Как да предавате филми и телевизионни предавания анонимно

Някога се чудех как да предавате филми онлайн, без да се хващате? За да изпращате и получавате интернет трафик, вашите интернет доставчик ви отпуска IP адрес. Този IP адрес се оповестява публично, когато сърфирате в мрежата, изтегляне на файлове, или проверка на имейла ви. Това основно означава, че вашето интернет доставчик и групи за защита на авторските права мога проследявайте дейностите си за изтегляне. За да изтегляне на филми анонимно, Ти трябва да скрийте вашия IP адрес. VPN е най-добрият метод за измамите вашата онлайн идентичност.

Най-добрият VPN за поточно филми анонимно, без да ви хванат

Най-добрият VPN за поточно филми анонимно, без да ви хваща

Мога ли да се уловя при излъчване на филми?

Да, можете да се хванете, когато изтегляте или гледате филми, особено ако използвате BitTorrent. Проследяването на изтегляния на торент е много лесно. Ако вие сте изтегляне на филми чрез торент клиенти (P2P протокол), вашият IP адрес е добавен към торент рояк. С други думи, всеки, който наднича / засява един и същ файл, може да види вашия IP адрес. Скоро след или дори по време на процеса на изтегляне на филма, може да получите имейл или предупредително писмо от вашия интернет доставчик който гласи, че сте извършили a нарушаване на авторските права. Тогава въпросите стават сериозни.

Как да предавате филми анонимно с VPN?

Ако се отнасяте сериозно към вашата поверителност онлайн, и ако искате изтегляне на филми анонимно, трябва да използвате VPN. Използването на виртуална частна мрежа ви позволява да скрийте вашия IP адрес от любопитни очи. След като установите VPN връзка, целият ви трафик е кодиран. Нито вашият интернет доставчик, нито някой друг няма да може да подслушва вашите изтегляния. Дори и твоя публичен IP адрес е маскиран. Вместо това ще изглежда, че сърфирате в мрежата, използвайки IP адреса на VPN сървъра, към който сте свързани.

Кой VPN протокол трябва да използвам при изтегляне на филми?

Нивата на VPN криптиране варират в зависимост от VPN протокола, който използвате. ExpressVPN оферта OpenVPN, IP2Sec, LT2P, и PPTP протоколи. OpenVPN е най-сигурният. Имайте предвид, че колкото по-високо е нивото на криптиране, толкова повече VPN ще се отрази на скоростта на вашия интернет.

Как да настроя VPN за изтегляне на филми анонимно?

По принцип има два метода, които можете да използвате инсталирайте VPN. И вие конфигурирайте VPN връзката ръчно на вашето устройство или рутер или просто изтеглите VPN приложение Към твоя PC, Mac, iPhone, iPad, Android, или Linux. VPN доставчици като ExpressVPN предлагат както ръчни ръководства за настройка на VPN, така и VPN приложения за Windows, Linux, OS X, iOS, и андроид операционна система.

Мога ли все още да се хвана при използване на VPN?

Можете да направите бърз тест, за да се уверите, че сте успешно скри IP адреса си. Отидете на www.whatismyip.network преди да се свържете с VPN сървъра и да запишете вашия IP адрес. След това се свържете към VPN и отидете на www.whaismyip.network отново. Сега трябва да видите различен IP адрес, който принадлежи на VPN сървъра, към който сте свързани.

В редки случаи VPN връзката може да се провали, оставяйки личната ви информация да бъде изложена в процеса. Премиум VPN доставчик като ExpressVPN предлагам a „Kill Switch“ функция, която по принцип спира целия интернет трафик да влиза или да напуска устройството ви, ако внезапно сте изключени от VPN сървъра.

Най-добрият VPN за изтегляне на филми анонимно

Има куп функции, които трябва да търсите, когато избирате доставчик на VPN за изтегляне на филми анонимно. По принцип се уверете, че вашата VPN услуга има няма ограничения за данни или ограничения на честотната лента. Уверете се, че вашият доставчик на VPN предлага a Kill Switch функция също. Да не се регистрират вашите сърфиращи дейности е изключително важно. Ако доставчикът на VPN не предлага ясна информация за това дали предлагат тези функции или не, не се колебайте да се свържете с тях преди да се регистрирате.

След като изпробвах над 20 различни VPN услуги, създадох a най-добрите VPN доставчици, които да изтеглят филми анонимно списък. ExpressVPN маркира всички марки, когато става въпрос за поверителност и сигурност на интернет и затова те са моето номер едно. Разгледайте таблицата по-долу.

Как да предавате филми анонимно с VPN – Долната линия

Не компрометирайте вашата поверителност онлайн. употреба VPN да се поточно филми анонимно. VPN ви осигурява допълнителен слой на поверителност и сигурност при посещение Пират Бей, торенти на KickAss, Афда, Пътлокър, или подобни уебсайтове. Тя ви позволява да заобикаля регионалните ограничения наложени geoblocked канали като BBC, Hulu и HBO Go, също.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me