Как да гледате безплатна кабелна телевизия законно

Ах, кабелна телевизия! Най-посредственото място за развлечение, което човек някога е установил. Кабелната телевизия никога не е била толкова удивителен източник на забавление. Дългите комерсиални времена, лошият прием и невъзможността да избират съдържание поотделно не са чудесни функции. Нещата започват да се подобряват, тъй като все повече хора скачат върху лентата за рязане на кабели; да се отървете от абонамента си за кабел. Ето списък на начините, по които все още можете да получите безплатна кабелна телевизия законно, дори ако сте прерязали кабела.

Как да гледате безплатна кабелна телевизия законно

Как да гледате безплатна кабелна телевизия законно

Гледайте безплатна кабелна телевизия в безплатните развлекателни мрежи

Един от най-лесните начини да гледате кабелна телевизия безплатно е да използвате безплатно съдържанието, намерено онлайн. Повечето от тях са мрежи, които изискват абонамент, което означава, че трябва да влезете, за да гледате съдържанието. Те обаче имат нулеви такси за регистрация. Нека да стигнем до списъка!

Sony-Crackle

Известен също като Crackle, това е рекламирана видео развлекателна медийна мрежа. Той е достъпен в 21 държави и е достъпен за Android, iOS, Smart TV, игрални конзоли и таблети. Можете да гледате предавания като The Oath, Snatch и SuperMansion. Можете да изберете да се регистрирате в Crackle или не. Регистрацията обаче ви предоставя възможност да персонализирате вашето гледане. Това, което е чудесно за този сайт е, че и двете опции са напълно безплатни, поради което мрежата се поддържа с реклами.

Ако сте в страна, която е ограничена географски чрез Crackle, VPN или Smart DNS връзка е всичко, което трябва да заобиколите този досаден блок. Бих предложил да изпробвате ExpressVPN или Unlocator, за да заобиколите това ограничение. Можете да научите повече за отблокирането на Crackle тук.

Yahoo! изглед

Точно като Crackle, Yahoo! View е поточна мрежа, поддържана от реклама. Това не е първият път Yahoo! се опита да се сдобие с шапката си в онлайн състезанието за стрийминг. Този път обаче си партнира с Hulu, за да предостави депозитар за съдържание от ABC, NBC и Fox. Yahoo! View също има съдържание от общите си архиви и макар да не се сравнява с платените стрийминг услуги с гъвкавостта на съдържанието, това е абсолютно безплатно!

Също като Crackle можете да деблокирате Yahoo! Преглед извън САЩ с VPN или Smart DNS прокси.

TubiTV

Номер 3 в този списък е друг безплатен уебсайт за стрийминг на филми, Tubi TV. Подобно на повечето безплатни поточни услуги, ще трябва да страдате от някои реклами, но те са сравнително кратки в сравнение с други услуги. С над 35 категории, от които можете да избирате (с една по-специално наречена „Не в Netflix“), съдържанието е чудесно за всеки, който иска да гледа безплатна кабелна телевизия онлайн. Приложението на Tobi TV работи на Android, iOS, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, Smart TV телевизори Samsung, Smart TV телевизори Sony и PlayStation.

Ако сте извън САЩ, ето удобно ръководство за достъп до цялото американско съдържание от Tubi TV навсякъде по света.

Popcornflix

Продължавайки с поддържаните от рекламите услуги за безплатен поток, Popcornflix е друг страхотен сайт, който можете да използвате, за да гледате безплатна кабелна телевизия. Предлага се чрез базирани в браузъра уеб приложения (приложение с ниско качество) и на iOS, Android, Roku, Xbox 360, Samsung, BlackBerry World, Amazon Fire TV и Chromecast (по-добро качество). Въпреки че качеството на съдържанието не е толкова високо, колкото платените стрийминг мрежи, Popcornflix е чудесен сайт, който можете да гледате безплатна кабелна телевизия онлайн. Ето ръководство, което обяснява как да разгърнете пълния потенциал на Popcornflix извън САЩ.

TV.com

Този уебсайт, притежаван от CBS, представлява интересен обрат върху съдържанието, ориентирано към потребителите. TV.com има активна общност от любители на видео, които постоянно споделят знания за филми и телевизионни предавания. Макар че съдържанието на TV.com не е толкова голямо от някои от другите ни избраници, добавената стойност на човешкия елемент в общността му е добре дошъл плюс.

YouTube

Добре, че всички знаем за YouTube. Платформата е чудесно място за споделяне на оригинално съдържание, изграждане на собствена марка и проучване на вашата творческа видеосъздаваща страна. Въпреки че YouTube технически не се възприема като услуга за стрийминг, все още можете да намерите множество от предавания и филми с малко търсене. Вероятно обаче няма да откриете нещо съвсем скоро. Изпробвайте бутона за търсене и ще видите дали можете да намерите това, което търсите, ще се изненадате от това, което видео платформата може да предложи.

Гледайте безплатна кабелна телевизия на стрийминг услуги, като използвате безплатния пробен период

Можете също така да получите своите ръце на някои качествени забавления на Good Ol´s Modash чрез дългия списък от налични сайтове за стрийминг. Повечето сайтове за стрийминг предлагат безплатен пробен период за месец, така че това би бил добър начин да изпробвате начина на живот на режещия кабел, преди да инвестирате в него.

Sling TV

Sling TV е приложение за платен стрийминг, което се нарежда като една от най-евтините стрийминг услуги там. Те имат 3 плана, вариращи в цената от $ 25 до $ 50, и 7-дневен безплатен период за следи. Недостатъкът е, че по-евтиният план все още съдържа реклами, въпреки че рекламите се показват за значително по-кратко време от неплатените услуги.

Засега Sling TV е налична само в САЩ и Пуерто Рико, но имаме лесен начин да го заобиколим.

DirecTV сега

DirecTV Now е друга платена услуга за стрийминг, този път от AT&Т. Това е канал, който ви позволява да гледате CableTV онлайн, но определено не е безплатен. Цената на абонамента е приблизително $ 60 и можете да платите допълнителни $ 5, за да се абонирате и за HBO. Ако се интересувате от снимките на DirecTV и живеете извън САЩ, опитайте това ръководство за размер.

Hulu TV на живо

Услугата за предаване на живо на Hulu, Hulu Live TV, е новата (все още в бета) кабелна телевизия и платформа за телевизия на живо. Hulu Live TV предлага 7-дневна безплатна пробна версия с цена от 39,99 долара. Тя включва цялото съдържание, намерено в Hulu. Можете да го гледате в браузъра си, iOS, Android, Roku, Fire TV, 4-ти генерален Apple TV, Chromecast и Xbox. Разблокирайте Hulu TV на живо, ако сте извън използването на това ръководство.

YouTube TV

Самата услуга за плащане на медийни поточни медии в YouTube е чудесен начин да получите достъп на живо до програми от големите американски мрежи за излъчване. YouTube TV е достъпен чрез браузъри, Smart TV, Roke, Apple TV, iOS и Android и има 7-дневна безплатна пробна версия, за да го изпробвате. Научете повече за това какво е YouTube TV тук и го отблокирайте извън САЩ, като използвате това ръководство.

PlayStation Vue

PlayStation Vue, известен още като PS Vue, е платена за Sony телевизия. Намерена само в Америка, PlayStation Vue е комбинация от телевизия на живо, видео при поискване и облачен DVR с 14-дневна безплатна пробна опция. Можете да деблокирате PS Vue чрез VPN или Smart DNS и да получите достъп до цялата доброта на съдържанието от всяка точка на света.

Безплатна онлайн кабелна телевизия – финални мисли

Простичко е: наистина нямате нужда от кабел, за да получите добро съдържание вече. Независимо дали решите да изпробвате безплатните опции, които споменах в началото, или искате да потърсите услугите за платен стрийминг, лесно можете да получите цялата безплатна кабелна телевизия, която ви е необходима законно и без излишни. Какви са вашите мисли за стрийминг сайтовете? Използвате ли някой от споменатите по-горе сайтове? Уведомете ни в коментарите!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me