US Netflix срещу UK Netflix – Кое има по-добро съдържание?

Великобритания или САЩ Netflix? Това е въпросът! Въпреки че и двете държави имат свое качествено съдържание и множество предавания и филми, все още има дебат коя страна произвежда най-доброто. Това, което се намира в библиотеката във Великобритания, не е налично в библиотеката в САЩ и обратно. Не всички каталози обаче са равнопоставени, което може да бъде смекчено с VPN. Можете да получите най-доброто от двата свята, като използвате VPN за достъп до UK и US Netflix. Но все пак искаме да знаем коя версия струва парите ни. На тази основа проведохме това сравнение, за да ви покажем разликите между тези два каталога и вие решавате кой е най-добрият.

Netflix UK срещу Netflix US

Netflix US срещу Netflix UK

Netflix US срещу Netflix UK сравнителна таблица

Вижте как американският Netflix сравнява с британския Netflix по отношение на цена, съдържание и дати на стартиране.

Netflix USANetflix UK
Дата на стартиранеАприл 1998 г.Януари, 2012 г.
цена$ 7.99 / месец£ 5.99 / месец
кино40523616
Телевизионни предавания15801436
4K съдържаниедада
HDR съдържаниедада

Netflix US – наистина ли е толкова добре?

Фактът, че самият Netflix стартира в САЩ, означава, че сигурно е получил най-голямото парче от пая. Американският Netflix има много повече заглавия в своята директория. През април 2018 г. библиотеката в САЩ имаше 4052 филма и 1580 представления. САЩ имат 10% повече индивидуални серии от Великобритания. Обединеното кралство обаче е на второ място с повече серии в своята библиотека от 97% от страните. Netflix стартира на 14 април 1998 г., като първият онлайн магазин за наемане на DVD в света, като разполагат само 30 служители и 925 заглавия. Шоувете като Star-Crossished и New Girl са сериали, които са достъпни само в библиотеката на Netflix в САЩ.

Как да получите Netflix US във Великобритания

За да получите Netflix US във Великобритания, ще ви трябва доставчик на VPN услуги. Това е най-добрият и безопасен начин за заобикаляне на ограниченията и достъп до блокирано съдържание. VPN създава цифров тунел, през който вашето устройство осъществява достъп до Интернет. Тогава тя пренасочва връзката ви чрез определен сървър в САЩ. В резултат на това ще ви бъде предоставен американски IP адрес. което означава, че ще имате достъп до цялото американско съдържание, включително Netflix USA. Следвайте следните стъпки, за да получите Netflix САЩ Великобритания:

  1. Първо, трябва да се регистрирате за VPN услуга.
  2. Сега, след като сте създали своя VPN акаунт, изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате Netflix UK на.
  3. Стартирайте приложението и се свържете с VPN сървър в САЩ.
  4. След като се свържете със сървър в САЩ, ще ви бъде предоставен временен Американски IP адрес поради което изглежда, че се намирате в САЩ.
  5. Сега, когато имате американски IP, можете лесно да получите достъп до Netflix US, сякаш сте физически в Америка. Вашият съществуващ абонамент за UK Netflix, в допълнение към VPN, е всичко, от което се нуждаете за достъп до американската Netflix в чужбина.

Netflix UK – все още изостава?

Doctor Who и петъчната вечеря са класически британски телевизионни сериали, които се появяват само в UK Netflix. През април 2018 г. във Великобритания Netflix имаше 3616 филмови заглавия и 1436 показва, което е много по-малко от това на САЩ. Очевидно абонатите на Netflix във Великобритания не получават много от това, което искат в сравнение с тези в САЩ, британците плащат 7,49 британски лири, за да получат достъп до 3000 заглавия, докато американците плащат само 9 долара на месец за 5600 филма и телевизионни предавания. Netflix UK стартира през януари 2012 г. и оттогава популярността му се увеличава.

Как да получите Netflix UK в САЩ

VPN е най-добрият ви шанс да разблокирате Netflix UK в САЩ. Това, което VPN би направила, е да свържете устройството си със сървър, разположен във Великобритания и да пренасочите трафика си през този сървър. По този начин ще получите британски IP адрес и по този начин ще получите достъп до британско съдържание като Netflix UK. Ето какво трябва да направите гледайте британския Netflix в САЩ:

  1. Първо, трябва да се регистрирате за VPN услуга.
  2. Сега, след като сте създали своя VPN акаунт, изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството, на което искате да предавате Netflix UK на.
  3. Стартирайте приложението и се свържете с VPN сървър във Великобритания.
  4. След като се свържете със сървър във Великобритания, ще ви бъде предоставен временен IP адрес на Britsih поради което изглежда, че се намирате във Великобритания.
  5. Сега, когато имате британски IP, можете лесно да получите достъп до Netflix UK, сякаш сте физически във Великобритания. Не е необходимо да се абонирате отново за Netflix в случай, че вече притежавате абонамент за Netflix в САЩ.

Най-добър VPN за Netflix

Макар че на пазара има много надеждни VPN мрежи, ExpressVPN е най-надеждният. Разблокирането на съдържание е специалността на ExpressVPN. Този доставчик на услуги има ултра бързи VPN сървъри в 94 държави. Това означава, че можете да деблокирате всички сайтове, канали, услуги и приложения за минути. Можете също да разгледате другите доставчици на VPN услуги, които могат да ви помогнат да получите Netflix UK или Netflix USA навсякъде по света..

Netflix US срещу Netflix UK – Присъдата

Има причина зрителите да следват американския Netflix и да го предпочитат пред други версии. Netflix USA продължава да тролира всички останали за това, че има по-дълбока библиотека, пълна с оригинали и богато съдържание. Честно казано, ние трябва да дадем тази победа за Netflix US, но това не дискредитира съдържанието, което Netflix UK може да предложи. Ако все още сте разкъснати между коя версия трябва да се абонирате, разгледайте всеки каталог за шоуто и филмите, които искате. И най-добрата част от всичко, можете да получите всеки регион на Netflix, независимо дали е САЩ или Великобритания, във всяка част на света с VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me