Как да купя VPN анонимно?

Предвид многото пътища, чрез които хакерите и спамерите са в състояние да пресекат връзката ви и да получат вашата лична информация, няколко лица, които са много по-осъзнати за своята поверителност, прибягват до оставане на анонимни, дори когато плащат за своя VPN абонамент. Това е блестящ ход, тъй като повечето от плащанията, които можете да направите, са много лесни за обратно проследяване до вас и това прави личната ви информация лесно достъпна. Дори VPN услугите, които се гордеят с това, че имат отделни субекти, които обработват плащанията си, не са толкова сигурни, колкото може би си мислите, тъй като плащането ви в крайна сметка може да бъде върнато до данните на вашия акаунт. И така, как можете закупете VPN анонимно?

Как да купя VPN анонимно?

Как да купим VPN анонимно?

Необходимостта да се плаща анонимно

За нормален потребител няма толкова голям натиск да плащате анонимно за вашата VPN услуга. Не трябва да се притеснявате, особено ако сте сигурни, че вашата VPN услуга не поддържа никакви потребителски регистрации. Техният процес вероятно включва изключване на вашата VPN услуга от данните за плащане, така че информацията за вашия акаунт ще бъде трудно да се проследи до вас.

Ако обаче работата Ви включва широк спектър от рискове, които могат да възникнат, ако вашата личност или онлайн активност се изложи, тогава може да искате да поддържате най-високите нива на анонимност. Вероятно това е така, ако се окажете или отявлен журналист, нарушител на злоупотребата или защитник на свободната реч, който трябва да споменете, но няколко.

Това се отнася и за онези, които имат много против информацията, предавана чрез техните онлайн средства за комуникация. Не искате хората да могат да идентифицират услугите, за които може би сте поискали, в замяна на анонимно плащане, така че е най-добре всичките ви средства за комуникация да бъдат защитени.

Минуси за анонимни плащания

Най-големият недостатък, който разбрахме за анонимните плащания, е, че всеки път, когато искате да платите, без да разкривате самоличността си, ще трябва да го правите ръчно. За да избегнете това, може да бъдете принудени да отидете с най-дългата дата за абонамент за каквото и да плащате, & това обикновено е между 1 & 2 години.

Ще можете да спечелите от няколко предимства, включително възможността да направите само 1 плащане годишно, шанса да се възползвате от по-нисък валутен курс, който плащате чрез вашата подаръчна карта, и да получите най-добрата отстъпка с любезното съдействие с годишния пакет.

Анонимни методи на плащане

Известно е, че повечето анонимни платежни системи имат сложни методи за прикриване на следите на своите потребители. Две от най-популярните форми за анонимно плащане са карти за подаръци и цифрова валута.

Най-популярната и общоприета форма на цифрова валута са биткойните. Те са длъжни да работят с почти всеки заслужаващ VPN доставчик, но ще трябва да отделите време, за да разберете как да сключвате сделки с тях, ако случайно сте нов потребител.

GIft карти от друга страна не са толкова широко приети като начин на плащане сред VPN доставчици. Работата им зад тях обаче е проста, където можете да стигнете до магазин наблизо, да използвате парите си, за да закупите карта за подарък и след това практически да прехвърлите стойността на картата за подарък в акаунта на вашия доставчик на VPN.

Плащане за VPN чрез биткойни

Преди да продължите с това, важно е да потвърдите, че вашият доставчик на услуги действително поддържа плащане чрез VPN, и можете да направите това, като проверите знака на Bitcoin сред приетите методи за плащане на сайта на вашия VPN. След като потвърдите, можете да преминете към 4-те стъпки, необходими за улесняване на плащането:

  1. Ще трябва да започнете със създаването на Bitcoin Wallet.
  2. На следващо място, идентифицирайте надеждни продавачи на биткойни, от които можете да закупите.
  3. Продължете с покупката.
  4. Абонирайте се за VPN услуга, която позволява плащания с биткойн.
  5. Прехвърлете биткойни от портфейла си до доставчика си.

За прецизни стъпка по стъпка инструкции за настройка на вашия биткойн портфейл и улесняване на прехвърлянията, можете да преминете през следните връзки:

– Как да купя биткойни

След като сме настроили профила си изцяло, ще преминем към плащането на абонамента ви.

Купуване на VPN анонимно – неща за разглеждане

Както казахме в началото, трябва да сте сигурни, че услугата, която обмисляте, приема биткойни като начин на плащане. След като идентифицирате предпочитания си план за плащане, след това ще бъдете подканени да въведете информацията за вашия VPN акаунт, след което ще трябва да изберете да платите чрез биткойни. При натискане на „Изпращане“ се изисква фактура за появата на биткойн транзакция и за създаване на портфейл от доставчика на VPN, в който ще бъдат прехвърлени вашите биткойни. Фактурата ще включва информация като номер на портфейла, цена в биткойни, QR код и бутон Pay With Bitcoin.

В този момент всичко, което трябва да направите, е да влезете в акаунта си в Bitcoin и да изпратите плащането до идентификатора на портфейла, който ще видите във фактурата, създадена по-рано. След като сте направили, имейл, потвърждаващ получаването на плащането, трябва да се появи във входящата ви поща заедно с връзка за активиране. Кликнете върху връзката, за да активирате своя VPN акаунт и ще бъдете готови да започнете да разглеждате частно.

Плащане за VPN анонимно чрез подаръчни карти

Процесът, свързан с плащането на вашата услуга чрез подаръчна карта, също е доста лесен, макар и малко по-скъп, тъй като VPN услугата трябва след това да продава картите за подарък по курс, по-нисък от действителната им стойност, така че да получи стойността им в брой.

Процесът на плащане започва с потребител, влизащ в VPN сайта на доставчика си и кликвайки върху опцията Плащане с подаръчна карта. След това ще имате избор от опции, в които трябва да изберете марката на подаръчната карта, която имате, или дори да я закупите в този момент. След като бъдете избрани, ще имате възможността да видите колко дълго ще остане балансът на вашата карта за подарък с вашия доставчик. Ако сте доволни от видяното, продължете, като кликнете върху бутона „Плащане“. След това ще получите имейл, потвърждаващ плащането си, и връзка, върху която трябва да кликнете, за да активирате акаунта си.

Заключение за закупуване на вашия VPN анонимно

Имаме още един съвет за нашите читатели, ако искат да останат наистина в безопасност: Ако ще плащате за своя VPN анонимно, можете също така да гарантирате, че плащането ви не може да бъде върнато до вас, като гарантирате вашия IP адресът не отразява вашата домашна / частна мрежа. Разбирате, повечето платформи за разплащане вземат под внимание вашия IP адрес, за да избегнат измами с кредитни карти. Това им позволява да проследяват транзакция до инициатора. Ако искате да избегнете това, не забравяйте да закупите абонамента си чрез обществена връзка, като летище или ресторант Wi-Fi. IP, показан, когато правите това, проследява вероятно до дузина други потребители на Wi-Fi, което затруднява отделянето на връзката ви.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me