Най-добри Android браузъри през 2020 година

Тъй като смартфоните и лаптопите стават по-удобни и достъпни от конвенционалните компютри или лаптопи, собствената операционна система на Google Android се радва на полеви ден. За да спечелят пари от търсенето на повече уеб браузъри Android, големите компании пускат браузъри, създадени за смартфони и таблети, докато по-новите браузъри също се появяват. Нека разгледаме някои от най-добрите Android браузъри на 2020 г..


Най-добрите Android браузъри за 2017 г.

Най-добри Android браузъри през 2020 година

Най-добри Android браузъри през 2020 година

Най-добрите браузъри, които можете да използвате на вашия смартфон, таблет или телевизионна кутия с Android, са:

 1. Firefox
 2. Chrome
 3. опера
 4. делфин
 5. UC браузър

Firefox

От старта си преди години, Firefox се е превърнал в мултиплатформен браузър, който функционира на компютър, смартфон и таблети. Впечатляващите му функции включват синхронизиране на работния плот, настройки за поверителност, лесни за използване отметки, бързо споделяне, поддръжка на Chromecast, няколко добавки за подобряване на вашето сърфиране. Firefox е един от най-добрите Android браузъри за всички времена и се предлага напълно безплатно – наистина безплатно. Вероятно е най-популярният, заедно с Chrome също.

Прочети: Най-добър VPN за Android

Chrome

Собственият браузър на Google не изостава много по производителност. Повечето устройства с Android се предлагат с предварително инсталиран браузър Chrome и повечето потребители продължават да го използват поради неговата ефективност. Някои от неговите функции включват синхронизиране с Google Chrome на компютър, който включва най-новата версия на Material Design, неограничени раздели за сърфиране, по-добра интеграция с Android и много повече както за основното, така и за енергийното сърфиране. Ако се интересувате да видите какви функции се създават, можете да го направите в двете бета версии.

опера

Друг популярен браузър от много време е Opera, който също има два Android браузъра: стандартният браузър Opera и Opera Mini. Стандартният браузър предлага частичен рекламен блок, компресия на видео за спестяване на потребление на данни и табло за съхранение на новини и любими. Можете също да синхронизирате този браузър с версията на работния плот, като създадете акаунт на уебсайта на Opera. Opera Mini е по-малка и по-лека версия, която се предлага с лента за известяване във Facebook, частичен рекламен блок и други стандартни функции.

Microsoft Edge

Microsoft вече направи своя браузър Edge достъпен в режим на визуализация на Android. Издаден тази година, Microsoft Edge е първата инстанция на браузър на Windows, който се предлага на смартфони и таблети с Android. Edge има Bing като търсачка по подразбиране, но можете да го промените на Google. Тъй като е браузър базиран на Chromium, не са налични добавки.

делфин

Това е мощен и ефективен браузър за Android, който не е много добре познат. Браузърът на Dolphin може да не е толкова способен като Chrome или Firefox, но той се подобрява, за да предостави на потребителите по-опростен интерфейс. Една от най-важните характеристики на браузъра Dolphin е, че той не изисква Flash. Всичко, което трябва да инсталирате, е допълнение в браузъра, наречено Dolphin Jetpack. Можете също така лесно да синхронизирате браузъра с компютър.

тупик

Това е облачен базиран браузър, който е бърз и много адаптивен. Той се предлага с няколко фона и добавки и компресира файлове, за да спести потреблението на данни. Първо прехвърля данните на облачните си сървъри, преди да ги достави на устройствата, за да може да се зареждат големи файлове за по-кратко време. Има безплатна и платена версия на браузъра. Безплатният е само за пробен период.

UC браузър

За бързо и стабилно изтегляне от мобилно устройство, UC браузърът остава непобедим избор. Освен обикновените функции, браузърът UC има и отделни категории за гледане на филми и телевизионни предавания в приложението. Има и други функции като управление с жестове, нощен режим и компресиране на данни и други. UC браузърът е много по-функционален от всеки друг Lite браузър и предлага гладко и ефективно потребителско изживяване както на смартфони, така и на таблети.

Flynx

Това е един от най-добрите браузъри за балони за Android. Браузърът с балони не е пълноразпространен браузър като тези по-горе, по-скоро е поддържащ браузър, който може да се използва за отваряне на бързи връзки. Когато отворите връзка във Flynx, тя се зарежда на заден план в малък плаващ балон, без да заема целия екран. Въпреки това, не подценявайте ефективността на приложението, защото това е балон. Той е бърз и ефективен и върши работата добре. Има опция за отваряне на връзки в режим „само текст“, което спестява данни и се зарежда по-бързо.

Най-добрите браузъри за Android през 2020 г. – Bottom Line

Има няколко други браузъри за Android освен тези, които можете да използвате на вашия смартфон или таблет. За разлика от по-рано, сега мобилните браузъри се зареждат с функции и функционалност и предлага гладко и ефективно преживяване на сърфиране на всички мобилни устройства. Кои браузъри използвате най-много на вашия смартфон? Уведомете ни, като оставите коментар по-долу.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map