Как да изтеглите и инсталирате Pokemon Home навсякъде по света

Няма нищо по-хубаво от това да видите новия поглед на професор Оук 2020. И благодарение на Игра изрод, вече сме в състояние да направим тази услуга на новата облачна услуга – Pokemon Home. Този чисто нов облачен хъб, който може свържете селекция от Pokemon игри един към друг, включително Меч и щит, Нека отидем Pikachu и Let’s Eevee. Pokemon Home е достъпен на Android, iOS и Nintendo Switch, и стартира на a глобална скала. Някои страни обаче не получиха тази привилегия, която ни води към нашия водач днес. Ето как можете изтеглете Pokemon Home навсякъде по света.


Как да изтеглите Pokemon Home навсякъде

Покемон – новото поколение получава дом

Pokemon Home ще бъде връзка между няколко Pokemon Games на Nintendo Switch, Mobile и Nintendo 3DS. С него обучителите ще могат депозирайте или изтеглете Pokemon получени в тези игри.Pokemon Home Graph

Една от характеристиките в приложението е GTS, където ще можете да настроите определен Pokemon, който искате размяна (търговия) и определяне на изискванията от това, което искате да получите.

Такива сделки и изисквания включват пол и ниво, което прави много по-лесно събирането на неща като версия ексклузи. Що се отнася до Меч и щит играчи, можете да прехвърляте само Pokemon, които са включени в играта Pokedex, нищо повече.

Има и Wonder Box функция, където можете да оставите Pokemon вътре, за да се търгува в даден момент с пълни непознати. Тази функция ви позволява да търгувате 3 Pokemon наведнъж с помощта на безплатен план и десет с Премиум план.

С казаното, нека разгледаме малко по-дълбоко в това, за което става дума в Pokemon Home наличност, абонаменти и цени.

наличност

Въпреки че считаме, че това е глобален старт, технически Pokemon Home е наличен в изберете държави за момента. Това е широко покритие в сравнение с това колко региони се поддържа, но все пак много страни не получиха издание.

Можем да кажем, че Pokemon Home ще стартира през неподдържани държави по-късно, точно както Game Freak направи с Pokemon Go обратно през деня. За сега, ето къде се предлага Home Pokemon Home:

 • Съединените щати
 • Япония
 • Европа
 • Австралия
 • Нова Зеландия
 • Южна Кореа
 • Хонг Конг
 • Тайван
 • Канада

Безплатни срещу Premium планове

С Pokemon Home играчите имат две различни опции за ценообразуване: Premium и Basic. Всяка от тях има свои собствени характеристики и, разбира се, основната идва с ограничения.

Е, в крайна сметка това е “Вие получавате това, което плащате”. По-долу ще намерите разликата между двете, последвани от цените във всяка държава Pokemon Home се пуска в.

Premium

 • Може да премести Pokemon от Pokemon Bank
 • 6000 Pokemon могат да бъдат депозирани
 • 10 Pokemon могат да бъдат поставени в Wonder Box наведнъж
 • 3 Pokemon може да бъде поставен в глобалната търговска система наведнъж
 • Функцията съдия е активирана
 • Участвайте и провеждайте сделки със стая

Като цяло, ако искате да получите допълнителни функции и достъпност, трябва да изберете своя Premium план. Очевидно е по-добрият избор, като се има предвид какво можете да използвате и от което се възползвате.

Ценообразуване

Както сега знаете, Pokemon Home се предлага в околностите 11 региона по целия свят, което ни води до ценообразуването според региона, в който пребивавате:

продължителност
приспособление
САЩ
Канада
Еврозоната
Великобритания
Русия
Австралия
Нова Зеландия
Япония
Южна Кореа
Хонг Конг
Тайван
1 месец
(30 дни)
Nintendo Switch$ 2.99$ 3.99€ 2.99£ 2.69₽225$ 4.49$ 4.99¥ 370₩ 3900$ 23$ 100
IOS / Android€ 3.49£ 2.99₽229
3 месеца
(90 дни)
Nintendo Switch$ 4.99$ 6.99€ 4.99£ 4.49₽375$ 7.99$ 8.99¥ 610₩ 5900$ 38$ 170
IOS / Android€ 5.49£ 4.99₽379
12 месеца
(365 дни)
Nintendo Switch$ 15.99$ 21.99€ 15.99£ 14.39₽1199$ 24.99$ 27.99¥ 1960₩ 20,000$ 123$ 530

Цените варират в зависимост от държавата, в която живеете. Ако обаче забележите в Еврозоната и Великобритания, цените също се променят в зависимост от устройството, което използвате.

Така че основно Мобилна версия на Pokemon Home ще струва повече в тези региони.

Изтеглете Pokemon Home навсякъде – Процесът стъпка по стъпка

Без значение какво устройство използвате, ако живеете в неподдържана държава, ще забележите, че Pokemon Home не е наличен в съответния ви магазин за приложения.

Например, ние се намираме извън страните, в които стартира Pokemon Home, опитахме се да потърсим приложението Google Play Store, и това е, което получихме вместо това:

„Този ​​артикул не е наличен във вашата страна.“Pokemon Home Android

Е, това е на път да промените дали използвате Android, iOS или Nintendo Switch. Ето какво трябва да направите, в зависимост от платформата, която оперирате:

Nintendo Switch

Въпреки че има най-малко възможности да се възползвате от Pokemon Home, Nintendo Switch все още е поддържана конзола. Е, ще можете да надстроите това, което ще използвате, ако се абонирате за премиен план.

Сега тези от вас, които са играли най-новите игри на Pokemon, особено тази в интересната Регион Галар (Меч и щит), биха искали да получат възможно най-много Pokemon, търгувайки с други обучители.

Така че, ако живеете в неподдържана държава, ето как можете променете региона на вашия Nintendo Switch:

 1. В главното меню изберете Настройки Опция (Икона във формата на зъбно колело).Настройки на NIntendo
 2. Навигирайте на юг и кликнете върху Система.Превключвателна система
 3. В Система меню, изберете област.Превключване на регион
 4. Изберете региона, към който искате да преминете. Вашият най-добър вариант винаги би бил Америките.Изберете Регион
 5. Сега трябва да приемете новото Лицензионно споразумение с краен потребител като щракнете върху бутона Next.Nintendo Приемете
 6. Накрая изберете приемам и тогава Рестартирам. Вашият Nintendo Switch ще рестартиране използвайки региона, който току-що сте избрали.Nintendo Finalize

Сега ти можеш изтегляне Pokemon Home на вашия Nintendo Switch, независимо къде пребивавате на картата.

iPhone / IPAD

Методът на iOS също не е толкова труден. Всичко, от което се нуждаете, е няколко кликвания тук-там и вие сами си имате различен регион на App Store. Вижте как се прави:

 1. На вашия iPhone или iPad, преминете към Секция за настройки. Настройки на iOS
 2. Кликнете върху вашия Apple ID в горния десен ъгъл на вашия екран, последван от Вижте Apple ID.iOS Apple ID
 3. На следващия екран изберете Държавен регион.Изберете Регион
 4. Сега кликнете върху Променете вашата държава или регион.Промяна на държава или регион
 5. Изберете региона, който искате да превключите два от предоставения списък.Изберете вашия регион
 6. След това прочетете Правила и условия и кликнете върху Съгласен.Съгласете се с Общите условия
 7. накрая, представете необходимата информация изисквани от Apple.Изпратете удостоверения iOS
 8. Успешно променихте вашия iOS регион на Съединени щати.

След като преминете през стъпките по-горе, ще можете да намерите Pokemon Home в своя App Store, изтеглете го и му се насладете, където и да сте.

андроид

Решихме да покрием устройствата с Android накрая, тъй като това изисква няколко допълнителни стъпки, за да промени региона си. Виждате ли, ние всъщност не се променяме Страната на Google Play Store, но ние го въвеждаме в мисълта, че сме в различен.

За целта ни трябваше допълнителна помощна ръка, която идва под формата на a Виртуална частна мрежа. Този инструмент за киберсигурност ви позволява да излъжете вашето онлайн местоположение в избрана от вас държава и ви помага да получите достъп до ограничено съдържание, независимо къде се намирате.

Да се променете региона на вашия магазин в Google Play, следвайте стъпките по-долу:

 1. първи, Регистрирай се с надежден VPN доставчик. Ако това е премия, ще имате по-голям шанс да изпълните такава задача.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашето Android устройство, пуснете го и влезте.
 3. Сега се свържете с Американски сървър за достъп до версията на Google Play Store в САЩ.
 4. След това преминете към устройството на вашето Android Настройки и отидете до Apps.
 5. Превъртете надолу и изберете Приложението на Google Play Store.
 6. Hit “Принудително спиране.”
 7. Отидете на съхранение и изчистване на касите и данните.
 8. Отново стартирайте Google Play Store.
 9. Вашата валута трябва да се промени към Американски долари.
 10. Сега можете изтегляне Pokemon Home и десетки други приложения, ограничени за САЩ.

Това не е трудна задача, ако знаете пътя си наоколо. Стъпките по-горе ще ви доведат до един съвсем нов свят на Android приложения със седалище в САЩ. PS: Можете да превключите към всеки регион по ваш избор в зависимост от VPN сървър, към който се свързвате.

Изтеглете Pokemon Home навсякъде – финални мисли

Pikachu логоНовият герой на Pokemon Home, Гранд Дъб, ще ви преведе през процеса на създаване на акаунт. Засега споменатите по-горе игри се поддържат от приложението.

Както обаче се съобщава, Pokemon Go се присъединява към сместа по-късно. За живеещите в страни, където приложението не е достъпно, е, имаш това, което трябва да промениш.

Сега можете изтеглете Pokemon Home навсякъде по света. В случай, че имате нужда от допълнителна помощна ръка, пуснете ни линия или две в раздел за коментари по-долу, и ще се свържем с вас.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map