Крайните потребители на Kodi са следващи искове ФАКТ

ФАКТ, Федерацията на Великобритания срещу кражбата на авторски права, твърди, че потребителите на Kodi, които използват неофициални добавки от Kodi, за да предават пиратски филми, телевизионни предавания и предавания на живо, скоро ще бъдат насочени към известия за нарушаване на авторски права. През последните месеци продавачите на Android TV Box, както и сторонните разработчици на Kodi addons, бяха насочени към съдебни дела. Изглежда, че следващата стъпка във войната с добавки на трети страни е предприемането на случайни потребители на Kodi.

Крайните потребители на Kodi са следващи искове ФАКТ

Крайните потребители на Kodi са следващи искове ФАКТ

Потребителите на Kodi се сблъскват с пробив над неофициални добавки

Въпреки че приложението Kodi само по себе си е напълно законно, можете да изпаднете в проблеми при използване на неофициални добавки като Exodus, SALTS, UK Turk Playlists и други. Кийрън Шарп, изпълнителен директор на FACT, заяви за Independent, че властите скоро могат да се насочат към обикновените потребители на Kodi, а не само към продавачи и разработчици на добавки „предварително заредени кутии“..

„Това, което наблюдаваме съвместно с много от нашите клиенти и членове, са различните нива на престъпления, които се извършват“, заяви г-н Шарп пред Independent. 

„Има производство и внос на устройства, а след това дистрибуция и продажба на такива. Също така разглеждаме хората, които предоставят приложенията и добавките, разработчиците.

И тогава в определен момент ще разгледаме и крайния потребител. Причината крайните потребители да влязат в това е, че извършват криминални престъпления. “

Шарп продължи, като заяви, че не смята, че потребителите на Kodi „имат какво да се страхуват от факта, че присъдата е преминала от две години на 10 години, защото на това ниво, ако хората изпаднат в неприятности със закона, те все още ще бъдат разгледани въз основа на нивото на престъплението, което извършват. И това все пак ще бъде в долния край на скалата на присъдата. “

Дали ФАКТ и други групи за защита на авторските права действително ще следят заплахата си или не, предстои да видим. Считаме обаче, че тези коментари трябва да се вземат сериозно.

Трябва ли потребителите на Kodi да се притесняват?

Накратко, да. Ако гледате филми, телевизионни предавания или предавания на живо чрез пиратски средства, независимо дали в Kodi или други приложения, трябва да направите крачка назад и да обмислите алтернативите си. На първо място, вашата поверителност онлайн е застрашена. За да приложите драстични мерки за наказание на хората, които имат достъп до незаконни потоци, вашите интернет доставчици и групи за нарушаване на авторски права трябва да следят вашата онлайн активност по всяко време. Това означава, че всичко, което правите онлайн, независимо дали е законно или не, ще бъде под контрол.

Какво мога да направя?

Незаконните или пиратските потоци на живо на Kodi придобиват много публичност през последните няколко месеца. Авторските тролове във Великобритания, САЩ, Канада и Австралия се разпалват от такива потоци. Винаги се препоръчва да шифровате трафика си и да скриете IP адреса си, когато излизате онлайн. Използвайки виртуална частна мрежа, можете да сърфирате в мрежата анонимно. Всичко, което трябва да направите, е да изтеглите и инсталирате VPN приложение и след това да се свържете към VPN сървър. След като свършите, вашият IP адрес е скрит и можете да се възползвате от следните функции.

  • Разблокирайте добавки за Kodi с географски ограничения: Има много добавки на Kodi, които можете да използвате само в определени региони. С VPN можете да заобиколите регионални ограничения.
  • Байпас ISP Дросене: Забелязали ли сте някога, че скоростта на вашия интернет е прилична, ако разглеждате уебсайтове, но изведнъж спада, когато гледате видеоклипове онлайн? Ако случаят е такъв, вашият интернет доставчик вероятно намалява скоростта на интернет. Използването на VPN основно ви позволява да избегнете това да се случи.
  • Крайна поверителност: Добавете допълнителен слой на поверителност и сигурност към всичките си онлайн дейности.
  • VPN приложения: Не е нужно да сте технически изрод за настройка на VPN връзка благодарение на удобни за потребителите VPN приложения на PC, Mac, Android, iOS и FireStick.

От личен опит, IPVanish е най-добрата VPN услуга, която можете да използвате с Kodi. Те са оптимизирали своите VPN приложения, за да работят по-добре с добавките на Kodi и имат политика без регистрация. Вижте нашия рецензиран списък на най-добрите VPN коди за 2017 г. по-долу.

RankVPN ProviderLink
рангVPN-доставчикХарактеристикапосещение
2VPN-доставчикпосещение
3VPN-доставчикпосещение
4VPN-доставчикпосещение

Не поемайте ненужни рискове – Използвайте VPN

Независимо дали гледате незаконни потоци или не, най-добрият начин да се запознаете с вашите онлайн сделки е като се свържете първо с VPN сървър. Мисълта да бъдете наблюдавани по всяко време е страховита. За съжаление, единственият начин да избегнете нарушаване на поверителността и сигурността ви онлайн е използването на допълнителни мерки като VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me