Истината зад неограничените доживотни VPN абонаменти

Перспективата за добра сделка винаги е примамлива. И когато това е нещо “неограничено”, хората не губят време да скачат в него. От неограничено време за разговори до неограничен брой данни в Интернет е трудно да се спори с неограничена сделка. Маркетолозите са наясно с предложението за стойност, представено от „неограничени“ сделки и са достатъчно умни, за да примамят потребителите да купуват това, което продават. Когато става въпрос за VPN, имате възможност за платна или безплатна услуга. Както безплатните, така и платените VPN услуги идват със собствени плюсове и минуси, а безплатните услуги често идват с големи ограничения като строга месечна квота за данни и само няколко сървъра. Имайте предвид, че безплатните VPN мрежи не са наистина безплатни; те трябва да печелят пари и те го правят, като източват бързо данните ви. Често е трудно да следите данните си, когато използвате безплатен VPN. Много хора активно търсят доставчици на VPN услуги за цял живот. С други думи, получавате неограничен VPN абонамент за цял живот, като плащате еднократна абонаментна такса. Но легални ли са тези сделки или това е просто случай на „прекалено добър, за да е истина“??

Истината зад неограничените доживотни VPN абонаменти

Истината зад неограничените доживотни VPN абонаменти

Доживотни доставчици на VPN услуги

Има нещо по-привлекателно от безплатните VPN мрежи и това са VPN за целия живот. Тя включва закупуване на услуга с еднократно плащане и след това да се насладите на нея безплатно за живота на VPN. Еднократното плащане обикновено е масово, но не е нужно да плащате повече. Няма месечни тарифи. Ако погледнете внимателно в мрежата, има невероятни сделки и отстъпки за тези неограничени или доживотни VPN, а офертите са изкушаващи.

Например, понякога тези неограничени VPN абонаменти се продават само за $ 20. Това означава, че плащате $ 20 като еднократна такса и след това се наслаждавате на VPN толкова дълго, колкото го използвате. Реалната цена може да бъде някъде около 300 долара, но сделките и отстъпките намаляват цената до 20 долара. Не е ли това невероятно?

Да, така е. По-често се случва много повече от това, което забелязваме. Тези мега сделки обикновено не се продават директно от доставчиците на VPN услуги, а всъщност от трети продавачи. Въпреки че те могат да дадат много логични обяснения на своя уебсайт за това как могат да си позволят да дават толкова големи сделки, струва си да отделите време, за да копаете по-дълбоко и да разберете истината.

Бъдете наясно с VPN измами

Много често, когато потърсите дистрибутора в Google, ще намерите измами и измами и понижаване на услугата, свързани с тях. Преди да се доверите на някоя от тези сделки, винаги е по-добре да разгледате отзивите и да попитате малко, за да стигнете до дъното на нея.

Простата причина, поради която подобни сделки са нереални, е, че VPN трябва да правят пари. Когато давате услуга за цял живот само за 20 долара, не можете да поддържате сървъри по целия свят или да имате свои собствени мобилни и настолни приложения. Това е непрактично и определено бизнес модел, който няма да успее, което казва много, дори когато бизнесът се справя добре в Америка заради по-ниските данъци и по-малкото регулации.

Основната цел на тези услуги е да привлекат колкото се може повече хора и да получат парите си предварително. Правейки това, клиентите рискуват парите си само, за да внесат внезапно бизнеса си.

И така, как тези сенчести VPN компании печелят пари? Сигурно може да се предположи, че те не печелят пари от абонаментите, така че трябва да има някаква друга опция. И обикновено включва продажба на клиентски данни и регистрационни файлове на трети страни като рекламни партньори. Следователно не само рискувате парите си, но и личния си живот.

Как да изберем VPN услуга?

В идеалния случай VPN за цял живот би трябвало да ви издържи цял живот, но ако бизнесът се спре внезапно, няма да получите обратно парите си или да се насладите на услугата. Доверявайки се на твърде добра сделка, за да е вярна, клиентите просто се заблуждават и изневеряват. Клиентите трябва да бъдат по-осведомени и да направят малко проучване, преди да се доверят на сделка, която виждат онлайн.

За да не бъдете измамени, най-добре е да предадете примамливи оферти и да отидете за реномирана VPN услуга. Има няколко реномирани VPN, които предлагат добра сделка за парите ви и осигуряват качествено обслужване. Както при всеки устойчив бизнес модел, тези услуги начисляват еднократно плащане и след това номинална месечна такса. В крайна сметка VPN се използва за онлайн сигурност и услуга, която сама по себе си не е устойчива, не може да осигури сигурност на своите абонати.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me