Изтеглете KickAss торентите анонимно чрез VPN прокси

KickAss торенти, известен още като KAT, вероятно е номер едно търсене на торент уебсайт в света. Торент файлове за филми, телевизионни предавания, игри, и софтуер всички са достъпни за изтегляне. Проблемът с торентите обаче е, че е изключително лесно да се проследи IP адреси от хора, които споделят определено торент файл. Това е главно заради начина Bittorrent е настройка. Всеки път, когато започнете изтегляне на торент файл, вашият IP адрес е добавен към торент рояк от всички потребители, които са засяване / пиъринг този файл. Авторски тролове по този начин може да получи тези IP адреси и да се свърже с техните съответни Интернет доставчиците. За да скрийте самоличността си, Ти трябва да подправете вашия IP адрес. VPN е най-добрият инструмент за защита на вашия поверителност онлайн и изтеглете KickAss Torrents анонимно.

Изтеглете KickAss торентите анонимно чрез VPN прокси

Изтеглете KickAss торентите анонимно чрез VPN прокси

Изтеглете KickAss торентите анонимно с VPN

Има няколко метода, на които можете да внедрите скрийте / променете вашия IP адрес, но най-надеждният е VPN. Виртуална частна мрежа ви позволява да криптиране цялата ви интернет връзка. След като свържете устройството си към a VPN сървър, на IP адрес които ще се появят в торент рояк е този на VPN сървъра, а не ваш собствен. Така че няма начин някой да ви проследи въз основа на вашия IP адрес. С други думи, ако искате напълно да скриете самоличността си онлайн, използвайте VPN.

  • VPN предлага допълнителни поверителност и сигурност към вашата онлайн активност.
  • VPN сървърите са разпространени по целия свят. Колкото по-близо е VPN сървърът, с който се свързвате, толкова по-бърза ще бъде вашата интернет връзка.
  • Заобикаляйки регионалните ограничения също е възможно с помощта на VPN. Свържете се с Американски VPN сървър и да получите IP адрес на САЩ. Това от своя страна ще ви позволи да гледате гео-ограничен Американски поточни канали като Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, Crackle, Playstation Vue, или пукане.
  • За да настроите VPN на вашето устройство, изтеглете и инсталирайте VPN приложение. iPhone, iPad, Android, компютър, и Mac всички имат VPN приложения.

Преди да се регистрирате с доставчик на VPN, уверете се, че те запазват без трупи от вашата сърфираща дейност. Също така проверете дали VPN доставчикът налага няма шапки за изтегляне. В противен случай доставчикът на VPN няма да е жизнеспособна опция за изтегляне на торент. Можеш да използваш ExpressVPN или някоя от другите VPN услуги, изброени по-долу до изтеглете KickAss Torrents анонимно.

Изтеглете KickAss торентите анонимно – Usenet като алтернатива

Usenet е друг, макар и по-малко известен метод, който можете да използвате за изтегляне на всякакви видове музика, видео, игри, или софтуер файлове от интернет. Освен това Usenet не използва peer-to-peer протокол като Bittorrent. Usenet също използва SSL връзки. И тези два факта правят Usenet много по-безопасен избор в сравнение с торентите. По-долу сравних Usenet с Bittorrent от гледна точка на бързина, анонимност, цена, и протоколи използвана.

Torrents Usenet
скоростСкоростта на изтегляне на торентите зависи главно от това колко семена са налични за файла, който се опитвате да изтеглите. Колкото по-ниски са семената, толкова по-бавно е изтеглянето.Usenet използва вашата максимална налична честотна лента.
анонимностДруги потребители могат да видят вашия IP адрес. Може да получите известия за DMCA.SSL връзките означават криптирани изтегляния. Уверете се, че вашият доставчик на Usenet използва SSL.
КачиЗасяването / качването е необходимост. В противен случай файловете вече няма да бъдат достъпни за изтегляне.Докато изтегляте, няма нужда да споделяте файла, т.е. Не се губи честотна лента.
протоколТорент използване P2P (Peer-to-peer) протокол. Не участва централен сървър.Usenet използва NNTP протокол. Изтеглянето става директно от вашия доставчик на хост Usenet.
ценаТорентите са безплатни. Не се изискват допълнителни абонаменти.Достойните доставчици на Usenet изискват платен абонамент.

Може би цената е единствената категория, където Bittorrent Outdoes Usenet. Но предвид другите предимства на Usenet, вероятно си заслужава. Подготвих списък с най-горе Usenet доставчици можете да посетите, за да получите повече информация и инструкции как да го настроите. Имайте предвид, че използването VPN не е толкова необходимо, когато изтегляте с Usenet, но няма вреда в добавянето на допълнителен слой от поверителност чрез свързване към a VPN сървър преди ръка.

Връзка към RankProvider
посещение доставчици
14 дни безплатен пробен период
2посещение доставчици
Безплатни 30 GB за 2 седмици
3посещение доставчици
Безплатен пробен период
4посещение доставчици
Безплатен пробен период
5посещение доставчици

Как да изтеглите KickAss торенти анонимно с VPN

Накратко, никога изтегляне на торенти преди да се свържете с a VPN сървър първо дали използвате KickAss торенти, Пиратски залив, или всеки друг торент сайт. Защита на вашия поверителност онлайн винаги трябва да бъде ваш приоритет.

Опровержение: Нито собственикът на този сайт, нито редакторът на тази статия не одобряват изтеглянето, споделянето, засяването или надникването на материали за авторски права. Международните закони забраняват такива дейности, които са незаконни. Статията по-горе служи само за образователни цели.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me