да намерите всички най-популярни филми и сериали в библиотеката на Netflix USA, но ако погледнете другите версии на Netflix, ще забележите, че Netflix USA не разполага с цялото съдържание. Абонатите на Netflix са наясно, че поради издаването на лицензи и разпространение техните библиотеки се различават в зависимост от това в коя държава се намират..

Това, което се показва в библиотеката на Обединеното кралство, може да не съществува дори в американската версия. Като цяло 31% от заглавията в библиотеката във Великобритания не могат да бъдат намерени в САЩ. За съжаление, Netflix UK е блокиран и недостъпен извън Великобритания, което означава, че британските експатри в Австралия, Канада и САЩ не могат да получат достъп до него. Ако имат желание да гледат Netflix UK, ще трябва да инсталират доставчик на VPN услуги. Този VPN ще им позволи да заобиколят географските ограничения, наложени на Netflix UK, като по този начин ще им даде достъп до съдържанието му, независимо къде се намират. Те също могат да предават своите предавания и филми на операционна система PC, Mac, Android и iOS.

Как да получите Netflix UK в Австралия, Канада и САЩ

Как да получите Netflix UK в Австралия, Канада и САЩ

Как да деблокирате Netflix UK в САЩ, Канада или Австралия

Сравнявайки библиотеките на различни страни, Обединеното кралство се нарежда на четвърто място с 5 052 заглавия, малко зад САЩ и Канада. Това не е твърде изтъркано. Това означава, че библиотеката във Великобритания може да предложи изключително добро съдържание. Като се имат предвид тези статистически данни, приемаме, че британските експатри и пътници биха искали да запазят достъпа си до него. Те все още могат да гледат дъвка, Happy Valley и Robozuna извън Обединеното кралство, но само с VPN.

Как да деблокирате Netflix UK в САЩ, Канада или Австралия с помощта на VPN

Виртуална частна мрежа създава тунел, през който вашето устройство използва за достъп до Интернет. Данните, прехвърлени през този тунел, се кодират по начин, по който никой интернет доставчик или трета страна не могат да получат ръце. VPN също пренасочва връзката ви чрез определен сървър в избрана от вас страна, като по този начин гарантира високо ниво на поверителност и сигурност. И тъй като вашият IP адрес дава вашето местоположение, ще трябва да го промените, с VPN разбира се. Ето как го правите:

 1. Първо, трябва да се регистрирате за VPN услуга. Ние препоръчваме VPN като ExpressVPN.
 2. Сега, след като сте създали своя VPN акаунт, изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате Netflix UK на.
 3. Стартирайте приложението и се свържете с VPN сървър във Великобритания.
 4. След като се свържете със сървър на Обединеното кралство, ще ви бъде предоставен временен IP адрес на Britsih, който го прави да изглежда, че се намирате във Великобритания.
 5. Сега, когато имате британски IP, можете лесно да получите достъп до Netflix UK, сякаш сте физически във Великобритания.

Най-добър VPN за Netflix

Изборът на надежден VPN е най-важната стъпка в процеса. Макар че на пазара има много надеждни VPN мрежи, ExpressVPN е най-добрият, особено с разблокиране на съдържание. Със супер бързите VPN сървъри на ExpressVPN в 94 държави можете да деблокирате незабавно всички сайтове, канали, услуги и приложения, които обичате. Разгледайте другите доставчици на VPN услуги, които могат да ви помогнат да получите Netflix UK в Австралия, Канада и САЩ.

Предимства на VPN

Ако търсите начин да получите сигурност и поверителност, то VPN е точно това, от което се нуждаете. VPN създава тази частна мрежа, в която вашите данни се предават. Данните ви се кодират и поддържат, докато сте онлайн. Вие сте анонимни и неоткриваеми в Интернет, което ви позволява да правите неща, които никога не бихте мислили да правите с истинския си IP адрес. Разблокирането на съдържание е една от многото функции и предимства на VPN, сега разгледайте и другите:

 • Скриване на активността на сърфиране от локални мрежи и интернет доставчици.
 • Позволява торент и споделяне на файлове.
 • Наличието на VPN помага на хората да имат достъп до файлове отдалечено дори от дома или от всяко друго място.
 • Преминете интернет цензурата и заобикаляйте защитните стени.
 • VPN защитава вашата интернет връзка и защитава вашите данни от хакери и наблюдение.
 • Спестете парите на потребителите с покупки, свързани с граница.
 • VPN услуга се използва, когато групата трябва да споделя файлове за дълъг период от време.

Вземете Netflix UK извън Австралия, Канада и САЩ

Възползвайте се максимално от вашето Netflix преживяване при свързване към VPN. Не само можете да получите версията на Netflix във Великобритания, но и всички останали версии извън вашата страна. Британски експати, американци, австралийци и канадци могат да се наслаждават на шоута като The Missing и Cuckoo веднага след като стартират своето VPN приложение. Това е най-лесното нещо досега. Кажете ни към кой VPN ще прибегнете, за да изкарате Netflix UK извън Великобритания. Споделете опита си в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me