Как да деблокирате торент сайтове в Индия с VPN или прокси сървъри

Как върви ваканцията ви в Индия? Виждането на сайт в страната е доста забележително, нали? Въпреки това, сърфирането в сайтове може да бъде малко обезсърчително поради тежка интернет цензура. Знаете ли, че стотици уебсайтове са били блокирани от интернет доставчиците там? Това включва торент сайтове като Пиратският залив, торентите на Kickass и TorrentHound. Не се притеснявайте, ако разчитате много на торент, все още можете достъп до тези уебсайтове с помощта на a VPN. В тази статия ще ви покажа как успях заобикаляйте тези блокове и достъп до торент сайтове в Индия. Следвайте ме.


Как да деблокирате торент сайтове в Индия с VPN или прокси сървъри

Как да деблокирате торент сайтове в Индия с VPN или прокси сървъри

Торентите са блокирани в Индия – поглед към въпроса

Индия се опитва спре пиратството, което може да навреди на приходите на някои заинтересовани компании. Представете си, ако можете да изтеглите шоу, което е достъпно в Hotstar. По този начин компанията ще загуби своите абонати, които прибягват до безплатни уебсайтове вместо услугите си.

Това е само половината от него. Правителството работи с местни доставчици на интернет услуги и директивите на съда да забранете тези уебсайтове. Наскоро отчетите посочват, че просто посещавайки тези блокирани URL адреси, може да получите присъда от три години затвор. За да добавите горчива череша отгоре, ще бъдете глобен за около Rs 3 lakh. В случай, че се чудите, това е повече от 4000 $.

Ако се опитате да получите достъп до торент сайтове или друг тип блокиран URL адрес в Индия, ще получите това предупредително съобщение:

„Този ​​URL адрес е блокиран съгласно инструкциите на компетентния държавен орган или в съответствие с разпорежданията на компетентен съд. Преглеждането, изтеглянето, излагането или дублирането на незаконно копие на съдържанието по този URL адрес е наказуемо като престъпление съгласно законите на Индия, включително, но не само, в раздели 63, 63-A, 65 и 65-A от Закона за авторското право, 1957 г., които предписват лишаване от свобода за 3 години и също глоба до Rs. 3,00,000 / -. Всяко лице, пострадало от такова блокиране на този URL адрес, може да се свърже на [защитен имейл], който в рамките на 48 часа ще ви предостави подробности за съответните производства, по които можете да се обърнете към съответния Висш съд или орган за обезщетение по жалбата ви. “

Бъдете допълнително внимателни и вземете правилни предпазни мерки преди да започнете да изтегляте торенти в страната. Ще ви помогна да поддържате свободата в интернет. Прочетете и разберете.

Какво е VPN?

А Виртуална частна мрежа е инструмент за сигурност, който скрива самоличността на потребителя докато достъп до интернет. Този здрав интернет софтуер създава сигурна и криптирана връзка чрез по-малко защитена мрежа, например, кафенета, летища и подобни.

Когато сте свързани с VPN, вашето трафикът ще бъде защитен чрез процедури за сигурност на високо ниво и тунелни протоколи. В резултат на това всичко, което изпращате или получавате, ще бъде защитен от всяка възможна кибер заплаха, която може да е насочена към вашето устройство.

От друга страна, VPN също крие самоличността на потребителя. Това прави от прикриване на техния IP адрес и заменяйки го с временен стига да има връзка.

Скривайки онлайн идентичността си, стигате до изглежда, че разглеждате от всяка страна в света в зависимост от това къде се намира сървърът, с който сте свързани. Следователно ще можете да го направите достъп до ексклузивното онлайн съдържание в региона въпреки че съм физически в чужбина. Не само това, но и вие избягвате навиците за мониторинг на вашия доставчик на интернет услуги.

Нека ви дам пример. Ако се свържете с a сървър в САЩ, получавате достъп САЩ Netflix, Hulu, HBO и USA Network. Ако сървърът се намира във Великобритания, BBC iPlayer, Channel 5 и Sky Go са съдържанието, което получавате. Виждаш ли? Това е доста просто.

Как да получите достъп до блокирани торент сайтове в Индия, използвайки VPN

Вземете го от някой, който знае, посещението на торент уебсайтове без подходящ инструмент за сигурност е нещо опасно. Не искате да изтегляте съдържание и да застрашавате свободата си. Ето защо трябва да използвате VPN, за да посетете тези уебсайтове анонимно. Нека разгледаме по-долу как да направите това:

 1. Преди да започна, това не е работа за безплатен VPN. Затова изберете достоверна VPN и се регистрирайте за тяхната услуга. Горещо предлагам ExpressVPN. 
 2. След като създадете акаунт, изтеглете и инсталирайте своето VPN приложение на устройството, на което искате да получите достъп до торент сайтове.
 3. Активирайте приложението и свържете се с всеки сървър. Колкото по-близо е сървърът, толкова по-бърза е скоростта на връзката ви.
 4. Сега, за да се уверите, че сте напълно анонимни, посетете този IP Verifier и проверете дали е осъществена връзка.
 5. Вашият връзката е обезопасена сега и имате прикрит IP адрес.
 6. Преминете към който и да е торент уебсайт, който искате и изтеглете каквото пожелаете, без риск.

Не знам дали сте забелязали, но ви посъветвах да не използвате безплатни VPN. В опасна ситуация като тази, безплатните VPN мрежи не са надеждни. А може да се появи внезапно изтичане на DNS и ще бъдете напълно компрометирани.

Да не говорим, че може събирайте данните си и ги продавайте на сестрински компании за приходи. Как иначе смятате, че безплатна услуга плаща за сървърите си? Вашите лични данни стават техният основен източник на доходи.

Най-добрите VPN за достъп до забранени торент сайтове в Индия

Избирането на подходящия VPN за работата е доста обезсърчително знам. Страната има строги закони и всяко неправилно стъпване може да ви влезе в беда. Ето защо трябва да помислите инвестиране в VPN, който работи добре в Индия. 

Има десетки VPN мрежи, които твърдят, че вършат добре работата. Въпреки това, въз основа на моя опит, частта „ходи разходката“ липсва. Видях и прегледах много VPN мрежи през годините си и попаднах на някои доста здрави. Ето защо продължавам да ви казвам, че сте в добри ръце. По-долу ще намерите таблица, състояща се от четири от най-добрите VPN в света. 

Тези топ доставчици имат функции за поверителност, които ще пазят вашата идентичност през цялото време. От kill превключване към строга политика без регистрация, Вашата поверителност има значение. Политика за нулев журнал гарантира, че компанията не съхранява никакви данни за своите клиенти. За щастие тези VPN мрежи имат това.

Да не говорим за факта, че те работят в силно цензурирани страни като Китай и ОАЕ. Ако успеят да заобиколят ограниченията на тези страни, Индия ще бъде парче торта. Ето ги и тях.

RankVPN ProviderLink
рангVPN-доставчик
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Неограничена честотна лента
 • Приложения за всичките ви устройства
 • 24/7 Поддръжка на живо

Посетете ExpressVPN

рангVPN-доставчикПосетете BulletVPN
рангVPN-доставчикПосетете NordVPN
4VPN-доставчикПосетете Surfshark

Списък на сайтовете, блокирани в Индия от Airtel & Vodafone

Индийското правителство наред с индийските доставчици на интернет услуги като Airtel, Vodafone и MTNL работим много трудно блокирайте торент сайтове в региона. Някои от потребителите, които изтеглят такова съдържание, са безвредни. Всичко, което искат да направят, е да получат определен файл безплатно, каква е вредата в това. След като свършите с това ръководство, ще можете да го направите с лекота. Що се отнася до сега, тук са топ уебсайтове Индия блокира достъпа:

 • RIsbb
 • Пиратският залив
 • шъткам
 • Softarchive
 • BitTorrent
 • Spacemov
 • Isohunt
 • KickAss торенти
 • TorrentProject
 • Viooz
 • Торент изтегляния
 • Torrentz
 • H33t
 • Време за пуканки

Мога ли да използвам прокси за отблокиране на забранени сайтове в Индия?

На теория, използвайки пълномощници бих могъл предоставят ви достъп до някои блокирани сайтове. Прокси е обаче не е безопасен за употреба. Освен това нито крие вашия IP адрес, нито криптира вашия трафик. Следователно вашият интернет доставчик ще продължава да вижда кои сайтове посещавате. Ако искате да получите достъп до забранения сайт безопасно, използвайте само VPN.

Как да разблокирате сайтове, забранени в Индия – Заключение.

Поверителността и сигурността на интернет е всичко в днешно време. Някои от нас разчитат в голяма степен на торентите за достъп до много съдържание. Защо да бъдем лишени от такова право? Ако живеете в Индия и сте болни, ограниченията, които вашата държава налага, регистрирайте се при доставчик като ExpressVPN. Повярвай ми, ще гледаш в интернет по съвсем различен начин. Не забравяйте да ме уведомите дали това ръководство ви помогна да разрешите проблема си. Щом получите първия си торент файл, дайте ми вик.

* Отказ от отговорност: Тази статия е предназначена само за образователни цели. Ние по никакъв начин не обричаме, популяризираме или насърчаваме никаква престъпна или незаконна дейност. Вашите действия са ваша отговорност. Моля, проверете местните закони относно торентите и пиратските потоци. Моля, обърнете внимание, че ние не хостваме пиратско съдържание на този сайт.

Подобни публикации

 • Какво е VPN политика без регистрация - защо е от решаващо значение?

  Какво е VPN няма политика за регистрация – защо е решаващо?

  Няма коментари | 19 декември 2017 г.

 • 25 000 хакерски сметки във Великобритания са хакнати

  25 000 хакерски сметки във Великобритания са хакнати

  Няма коментари | 30 ноември 2016 г.

 • Как да защитите домашната си мрежа с една VPN връзка

  Как да защитите домашната си мрежа с една VPN връзка

  Няма коментари | 14 февруари 2018г

 • Пазете децата си в безопасност онлайн - 6 неща, които бихте могли да направите

  Пазете децата си в безопасност онлайн – 6 неща, които бихте могли да направите

  Няма коментари | 15 февруари 2018 г.

За автора

Чарлз

Стрийминг на джаджи. Интересува се от всяко малко нещо, което трябва да знае за заобикалянето на регионалните ограничения. Запален вярващ в правото да защитава поверителността в интернет. Чарлз също е прегледал доста доставчици на VPN услуги и знае как да раздели добрите ябълки от лошите.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map