Как да класираме VPN доставчиците?

Колкото и да е голям, интернет все още отива на по-тъмно място. Всеки път, когато сте онлайн, правите компромис с вашия безопасност, поверителност и идентичност, което ни води до основното ни решение на проблема, VPN. Но замисляли ли сте се някога как ние от theVPN.Guru изберете кои са най-добрите VPN? Какво Характеристика следим ли внимателно, за да определим който VPN се нарежда по-високо? Нека ви покажа как работим.


Как да изберем перфектния VPN?

Как да изберем перфектната VPN?

Какво е VPN и колко е важно?

Когато използвате днешния интернет, трябва да бъдете внимателни през цялото време. Никога не си мислете, че винаги, когато сте онлайн, сте сами. Не, напротив, приятелите ми, хакери и киберпрестъпници винаги са там реколта, която държиш скъпа по отношение на данни и информация.

Хакерите правят печалба от продажба на информация за акаунта, пароли, и всяка друга лична информация те могат да намерят. Дори и да сте собственик на малък бизнес, хакерите може да изчакат подходящия момент, за да получат личните данни на клиента ви. Според Курт Румер, главният стратег по сигурността на Citrix:

„Потребителите на малкия бизнес се нуждаят от VPN, за да запазят мрежовия си трафик частен и безопасен от подправяне.“

Вземете го от някой, който знае по-добре. А Виртуална частна мрежа създава a сигурно преминаване между вашето свързано с интернет устройство и уебсайта / услугата, до която се опитвате да се свържете. То пренасочва целия си трафик чрез защитен сървър, криптиране на вашите данни в процеса.

Това ще защити всяка възможна атака, която може да е насочена към вашето устройство. С други думи, вие сте напълно безопасни, ако инвестирате в реномиран VPN. Е, Кент Блумстранд, главен технологичен директор в CSID, се съгласява:

„VPN мрежите осигуряват основен слой на защита“,

Това не е всичко; VPN също ви помага заобикаля регионалните ограничения от промяна на вашето онлайн местоположение. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете със сървър в конкретна държава и на практика сте там. Вече можете да получите достъп до цялото съдържание в този регион, въпреки че сте физически в чужбина. Сега ви дадох правилно VPN въведение. Да се ​​отправим към как се класират?

Функции, които класират VPN по-високи

Когато оценяваме VPN, първо трябва да се уверим, че отговаря на нуждите на всеки потребител. Няма смисъл да инвестирате в определена услуга, ако това не е наистина това, което искате. Всеки онлайн потребител има специфични изисквания да очакваме с нетърпение доставчик на VPN.

Ето защо в крайна сметка всички ние получаваме различни услуги. Съществуват обаче специфични съществени фактори, които всеки VPN трябва да има. Ако те липсват, в крайна сметка ще компрометирате своя онлайн безопасност и анонимност. Ето ги топ функции които помагат a VPN осигуряват по-високо място в нашия списък за VPN класиране.

Скорост на връзката

Интернет скоростАко още не знаете това, a VPN шифроването ще наруши вашата скорост на интернет. Затова е важно да изберете VPN услуга, която да гарантира пламващи бързи сървъри без значение къде се намират. Знам, че колкото по-близо е сървърът, толкова по-добра е връзката. Ние обаче не искаме да се придържаме към този критерий. Разглеждам VPN, който предлага максимална скорост, дори ако сървърът е далеч.

Какво става, ако сте много далеч от САЩ и искате да предавате харесванията на Hulu? Бихте ли искали да страдате от проблеми и буфери през цялото време? Не мисля така. Ако доставчик на услуги не може да гарантира максималната скорост от вашата лична връзка, няма да се превърне в горната част на моя списък.

Взимаме драстични мерки, когато тестваме скоростта на VPN. Първо, ние тестваме скоростта, с която първоначално работим. След това се свързваме с a VPN сървър близо до нашето местоположение за да проверите как криптирането се отрази на мрежата. Накрая, ние също така проучваме какво се свързва с a далечен сървър мога да направя. Освен това проверяваме дали скоростта на изтегляне се увеличи. Ако резултатите са добри, VPN се нарежда по-високо.

Голяма сървърна мрежа

Местоположение на сървъраДа можеш да избираш от a голямо разнообразие от сървъри също е доста решаващо. Нека първо обясня какво се случва. Когато се свържете със сървър, ще вземете IP адрес на страната, в която е сървърът. Имате две предимства за това. Първо, стигате до скрийте онлайн идентичността си (IP адрес). Второ, ще можете да го направите достъп до географски ограничено съдържание във вашия регион.

Някои VPN нямат такава голяма сървърна мрежа, което ги прави безполезен в някои случаи. Представете си, че искате да предавате малко съдържание TSN, и след това установявате, че вашият VPN няма сървъри в Канада. Ако това е единствената ви цел да използвате VPN, тази инвестиция е загуба.

Не можете просто да сърфирате в интернет, използвайки един и същ сървър отново и отново. Някои VPN услуги предоставят сървъри само в САЩ или Европа. Когато провеждаме VPN тестове, ние считаме всичко, от което се нуждае клиент. Не става въпрос само за заобикаляне на гео ограниченията, има и други предимства на наличието на прилична сървърна мрежа.

Проверяваме дали VPN има повече от 1 сървър и в конкретна държава. Както ви казах, всяка възможна нужда от потребител, т.е. дори заобикаляйки ограниченията за затъмняване. Кратка история, VPN с над 1000 сървъра по целия свят привлича вниманието ми: колкото повече са местата, толкова по-добре.

Местоположение на VPN HQ

Когато обсъждаме VPN и други инструменти за поверителност, трябва да помислим откъде произлизат, както в техните местоположение на централата. Ние копаем дълбоко в материята, за да разберем дали VPN се намира в държавите, където прилага се задържане на данни, тоест в страна, в която Очите са налице.

Термините „Пет Eyes„,“Девет Eyes“, и “14 очи“Често се появяват в общността за поверителност, особено VPN-ите. Най-лошото е, че правителствата могат да забранят на доставчика дори да уведомява засегнатите клиенти; няма да можете да отмъстите за това нашествие в личния живот.

Очите са международни съюзи за надзор, на които имат право събират и споделят данни за масово наблюдение. Те могат да се свържат с доставчика на VPN, който се намира на тяхна територия, и да поискат информация за клиентите. Няма значение защо; важното е, че могат. Например в Великобритания, телекомите записват история на сърфиране, времена на връзка и текстови съобщения. Това започна кога Харта на снайперисти видяха светлината още през 2016 г. Същото може да се каже и за САЩ със своите Програма ПРИЗЪМ.

5 очи

 • Австралия
 • Канада
 • Нова Зеландия
 • Великобритания
 • Съединени щати

9 очи

 • 5 държави с очи
 • Дания
 • Франция
 • Холандия
 • Норвегия

14 очи

 • 9 страни с очи
 • Германия
 • Белгия
 • Италия
 • Швеция
 • Испания

В този случай се опитваме да избегнем включването на всички VPN, които имат своите Централни офиси в която и да е от тези страни. Някои VPN, които правят нашия списък да работят със собствени сървъри и приемат a стриктна политика без регистрация. Това означава, че дори Очите не могат да владеят вашата информация. Е, по скалата на VPN.Guru, това е VPN, което си струва да добавите към конкурентите от висок ранг.

Шифроване на военна степен

Шифроване на VPNПовечето от първокласните VPN мрежи на пазара предлагат технологии на високо ниво що се отнася до сигурността. Обаче това допълнителен слой защита е доведен до вас от усъвършенствани протоколи за сигурност. Колкото по-голям е изборът и повече избор на протоколи, които VPN предлага, толкова по-добре. Но най-важният протокол, който трябва да има OpenVPN.

Създаване на криптиран тунел за данни между клиента и VPN сървъра не е достатъчно. Всеки VPN може криптирайте вашите данни, но това не го прави за военни цели. OpenVPN е най-модерният протокол в масовото използване и се счита за високо защитен. Вероятните VPN мрежи ще зададат този протокол по подразбиране. Всеки път, когато се свържете, ще криптирате връзката си с най-новата технология за сигурност, OpenVPN.

Това обаче не е всичко, което VPN може да предложи. Трябва да проверите дали тя ви предоставя избор на протоколи. Виждате ли, колкото по-голямо е криптирането, толкова по-бавна е скоростта на вашия интернет. По отношение на оценяването на VPN на базата на протоколи, трябва да присъства селекция от следните: 

 • OpenVPN
 • L2TP / IPSec
 • SSTP
 • IKEv2
 • PPTP

Една дума за съвет, опитайте се избягвайте PPTP. Въпреки че е един от най-старите VPN протоколи, повечето услуги отдавна са надградени до по-бързи и по-сигурни протоколи. Така че, ако VPN, който оценяваме, предлага военни протоколи, това определено е класиране по-високо от останалите.

Политика без регистрация

Няма политика за регистрацияКогато инвестирате в VPN, им давате своето доверие. След това изпращате информация като вашата пълно име, имейл адрес и кредитна карта инфо. Понякога това доверие се злоупотребява и данните на потребителите са изложени. Когато искате да се доверите на VPN с този тип информация, трябва да проверите тяхната информация политика на регистрация.

Ние от Гуру търсим VPN такива не съхранявайте вашите дейности или информация за сърфиране. Е, някои доставчици са доста ясни. Те заявяват, че те пазете някои трупи включително имейл адреса ви за определен период от време. Други са неясни и маскирани в легален жаргон, а някои могат да бъдат много ясни.

В някои случаи VPN услугите трябва да предават определени искани данни за някои потребители. Тази заповед идва от властите. Ако услугата поддържа журнали, всички вашите данни ще бъдат в грешни ръце. Ако обаче има стриктна политика без регистрация, след това правителството няма да можем да съберем информацията ви тъй като няма такъв, за начало.

Не забравяйте да проверите много добре тяхната политика за регистрация. Може да ви лъжат. Това е критичен фактор при избора на VPN. Защо бихте инвестирали в VPN, който не поддържа личните ви данни? То противоречи на първоначалната му работа.

Ценообразуване

ЕтикетСъвсем сигурен съм, че сте искали да го заявя на челно място в списъка. Но тези, които споменах по-горе, са по-важни, повярвайте ми. Някои от вас биха искали изберете VPN въз основа на техния бюджет. Въпреки че има много скъпи VPN, уверявам ви в това те струват всяка стотинка по отношение на услугите. Те предлагат най-качественото обслужване.

Надеждната VPN трябва да може да види какъв е пазарът. Точно тогава предлага сделки на по-евтини абонаментни планове. Например, ако месечната такса е 12 $, да речем, тя трябва да ви даде 3-годишен абонамент където стигнете спестявайте до 40%. Това е доста закачливо и е от полза за вас и други потребители по целия свят.

Но чакайте, трябва да говоря за това. Каквото и да правиш, стойте далеч от безплатните VPN услуги. Ако сте чели моите отзиви преди, ще забележите това никой от VPN, които избирам като „най-добри“, не са безплатни VPN. Това е така, защото те ще ви причинят повече вреда, отколкото полза. Първо, те не влизат в пълен набор от функции.

Те ви дават това, което могат да си позволят безплатно. Може да пропуснете важна функция, която не ви помага да не бъдете открити като VPN потребител. 

освен това, безплатни VPN-та продават вашите данни на сестрински фирми в замяна на приходи. Искам да кажа, как иначе смятате, че плащат таксата си? Нека да го обобщя за вас.

Използвате безплатен VPN; плащате с личната си информация. “

Съвместими устройства

Съвместими устройстваVPN трябва да може да предоставя услугите си на различни операционни системи. Ако това не стане, защо ще заеме челно място в нашия списък? Повечето доставчици на VPN имат посветени клиенти Android, iOS, компютър и Mac. Въпреки това, малко от тях, които винаги са на високо ниво на нашия уебсайт, имат приложения Amazon Fire Stick.

Що се отнася до тези, които искат да заобиколят регионалните ограничения игрални конзоли и поточни устройства, никой от VPN-ите там не може да осигури това, което са тези платформи не е съвместим с VPN. Но VPN трябва да предостави алтернатива, например, Интелигентен DNS прокси.

Някои доставчици на VPN предлагат функции, в които можете да промените вашите DNS настройки заобикалят геоблокирането. Ще загубите функциите за защита, но отново, това е алтернатива. Ако погледнете нашите отзиви, ще разберете, че повечето VPN-и в горната част на списъка предлагат Функция Smart DNS.

Необходими функции

Съвместимост на устройствотоВ допълнение към това, VPN приложенията трябва да предлагат най-горните функции, за да привлекат вниманието ни. Ако отидете в настройките на приложението, трябва да намерите няколко опции, за да ги активирате или да изберете. Например, a Kill Switch в случай, че VPN връзката внезапно спадне.

Тази функция ще прекъснете интернет връзката си така че това, което сте правили, докато използвате VPN, остава частно, докато VPN не се рестартира отново.

Освен това някои VPN приложения ви позволяват да тествате скоростта си преди и след като се свържете с VPN. Разбирате ли, скоростта е проблем в днешно време с любезното включване на вашия интернет доставчик. Въпреки това, когато използвате VPN, можете заобикаляне че. И с правилната функция можете тествайте скоростта на връзката си когато поискаш.

Това са само две от функциите, които търсим в реномиран VPN, за да направим нашия списък. Останалото е представено по-долу:

 • DNS защита от теч.
 • Разделяне на тунели (Вие можете да изберете коя част от вашия трафик да бъде пренасочена).
 • Тест за скорост.
 • За блокиране на реклами.
 • Защита от злонамерен софтуер.
 • Двойно криптиране.
 • Kill Switch.
 • Поддържани протоколи (Някои приложения на определени устройства не поддържат конкретни протоколи).
 • Връзки за тест в приложението (IP адрес, DNS изтичане, WebRTC изтичане).

Разширени VPN тестове

Изтичане на данниVPN-тата, които класираме високо в нашия списък, трябва да могат да ви предоставят решение, ако има такова VPN теч се случва. Ние провеждаме набор от тестове, за да анализираме колко надежден е VPN по отношение на защита на поверителността на своите клиенти. 

VPN, които винаги се препоръчват на нашия уебсайт, са пуснали и разширени пакети за тестване на VPN, които използват вътрешно непропускливи всички техни VPN приложения. Ако VPN не предлага това, добре, той не прави списъка. Точно това очакваме в VPN по отношение на защита от теч:

DNS защита от теч: DNS е системата, която преобразува вашия URS в цифров IP адрес, за да помогне на браузъра ви да зареди конкретен уебсайт. Процесът на превод обаче се обработва от вашия собствен интернет доставчик. Можете ли да познаете какъв е проблемът тук?

Е, вашите искания за DNS са изчистете текстови дневници на всичко, което посещавате онлайн. Ето защо Интернет доставчикът може да знае какво правите. Когато използвате VPN, който изтича вашите заявки, е по-добре без такъв. Ето защо разгледаме по-отблизо VPN-ите, които предлагат DNS защита от теч. Ако го направят, те са в началото на списъка.

WebRTC течове: Ако използвате Браузъри на Firefox, Chrome, Opera или Chromium, винаги сте уязвими от течове Виждате ли, течове на WebRTC възникват, когато вашите Изтича IP адрес чрез API на WebRTC. VPN трябва да ви помогне да заобиколите проблема. Когато правим нашите тестове, проверяваме дали доставчикът на VPN ви дава възможност да тест за такива течове и начин да ви помогне (Някои не могат). Някои от най-добрите VPN мрежи на нашия уебсайт го правят и ви предоставят изчерпателни ръководства за решаване на проблема.

Превенция за блокиране на VPN

Блокиране на VPNТрябва да знаете някои VPN мрежите са блокирани в определени страни. Не е, защото регионът е насочен към тях, не, това е заради техните невъзможност за работа там. Те не инвестират достатъчно в своите сървъри, което води до блокирането им. Надеждна VPN се класира добре в нашия списък за преглед, ако успее заобикалят такива строги ограничения в силно цензурирани страни. Ние говорим за Китай, ОАЕ, KSA, Русия, и харесва.

Не само това, но и поточните услуги вече са в състояние блокирайте VPN както и от достъп до тяхното съдържание в чужбина. Най-добрите VPN мрежи са в състояние да предотвратят блокирането преминава крадешком под системата за дълбока проверка на пакети. Каква полза е VPN, ако се блокира от харесванията на DAZN, Netflix, Hulu и BBC iPlayer? Ако не може да върши работата си както трябва, не, перфектният начин, това не е горната част на списъка.

Политика за възстановяване

Политика за възстановяванеУважаемите доставчици на VPN винаги предлагат изход за потребителите, ако не им харесва услугите им. Един от начините за това е чрез предоставяне на гарантирано връщане на парите. Когато избираме топ VPN, ние вземаме предвид тази функция. Някои VPN предлагат a 30-дневно връщане на пари в брой, други идват с a 7-дневна една, а останалите дори нямат.

Тези, които имат a 30-дневна гаранция за връщане на парите винаги се изкачвайте по-високо по скалата за класиране. Но трябва да спомена тези, които предлагат a безплатен пробен период. Без значение колко е дълго, той все още е безплатен и хората могат да вземат услугата на VPN за въртене, преди да инвестират в каквато и да е сделка.

Надеждна поддръжка на клиенти

Поддръжка на клиентиТова е много важен фактор, особено за тези, които все още са нови във Виртуалните частни мрежи. Каквото и да предлага услугата, колкото и реномирана да е тя, ако няма надеждна поддръжка на клиенти, не е класиране Когато оценяваме VPN, тестваме тяхната ефективност на поддръжката и методите, използвани за контакт.

Например, някои VPN мрежи имат само метод на билет, което може да отнеме известно време, за да се даде отговор. Това не е това, което търсим в VPN. Това, което наистина ценим, е това, което предлага 24/7 поддръжка за чат на живо. Той е високоефективен в случай, че клиент има проблем, който се нуждае от решение на място. Забелязахме, че някои VPN също ви предлагат опция за имейл, но това е почти същото като билетите Ако искаме да класираме VPN въз основа на поддръжката, те трябва да включват трите горни части, за да гарантират какво клиентът е удобен.

Методите не са единствените фактори, които разглеждаме. Ние също приемаме тяхната услуга за тест драйв като редовни клиенти. Отваряме кутия за чат и виждаме колко време им отнема да отговорят. В допълнение, ние изпратете им имейли и попълнете билети за да видим дали те се връщат при нас през приличен период. Ние вземаме предвид отнети време, на начин те отговориха, и колко добре реши проблема под ръка.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map