Как Netflix блокира VPN и как да заобикаля забраната за VPN на Netflix

Някога се питах как Netflix блокира VPN и дали все още е възможно да се заобиколи забраната за VPN на Netflix? В тази дигитална епоха телевизията намаля с популярност и отстъпи място за други форми на забавление. Ако не сте телевизионен наблюдател, но не можете да живеете и без дневната си доза предавания, Netflix трябва да присъства много високо в списъка ви с приоритети. За онези ексклузивни предавания и филми, които не идват по телевизията, Netflix е най-добрата дестинация. Случва се да бъде жизненоважен ресурс за по-младото поколение днес.

Едно от най-добрите шоута в Netflix е House of Cards. Това шоу се основава на политически брак с двама социопати и неморални хора (или чудовища), които са на преден план. Те се грижат само за себе си и всеки, който застане на пътя им, е убит буквално или образно.

Как Netflix блокира VPN и как да заобикаля забраната на Netflix

Как Netflix блокира VPN и как да заобикаля забраната на Netflix

Netflix е регионално ограничен

Но един голям недостатък на Netflix е, че е специфичен за региона. Така че, ако сте в Индия, нямате достъп до американския Netflix или ако сте в САЩ, не можете да гледате Netflix UK. Можете да гледате само това, което е достъпно за вашата страна.

Разбира се, имаше преодоляване на този проблем, докато Netflix не стана умен и започна да блокира виртуалната частна мрежа (VPN), която криптира IP адреси. Сега зрителите останаха да гледат отново регионалния Netflix.

  Най-добър смарт DNS прокси за американски Netflix

Няма ли начин да се заобиколи тази заплаха?

Прочетете, за да разберете.

Какво е Netflix?

Netflix е американска компания за развлечения и стрийминг услуга, основана през 1997 г., въпреки че напоследък набира популярност, благодарение на това, че услугата е достъпна в цял свят сега. С абонамент за Netflix зрителите могат да гледат ексклузивни и награждавани телевизионни предавания, филми и документални филми на свързаните с интернет устройства, от компютър на смартфон до таблет до смарт телевизор.

Единственият проблем е, че Netflix предлага специфични за страната услуги. Така че, ако искате да гледате предаванията, налични в други страни, не можете. Но имаше начини да го заобиколите, просто като използвате VPN услуга. Докато VPN услугите могат да ви накарат да получите достъп до Netflix от друга държава, когато се опитате да гледате предаване, получавате следната грешка:

„Изглежда използвате блокер или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. “

Защо това се случва??

VPN услуга криптира вашия IP адрес и запазва сесията ви на сърфиране частна. Това беше предпочитан метод за заобикаляне на контрола на достъпа до Netflix доскоро, когато стрийминг услугата започна да открива и блокира VPN.

Netflix оперира като отделно образувание във всяка страна, защото когато купува правата на филм, трябва да напише отделен договор за всяка страна. Следователно законно е задължен да ограничи трансграничния достъп.

Използването на VPN услуга за заобикаляне на това ограничение е незаконно до известна степен. Netflix има строг контрол върху VPN мрежи и може лесно да открие и блокира тези прокси сървъри. Това не е спряло хората да се опитват да измислят други решения. Всеки път, когато Netflix блокира едно решение, VPN услугите измислят друго.

  Чести грешки при проблеми с Netflix - как да се поправи

Как да заобиколите забраната за VPN на Netflix?

Има две опции за абонати: Просто гледайте какво се предлага във вашата страна или използвайте VPN услуга, която все още работи. Придържането към първата опция е по-добре, защото никога не знаете кога VPN е блокиран от Netflix.

Ако се интересувате от втората опция, ето списък на VPN услуги, които все още работят за Netflix.

ExpressVPN: Тази бърза и надеждна VPN услуга ви дава достъп до Netflix US, Netflix Canada и Netflix Germany.

PrivateVPN: Тази базирана в Швеция VPN услуга има сървъри по целия свят, които могат да ви позволят да получите достъп до 13 различни региона на Netflix.

StrongVPN: За разлика от това, което подсказва името, това е фантастичен доставчик на VPN услуги, ако искате да получите достъп до американски и британски Netflix. Той предлага висока скорост и като цяло страхотна VPN услуга.

BulletVPN: Тази VPN услуга е идеална за хора, които желаят да преминат към американски Netflix извън САЩ.

Какво прави Netflix по въпроса?

Последно чуто, Netflix работи за решаването на този проблем чрез осигуряване на глобален достъп по целия свят, така че абонатите не трябва да прибягват до VPN или други методи, за да гледат предавания в други страни. Ако това се случи, хората биха могли да имат пълен достъп до всички предавания в Netflix, независимо в коя държава са били. Засега обаче поне не всички региони на Netflix предлагат едно и също съдържание.

Как да заобикаляте Netflix VPN Ban – окончателна дума

Докато Netflix излезе с легален начин за решаване на този проблем, няма друг метод за достъп до Netflix в други региони, освен с помощта на VPN услуги, които все още работят. Докато избирате VPN, уверете се, че те вече не са блокирани от Netflix. Повечето VPN доставчици ще се лъжат за това, за да ви накарат да закупите тяхната услуга. За да гледате неограничен Netflix чрез VPN, направете домашната си работа, преди да скочите върху лентата.

  Как да гледате американски Netflix в ОАЕ (Дубай Абу Даби)
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me