Stage – First Ever Theatre Streaming Channel

Det finns mer än 200 strömningstjänster på marknaden som tillgodoser publik som visar olika underhållnings- och nyhetskanaler. Men det finns ingen strömning av teaterföreställningar i landet. Nu, för första gången, kommer det att finnas ett dedikerat strömningsnätverk för teaterföreställningar, som lanseras sent i sommar. Skede, liveströmmen av teaterföreställningar kommer att lanseras i augusti. Den första versionen kommer att vara en gratisversion för tittarna och långsamt när modellen har ställts in kommer företaget att lansera en prenumerationsbaserad version i oktober. Livestreamingen kommer att innehålla Broadway-show, manus, show, reality-serie, talkshows, dokumentärer, konserter och liknande teater för publiken.

Stage - First Ever Theatre Streaming Channel

Stage – First Ever Theatre Streaming Channel

Vad är scenen?

Den kostnadsfria prenumerationen visar en förhandsvisning av originalprogram som är i produktion, dokumentärer och vissa licensierade filmer. Prenumerationslanseringen kommer att innehålla totalt 500 timmars program. Priset för prenumeration har ännu inte offentliggjorts.

Ursprungligen kommer publiken i Amerika att få åtkomst Skede. För internationella prenumerationer måste publiken vänta till 2023. Företaget har inte meddelat några partnerskap med de ledande strömningsportarna som Chromecast, Apple och Roku.

Nätverksordföranden, VD och medgrundare, Rich Affannato sa att teamet arbetade på scenen i nästan två år. Han sa att hela denna tid var teamet upptaget med att bygga talang och utveckla plattformen, samtidigt som han skaffade befintligt innehåll och kom med nya och exklusiva program.

Enligt VD är uppdraget med Stage att göra teatern fjärråtkomlig för alla. Tanken är att använda teknik och liveströmningstjänster för att sprida teaterverk bland massorna. Fram till nyligen var strömningstjänsterna begränsade till populära program och skriptserier.

  Facebook stänger av Onavo VPN-app mellan sekretessproblem

Stage vill ändra allt det nu. Den vill föra underhållning av scenproduktioner till användarnas enheter. Om det lyckas kommer Stage att inleda en ny fas av revolution inom teaterbranschen. Det ger ett nytt perspektiv på teaterindustrin och erbjuder en strömlinjeformad version av teaterföreställningar för teaterfans.

Provet av program

Här är ett urval av program som kommer att finnas tillgängliga genom scenen.

  • Studio sessioner: Detta program handlar om att fira musikalisk teaterkomposition. Det skjutas i New York City inspelningsstudio som heter The Power Station. Det äger rum framför en live studiopublik och varje avsnitt utforskar kompositörens historia och hans verk. Föreställningen är akustisk, framförd av Broadway-stjärnor inklusive Chita Rivera, Heidi Blickenstaff och Mandy Gonzalez.
  • delning: Detta är en halvtimmes talkshow, som spelas in inför en levande publik. Programmet innehåller en en-mot-en intervju med en skådespelare som har bytt från teater till någon annan typ av media (eller vice versa). Det finns också en del där publiken kan ställa frågor. Det kommer att utforska ämnen som svårigheter som utövare i branschen, verktyg för handeln och mycket mer.
  • The Next Great American Musical: Detta är ett reality-tävlingsprogram där publiken kommer att uppleva nya musikaler presenterade för att vinna en Broadway-produktion. Varje vecka kommer de deltagande lagen att välja sångare och dansare som kommer att framföra delar av musikalerna framför domarna. Efter första stegets eliminationsrunda kommer det att finnas fyra finalister. I finalen kommer domarens panel och online-publiken att rösta för att välja vinnaren av The Next Great American Musical.
  • Filmer, licensierat innehåll och dokumentärer är de andra liveprogrammen som ingår i scenen. Det licensierade innehållet kommer att innehålla “standbys”, “dyker upp”, “Broadway Idiot”, “artister lounge live”, (detta kommer att innehålla soloartisternas liv inom musikteatern och hedra kataloger med fantastiska låtar från deras produktion ).
  Global Fortnite Hacking Network - Även tonåringarna gör bank!

Andra inom detta område

Scenen har kommit vid rätt tidpunkt då liveströmning av teaterföreställningar krävdes. Detta är en outnyttjad bransch för liveströmningsändamål. Den enda andra framstående spelaren på detta område är BroadwayHD. Det ger också scen-till-streaming-program för sina användare. Det har ett bibliotek med inspelningar av levande teaterföreställningar.

När det gäller affärer vet ingen hur bra BroadwayHD, som hålls privat, gör det inom den här branschen. Det finns dock ingen brist på innehåll, eftersom företaget ständigt lägger till inspelningar av nya Broadway-show. Det finns andra program från hela landet som också ingår i dess erbjudande.

Från och med nu är detaljerna om programmeringen på scenen skumma. Den information som företaget har lagt ut räcker emellertid för att alla teaterentusiaster åtminstone kan prova på den gratis prenumerationsmodellen innan de köper hela versionen. Ingen kan förutsäga hur bra eller hur dåligt detta företag kommer att göra, men det är verkligen ett bra steg.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me