Сцена – Първият течен канал за театър

На пазара има повече от 200 стрийминг услуги, които обслужват публиката, показваща различни канали за забавление и новини. В страната обаче няма поточно изпълнение на театрални представления. Сега за първи път ще има една специализирана стрийминг мрежа за театрални представления, която стартира в края на това лято. сцена, трансляцията на театрални представления на живо ще стартира през август. Първата версия ще бъде безплатна версия за зрителите и бавно след като бъде настроен моделът, компанията ще пусне абонаментна версия през октомври. Предаването на живо ще включва шоу от Бродуей, сценарийни предавания, риалити сериали, токшоу, документални филми, концерти и подобен театър за публиката.

Сцена - Първият течен канал за театър

Сцена – Първият течен канал за театър

Какво е етап?

Безплатният абонамент ще показва преглед на оригинални програми, които са в продукция, документални филми и някои лицензирани филми. Стартирането на абонамента ще включва общо 500 часа програми. Цената за абонамент все още не е оповестена.

Първоначално аудиториите в Америка ще имат достъп сцена. За международни абонаменти публиката трябва да изчака до 2023. Компанията не е обявила партньорства с водещите поточни шлюзове като Chromecast, Apple и Roku.

Председателят на мрежата, главен изпълнителен директор и съосновател, Рич Аффанато каза, че екипът работи над Stage от близо две години. Той каза, че през цялото това време екипът е бил зает с изграждането на таланта и разработването на платформата, като същевременно се сдобиваше със съществуващо съдържание и излезе с нови и ексклузивни програми.

Според изпълнителния директор мисията на Stage е да направи театъра достъпен дистанционно за всички. Идеята е да се използват технологиите и услугите за предаване на живо за разпространение на театрални произведения сред масите. Доскоро услугите за стрийминг бяха ограничени до популярни програми и сценарийни серии.

  Как да инсталирате уеб браузър на FireStick?

Сцената иска да промени всичко това сега. Той иска да внесе забавлението на сценичните постановки в устройствата на потребителите. Ако успее, Сцената ще започне нова фаза на революция в театралния бизнес. Той ще внесе свежа перспектива в театралната индустрия и ще предложи рационална версия на театрални представления за феновете на театъра.

Пробата от програми

Ето извадка от програми, които ще бъдат достъпни през етапа.

  • Студийни сесии: Тази програма е свързана с празнуването на музикален театрален състав. Снима се в звукозаписното студио в Ню Йорк, наречено The Power Station. Той се провежда пред публика на студио на живо и всеки епизод изследва историята на композитора и неговото творчество. Спектакълът е акустичен, изпълняван от звезди на Бродуей, включително Чита Ривера, Хайди Бликенстаф и Манди Гонзалес.
  • кросоувъри: Това е половинчасно токшоу, което се записва пред публика на живо. Програмата включва интервю от един на един с актьор, който е преминал от театър към някакъв друг вид медия (или обратно). Има и част, в която публиката може да задава въпроси. Той ще изследва теми като трудности, с които се сблъскват изпълнителите в бранша, инструменти на търговията и много други.
  • Следващият велик американски мюзикъл: Това е програма за риалити състезание, в която публиката ще изпита нови музикални филми, представени за спечелване на продукция в Бродуей. Всяка седмица участващите екипи ще избират певци и танцьори, които ще изпълняват части от мюзикъла пред съдии. След елиминационния кръг от първия етап ще има четирима финалисти. На финала съдийската комисия и онлайн публиката ще гласуват, за да изберат победителя в „Следващият велик американски мюзикъл“.
  • Филми, лицензирано съдържание и документални филми са другите програми на живо, включени в Stage. Лицензираното съдържание ще включва “готовността”, “показването”, “Бродуей Идиот”, “артистите салон на живо”, (това ще включва живота на соло изпълнители в областта на музикалния театър и почитането на каталози на страхотни песни от тяхната продукция ).
  Как да гледате бокс на живо онлайн

Други в тази област

Сцената дойде в точното време, когато се изискваше стрийминг на театрални представления на живо. Това е неизползвана индустрия за живи поточни цели. Единственият друг изявен играч в тази област е BroadwayHD. Той също така предоставя поетапни програми за своите потребители. Разполага с библиотека със записи на театрални представления на живо.

Що се отнася до бизнеса, никой не знае колко добре се развива BroadwayHD, който е частен, в тази индустрия. Въпреки това няма недостиг на съдържание, тъй като компанията постоянно добавя записи на нови шоута в Бродуей. В предлагането му има и други програми от цялата страна.

Към момента детайлите на програмирането в Stage са мътни. Информацията, която компанията е изложила обаче е достатъчна за всеки любител на театъра поне да опита модела на безплатен абонамент, преди да закупи пълната версия. Никой не може да предвиди колко добре или колко лошо ще се справи този бизнес, но наистина това е голяма стъпка.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me