Как да гледате бокс на живо онлайн

Боксът винаги е бил на мястото авангарда на технологиите за излъчване (къде другаде можете да видите някой да отхапе нечие ухо?). Неотдавна спортът често се извеждаше на статут на второ или трето ниво. В днешно време обаче има няколко канала, или включени телевизия или онлайн, от всякога преди да излъчват боксови събития. Можете ли да ги назовете всички? аз мога. Ето топ услугите за стрийминг на бокс през 2023 година.

Най-накрая боксът обхваща цифров стрийминг

Най-накрая боксът обхваща цифров стрийминг

Бокс в историята на излъчването

През годините, бокс повлия на начина развлечение предаване е прогресирал. Всъщност, ако погледнете историята на снимките и предаването, нещо е пионерно от Томас Едисън и Уилям Кенеди Диксън:

„Първоначално беше направено с идеята да се снима призови битки, насочени към спортното братство.“

От самото начало продуцентите на филми в САЩ винаги свързват технологията за излъчване с бокса. между 1895 и 1896 година, снимките на бокса бяха една от първи жанрове на движещи се снимки за да получите специално разграничение. Тогава започва тенденцията на бокса, показващ начина на излъчване, и да се продължи през следващите 100 години.

Дори когато радиопредаванията на живо станаха популярни, това беше боксът най-голямото спортно събитие в историята. Боксът беше това, което запозна хората с редовни спортни предавания на живо. По-късно той оформи спонсорирания модел на програмиране и дори индустрия за сателитна и кабелна телевизия.

Намаляването на бокса

В последно време, докато боксът все още беше популярен, когато стана дума за телевизионно представяне, той започна да изостава в начина на разпространение и предаване на спорта. Всеки знае това да си на кабелна телевизия вече не е достатъчно.

С броя на мозък ножове с всеки изминал ден, за да може всеки спорт да може да извлече достойна печалба от телевизионно предаване, трябва да има други средства. Това беше заради липсата на ентусиазъм от бокса за по-новите технологии губят интерес към спорта.

Не е изненадващо да чуем, че бокса е трудно да се следва или че никой не знае кога са включени бокс игрите. И въпреки че Google лесно би могъл да отговори на тези въпроси, това сочи голям проблем:

„В днешния пазар, без масова достъпност, е трудно да останем популярни.“

Достъпността до масите по всякакъв начин дава предимство на конкуренцията. Това е така, защото в ерата на бързото рязане на кабели и персонализирани предложения, ако сте на сателитна или кабелна телевизия, вече няма да го прекъснете.

Преди това в света на бокса!

По-рано излъчването на бокс игри беше ефективно домейнът на HBO и Showtime. Стратегията на няколко промоутъри се въртеше около изграждането на нов изтребител далеч от телевизията. Това е всичко с надеждата, че първокласен кабелен оператор би им предложил шестцифрена сделка за показването им на обществеността.

Макар и популярен по едно време, той също беше модел с висок риск. Предавателите бяха принудени да дадат шанс на много бойци, без да се уверят в успеха. Организаторите знаеха, че няма начин да станат желани, ако никой дори не може да ги види.

Но годината 2023 г. донесе драматична промяна в индустрията на бокс излъчването, вероятно толкова голям, колкото старта на HBO плащане за оглед или първото излъчване на Шоутайм шампионат по бокс.

Въпреки това, след близо пет десетилетия, HBO реши да спре излъчването на боксови събития. Гигантът наблюдава спад в зрителността на боксовите мачове през последните месеци. Абонатите най-вече предпочитат телевизионни предавания като Game of Thrones и Westworld.

Следователно, компанията реши да го нарече отказва да се боксира. Най-вероятно, тъй като в наши дни все повече и повече стрийминг услуги ориентират към излъчването на битки.

Промяна в Boxing Broadcasting

Въпреки че боксът е правил предишни опити за използване на уеб технологии в миналото, включително клубните шоута на Golden Boy на RingTV и Бейзбол в ЛигаВ стрийминг платформата спортът никога не е имал голям успех с него. Днес можете да бъдете непоколебим фен на бокса и да се насладите на всяка голяма битка, без дори да притежавате телевизия.

Да, нещо, което любителите на бокса правят дълго време незаконно, сега е не само законно, но и се оказва доста популярно. Не е нужно да включвате телевизор, за да се биете. Защо? Е, защото всяка голяма битка е достъпна на a конкретен уебсайт / канал за стрийминг. Нека разгледаме нашите възможности:

ESPN

ESPN логоНякога чували ли сте Топ ранг? Е, това е боксова промоция включен през 1973г и се превърна в една от най-големите компании в историята на бокса. В случай, че не сте знаели, е официалният оператор за двубоите на промоутър.

Още през 2023г, ESPN счупи рекорд, който никой друг канал не е направил в бокса. Той стана първият не премиум канал, който излъчва битка за Пакиао. Също така той отбеляза това на Пакиао първата битка без PPV от 2005 г..

  Функцията за разпознаване на лица на Android все още може да бъде измамена от висококачествени снимки

Докато HBO вече не е в сместа за излъчване на бокс, ESPN официално обяви, че ще повтори това, което направи през 2023 г. Каналът излъчи още две карти от най-високия ранг: Васил Ломаченко срещу Мигел Мариага и Теренс Крофорд срещу Джулиус Индънго.

ESPN е добре известен като един от най-големите спортни канали в Съединените щати. Достъпно е използвайки всеки доставчик на платена телевизия в държавата. Това е много популярна платформа, която има 86 милиона в САЩ. 93,2% от тях са с платена телевизия, но кой брои?

ESPN замени предишния си Приложението WatchESPN с нов. С това можете да докоснете съдържанието на каналите му, независимо дали у дома или в движение. Всичко това е за опростяване и създаване на по-добро, по-централизирано изживяване за феновете. В случай че се чудите за предишно съдържание в WatchESPN, то всичко е мигрирано. Но все пак можете да получите достъп до съдържанието му на:

  • iPhone
  • Ай Пад
  • андроид
  • Amazon Fire TV
  • Android TV
  • Apple TV
  • Chromecast
  • Roku
  • Xbox One
  • Плейстейшън 4

ESPN+

Само за информация, ESPN+ не идва като самостоятелна услуга, но ще ви помогне избягвайте дългосрочна сделка с кабели. Цената на канала, собственост на Disney $ 4,99 на месец ($ 49,99, ако плащате годишно).

Има нова 7-дневна безплатна пробна версия, достъпна за новите абонати, в случай че им се струва, че трябва да вземат услугата за пробно шофиране. Но какво ще получите в замяна? Е, ще можете да предавате мачове на живо от MLB, NBA, MLS, PGA Golf, и разбира се, основната ни атракция днес, Боксът.

Това разнообразие от спортове получи ESPN + повече от 2 милиона абонати. Това число ще се увеличава, особено ако Disney реши да добави ESPN + като пакет в новата си услуга, Disney+.

За щастие на феновете в САЩ, ESPN поднови сделката си с Top Rank за допълнение 7-годишен период. Той е наречен като „най-изчерпателното споразумение за изключителни права в историята на бокса.“

Сделката ще продължи до август 2025 г. където 54 годишни мача са определени за излъчване. Това е невероятно за феновете на бокса, които вече имат абонамент или са склонни да се регистрират за такъв.

BoxNation

Boxnation логоАко живеете в Великобритания, Трябва да ви кажа, че притежавате средствата за поток топ бокс събития на живо и при поискване. BoxNation е денонощен бокс канал, който излъчва национални и международни боксови събития. Ако има къде да предавате някакво действие, това е BoxNation.

През 2023 г. каналът удължи сделката си с най-добрите промоции. Това ги прави официален оператор на промоутър в Обединеното кралство. Предполагам, че ESPN не е единственият канал за топ бокс в момента, а?? Великобритания абонати ще се запознаят с Васил Ломаченко и Теренс Крофорд в техния регион.

BoxNation стартира като малък канал за свободен въздух през Sky още през 2011 г. С течение на времето тя започна да разширява услугите си, за да стане това, което е днес. Сега можете да получите достъп до BoxNation чрез пет кабелни канала:

  • небе
  • Безплатен изглед
  • Virgin Media
  • BT TV
  • Говори говори

BoxNation TV доставчици

През 2013 г. BoxNation стана това, което ние наричаме, свой собствен индивид. Все още можете да получите услугата чрез посочените по-горе доставчици. BoxNation обаче създаде приложение, в което потребителите се таксуват £ 10 на месец за да видите пълно покритие на BoxNation без да се притеснявате за никакви абонаменти за SKy или Virgin Media.

Това беше тогава; сега, таксата е £ 12 със същите предимства.Абонамент BoxNation

Можете да предавате всички битки на живо Android, iOS, компютър или Mac. О, между другото, има малка селекция от безплатни видеоклипове на техния уебсайт, в случай че искате да проверите тяхното качество.

DAZN

DAZN логоБлагодарение на групата “Изпълнете”, сега имаме услуга за стрийминг, която изглежда да поеме гигантите на платената телевизия. DAZN (произнася се Dazone) се превърна в смяна на игри за фенове на бокса в САЩ.

Преди създаването на канала е имало почти никакъв начин зрителите да предават европейски боксови мачове.

Добре, ще хапя. HBO и Showtime излъчваше десетки огромни бойни карти по пътя. Има и ESPN Но сега, HBO хвърли кърпата изцяло, и DAZN влязоха, за да превземат бурята от стрийминг индустрията.

Феновете получават повече от 100 бойни карти годишно и някои от най-големите имена във всички бокс. Говорим за харесванията на Антъни Джошуа и моят личен фаворит, Златното момче, Канело Алварес.

Говорейки за Алварес, той получи най-високоплатения договор за спортист в историята. DAZN се съгласи на петгодишна сделка (11 двубоя), която ще плати на боксьора поне 365 милиона долара. Ето какво трябваше да каже:

„Смирен съм да бъда избран да ръководя тази нова визия за спорта на бокса, който без съмнение ще бъде в полза на феновете.“

Тъй като Canelo е напълно на борда с DAZN, каналът има тенденция да превърне успеха си в изплащането на преглед в двигател за растеж на абонатите. Това ще бъде стъпка в индустрията. В края на краищата към момента на подписването му той беше 50-1.

  Как да гледате бокс на живо онлайн

Наличност и абонамент

HBO използва за таксуване от 70 до 100 долара за плащане за преглед. Е, основната цел на DAZN е да предизвика тази PPV концепция, като натрупа милиони клиенти, които търсят по-евтин начин да гледат широк спектър от спортно съдържание. Четири милиона, за да бъдем точни, включително 1,2 милиона, които просто гледаха Канело Алварес срещу Даниел Джейкъбс.

Към 2023 г. DAZN е разперила крилата си на девет пазара. Моля, проверете по-долу, тъй като всяка държава има различна цена на абонамента. Има обаче нова обща полза за новите абонати и това е 30-дневен безплатен пробен период. След като това приключи, ще бъдете таксувани:

  • Италия: (9,99 € / месец)
  • Австрия: (119,99 € / Година, 11,99 € / Месец)
  • Швейцария: (12.90CHF / месец)
  • Канада: ($ 150 / година, 20 $ / месец)
  • Япония: (¥ 1,750 / месец)
  • Испания: (9.9999 € / Година, 9,99 € / месец)
  • Съединените щати: ($ 99,99 / година, $ 19,99 / месец).
  • Бразилия: ($ 37,90 / месец)
  • Германия: (119,99 € / Година, 11,99 € / Месец)

Ако сравняваме DAZN с ESPN +, ще забележите, че DAZN е по-скъп от ESPN +. Все пак, не забравяйте, че тя показва повече бойни спортове седмично от стрийминг услугата на Disney.

Сега, след като получите абонамент, бъдете сигурни, че ще гледате битките за топ бокс по целия свят, използвайки всяка платформа, която ви хрумне. Ще можете да поточно DAZN Chromecast, Apple TV, Smart TV, Roku, FireStick, PC, Mac, Android и iOS.

Sky Sports

Лого на Sky SportsSky Sports е оттогава 1990, което означава, че забавлява спортните фенове повече от 39 години. Той изведе футболното излъчване на съвсем ново ниво в Великобритания. В крайна сметка топката трябва да се прибере в крайна сметка.

Въпреки това, що се отнася до бокса, каналът не разочарова нито един бит. Първо, тя осигури правата за телевизия Новата промоция на Куинсбъри по бокс лига: The Reckoning. Ако сте абонат на Sky, цялото събитие на промоцията ще бъде безплатно.

От друга страна, Скай се съгласи да покаже 20 двубоя всяка година до 2023 г. от Бокс за мачове. Така че, подгответе се, ще видите британски звезди като Джеймс Дегайл, Кел Брук и Антъни Джошуа от доста време в бъдеще. Според управляващия директор на Sky Sports Барни Франсис.

„Огромен ангажимент за онлайн и цифрово съдържание ще означава по-интерактивно преживяване за всички фенове на борбата“,

Е, Sky трябва да бъде в крак с пазара. В случай, че не сте знаели, излъчващият гигант има повече от 22 423 000 абонати около европейския регион, който включва:

  • 12 милиона + във Великобритания & Ирландия.
  • 5 милиона + в Германия и Австрия.
  • 4,9 милиона в Италия.

С неговата услуга Sky Go можете да използвате всичко, което вашият абонамент за Sky предлага. Всичко, което се изисква от вас, е £ 10 инсталационна такса и a 12-месечен минимален договор. Не забравяйте, че някои от боксовите събития може да са налични като PPV Sky Sports Box Office.

BT Sport

BT Sport логоКогато видите битки като Уайлдър срещу Фюри и Уорингтън срещу Фрамптън, трябва неволно да дадете на боксовия спорт вниманието, което заслужава.

Е, спортът привлича вниманието като BT Sport е вторият канал за излъчване на боксови събития в Обединеното кралство.

Наред със Скай е BT Sports във връзка с BoxNation за да покажете определени битки на живо от Frank Warren Promotions. Още през 2023 г. каналът показа първата си битка с PPV и получи много положителни реакции от клиенти на BT.

Въпреки това, всички поеха по грешен маршрут, когато BT стартира зареждане отново за PPV събития. Виждате ли, с абонамента за BT бяха налични огромни събития.

Феновете изпаднаха в ярост и започнаха дискусионни теми в няколко форума, включително собствения на BT. Това не е всичко, някои от тях стигнаха до края на реда, като предложиха а бойкот. Защо би трябвало да плащат допълнителна такса върху съществуващия си (не толкова евтин) абонамент)? Ето как стои BT Sport по отношение на цените:

  • £ 10 a месец (безплатно с комбиниран Starter или Max 4K), ако сте клиент на BT TV.
  • £ 16 на месец ако имате BT Broadband.
  • £ 29,99 a месец. без широколентова връзка.

След като сте готови и готови, можете да предавате поточни събития в топ бокса Apple TV, Xbox, PlayStation, Android, iOS, PC или Mac.

Време за шоу

Шоу логоShowtime стартира преди 43 години като телевизионна мрежа American Premium. Каналът е нараснал толкова много през годините, за да достигне 29,7 милиона домакинства в САЩ.

Това е главно защото Showtime предлага първокласно съдържание, точно както прави HBO. Говореха кино, оригинални телевизионни сериали и, разбира се, бокс.

HBO и Showtime обаче изгубиха едно общо нещо и това е боксово излъчване. Тъй като HBO размаха белия флаг на бокса, Showtime е единствената премиум мрежа, останала с тази задача.

Можете да получите своите боксови мачове Showtime PPV. Ако терминът не е познат, може да го запомните като Showtime Entertainment Television или SET.

През 1986 г. Showtime започва да става голям в боксовите мачове. Това го направи, като представи Шоу на шампионата по бокс. Това не е всичко ShoBox: Новото поколение където предстоящите боксьори са основната атракция.

  Проследяване на сигналите на WiFi - Можем ли да проследим хората вътре в домовете им сега?

Showtime улесни феновете да следят най-новите боксови събития Приложение Showtime Anytime. Ако имате a валиден абонаментен кабел, ще можете да включите всяко съдържание на Showtime, което харесвате в A. Вижте списъка с доставчици по-долу:

  • U-ст
  • кормчия
  • DirecTV
  • чиния
  • Граница
  • Mediacom
  • оптимален
  • спектър
  • Suddenlink
  • FiOS
  • Гледам телевизия
  • Xfinity

Доставчици за шоутайми

Самостоятелна услуга за стрийминг?

Да, видяхте това право. HBO не е единствената мрежа, която може да направи това; Showtime може да играе и тази игра. С услугата за стрийминг на Showtime ще можете да гледате всички канали награди със съдържание, спортни и стендъп промоции за малка такса до края на месеца.

Най-хубавото в тази услуга е, че нямате нужда от абонаментен абонамент за достъп до нея. Кажете сбогом на дългосрочни сделки от сега нататък. Всичко, което трябва да направите, е да се абонирате за Showtime, като използвате уебсайта или приложението Showtime. Е само $ 10.99 / месец, така че е евтино като се има предвид какво ще получите в замяна.

След като получите абонамент за Showtime, можете да предавате на живо събитията от топ бокс Android TV, Amazon Fire Stick / TV, Apple TV, Chromecast, Xbox, LG Smart TV, PC, Mac, Android, iOS или Roku.

Главно събитие

Лого на основното събитиеАко искате да гледате бокс в Австралия, ще откриете, че най-доброто ви място е „Основно събитие“. е Единственият PPV канал в Австралия, който стартира обратно 1997 г. като Event TV, а след това основна атракция.

И двете Телевизия Foxtel и Optus притежавайте услугата. Знаете какво се случва, когато тези двама си сътрудничат, получавате топ съдържание в региона.

Каналът излъчва всички видове бойни спортове, включително WWE, UFC и бокс. Но това не е всичко; можете да намерите и избрани концерти. Наистина е много просто.

Просто отидете на уеб сайта на Main Event и закупете вашето събитие. След това можете да го поточно Foxtel или Optus TV с участието на Foxtel чрез:

  • андроид
  • iPhone
  • Ай Пад
  • настолен компютър
  • Mac
  • Chromecast
  • Конзола за игри
  • Xbox
  • Умни телевизори

Ограничения на байпаса – Глобален достъп до канали

Тази част е много важна за всеки стример. Ще видиш, поточните канали спазват гео ограниченията. Това е процесът на ограничаване на достъпа до съдържанието на услугата въз основа на потребителя географско местоположение. Знам, че това е разочароващо.

Казват, че интернет превръща света в малко глобално село, където всички са свързани. Е, не според много уебсайтове, които са ограничени до конкретни региони. Поточни услуги като споменатите по-горе налагат такива ограничения поради правила за авторско право.

Услугата за поточно предаване може да определи вашето местоположение, като прегледа вашето IP адрес. Ако сте в района, в който каналът има права за излъчване, няма да имате проблем. Ако обаче не сте, нещата стават трудни, започвайки с a съобщение за гео грешка.

Решението

Най-добрият начин за достъп до каквото и да е съдържание, блокирано във вашата страна, е чрез помощта на VPN. Виртуални частни мрежи ви позволяват да тунелирате интернет трафика си чрез криптирана връзка. Това е пряка връзка между вас и уебсайта, до който се опитвате да достигнете.

След като се свържете със сървър, вашият действителното местоположение ще бъде изместено както и тъй като вече не държите оригиналния си IP адрес. Да, сега сте получили IP адрес на мястото, където е базиран сървърът.

Например, ако сървърът, с който сте се свързали, е в САЩ, ще получите съобщение Американски IP адрес. В резултат на това харесванията на ESPN +, Showtime, Hulu и други ще бъдат достъпни за стрийминг, независимо къде се намирате.

Сега, нека да ви науча как да се свържете към VPN в подробна информация:

  1. Ще трябва да започнете с избора на достоверна VPN да работя с. Тъй като аз съм този, който пише това ръководство, ще се заема с препоръките ExpressVPN.
  2. След това, изтеглете и инсталирайте VPN приложението на вашия Android, iOS, компютър, Mac или Fire Stick.
  3. Сега активирайте приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
  4. Свържете се със сървър въз основа на избрания от вас канал.
  5. Изчакайте връзката да се осъществи и стартирайте вашия канал.
  6. Състезания по бокс поток навсякъде по света.

Избирането на правилния VPN за процеса е доста важно. Вече препоръчах моя личен доставчик. Това обаче не е единственото, което се предлага на пазара. Вижте още топ VPN услуги в таблицата по-долу.

Нещо, за което да останете впечатлени!

С бокса най-накрая се обърнете към цифров поток, има ползи за всички. Бойците ще имат повече експозиция. Не само това, но и промоутърите ще имат повече начини за изграждане на играчи и повече битки за всички, които да гледат. Това е печеливша печалба за всички, от радио- и телевизионни оператори до промоутъри до зрители. Вече заявих всичко, което трябва да знаете услуги за стрийминг на бокс.

Сега всичко, което трябва да направите, е да изберете най-подходящия за вашите нужди за поточно предаване и е добре да продължите. Не забравяйте, ако каналът е в друга държава, използвайте VPN, и ще можете да получите достъп до съдържанието му за нула време. В случай, че по пътя си се сблъскате със закачания, свържете се с мен в коментар раздел по-долу, и ще видя какво мога да направя по въпроса.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me