Защо торентерите трябва да използват VPN

Въпреки че повечето потребители обикновено знаят, че VPN трябва да се използва по време на торент, фактът е, че това е принуда. Това се подчертава със спирането на Torrentz 2 и KickassTorrents наскоро. Това бяха два от най-високите торент уебсайтове, посещавани от сърфисти в Интернет. VPN-ите са необходими за супер бързи торенти, както и за получаване на други предимства, като неограничена честотна лента, криптирани връзки за скрито и анонимно сърфиране, липса на информация в дневника и други.

Защо торентерите трябва да използват VPN

Защо торентерите трябва да използват VPN

Защо да използвате VPN?

Направата на правилния избор за VPN или виртуална частна мрежа стана малко трудна в наши дни. Това е само защото има твърде много възможности за избор. На много безплатни VPN мрежи липсват ключови опции и функции, които правят трудно извършването на прости задачи, оставяйте на мира нещо по-напреднало, като изтегляне, стрийминг и / или засяване на торенти.

Изключването на KAT или KickassTorrents – номер 69 в класациите за популярност на най-популярните сайтове в мрежата е солидна причина, поради която VPN трябва да се използва при торент. KAT беше изключен, защото някой с подобен IP адрес е получил достъп до KickassTorrent и Facebook страницата на Apple. Това даде възможност на сегашното правителство на САЩ да завземе многобройни домейни на KickassTorrent. Властите също се опитаха да екстрадират собственика на сайта и 2 други водещи членове на сайта в САЩ, за да бъдат изправени пред наказателно преследване. Това отново е друга солидна причина, поради която използването на VPN за скриване на IP адрес е задължително.

  Безопасен ли е за използване безплатен обществен WiFi Hotspot?

VPN за Torrenting

Последните агресивни репресии доведоха до преждевременното затваряне на множество сайтове за индексиране на торент. Изтеглилите дори са изпратили предупредителни съобщения, заплашващи глоби и дори лишаване от свобода, ако се опитват да влязат в такива сайтове.

Това е, което вашият VPN ще направи за вас: Той ще скрие вашия личен IP адрес, като същевременно насочва трафика ви през сървърите му. По този начин вашите местоположения ще се показват като един динамичен адрес, който се показва от множество места по целия свят. Трябва само да се уверите, че докато избирате VPN, той идва с функцията Connection Drop Protection (CDP) или DNS предотвратяване на течове. В случай на торент по-специално доставчикът на VPN трябва да подкрепя Bittorrent услуги.

Можете също така да изберете инструмент за защита на вашия IP адрес. Това ще бъде защитна стена, блокираща всички нежелани IP адреси и не позволява на спамерите, снупърите и рекламодателите да се свързват с компютъра, ако имат злонамерени намерения.

Освен това, връзката ви също се предпазва от черния списък по подразбиране, създаден от привържениците на торентите. Преглеждайте торентите, като активирате инструмента за защита на IP адреса и VPN и продължете търсенето на торентите. Безплатни прокси или услуга Tor също могат да се използват за търсене на съдържание.

Най-добър VPN за торент

Ако трябва да изберете подходящ VPN за торентите си, както и за редовна употреба, изберете между ExpressVPN, CyberGhost,  или IPVanish. Смята се, че те ще ви помогнат да изтеглите торентите анонимно и да защитите вашите интереси от агенции и правителства. Наскоро прегледахме най-добрите VPN услуги за анонимни торенти. Накратко, ето най-добрите VPN мрежи, които можете да използвате, за да сърфирате в интернет частно.

  Какво е Tails OS и как да го инсталирате в 3 прости стъпки

Казуси

По същество всяко щракване, направено онлайн по време на торент, се регистрира или наблюдава от хакери, правителствени сървъри, мощни медийни компании и измамници DMCA. Случи се така, че наскоро редовен патрон на EverydayElectronics, който не използваше подходящ VPN, беше плеснат с известие от DMCA. В друг случай, CNSE или Cable Network Starz Entertainment, дом на Power – хитовата серия от 50 Cent, изпрати съобщение за отнемане от DMCA до интернет доставчика на потребителя. Твърди се, че споменатият интернет доставчик е изтеглил и посял Black Sails, друга серия от Starz.

Иронията обаче е, че потребителят не е изтеглял торент от 2014 г. Освен това, тъй като той е изтеглял торенти, той е бил специално за музика, а не за филми или телевизионни предавания.

Въпреки че Starz поиска споделянето на споменатия материал да бъде спряно и файлът да бъде незабавно премахнат, това не беше възможно, тъй като файлът никога не е бил във владение на потребителя. Беше поискано тези материали, нарушаващи нарушения или други материали на Starz, да бъдат блокирани за достъп и споделяне в съответствие със законите за авторско право.

В друг случай федералното жури със седалище във Вирджиния установи, че базираният в САЩ доставчик на интернет услуги, Cox Communications е виновен за нарушаване на авторски права, е осъден да плати 25 милиона долара като компенсация на BMG, издател на музика. Според BMG абонатите на Cox са извършили хиляди нарушения на авторските права, докато Cox се въздържа да прави каквото и да било, за да предотврати или спре да пират..

  Речник Атака: Всичко, което трябва да знаете

В САЩ обаче е малко вероятно вашият интернет доставчик да ви прекъсне поради пиратски действия. Това може да се промени, обаче, в резултат на този конкретен случай. Втори забележим недостатък е, ако Кокс е най-накрая отговорен, той може пряко да съди всички нарушители на пирати.

Това само по себе си показва защо и как използването на надежден VPN поддържа вашите поверителни и чувствителни данни сигурни, безопасни и по-важното – напълно анонимни.

Защо торентърите трябва да използват VPN – финални мисли

След като сте свързани с VPN сървър, преминете към WhatIsMyIP.net работа и проверете и проверете IP адрес. В идеалния случай той трябва да бъде различен от IP адреса, предоставен от вашия интернет доставчик и да бъде насочен от другаде. След като сте сигурни в сигурността и анонимността си, започнете да изтегляте необходимия файл от Bittorrent.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me