Най-добрите алтернативи за DramaFever

DramaFever беше затворен от 16 октомври и аз съм толкова разочарован, колкото и всички вас. Въпреки това, вместо да плача над разлятото мляко, открих няколко алтернативи на DramaFever, които биха ни осигурили дневната доза корейска драма, от която се нуждаем.

Най-добрите алтернативи за DramaFever

Най-добрите алтернативи за DramaFever

Най-добрите DramaFever алтернативи – Всички сумирани

Ето бърз преглед на любимите ни 6 поточни канала за корейска драма и K-Pop.

 1. Вики
 2. AsianCrush
 3. Виу
 4. Kocowa
 5. TV за пъпеши
 6. Naver TV

Защо DramaFever се затвори?

DramaFever, услугата за поточно видео, която е специализирана в корейските драми и други азиатски програми, е закрита по различни бизнес причини. Всъщност решението за затварянето на DramaFever идва след AT&Това е придобиване на Time Warner и създаването на WarnerMedia. Източник, близък до DramaFever, заяви, че лицензионните разходи за дистрибуция в САЩ, изисквани от топ K-драми, драстично са се увеличили през последните години, което прави бизнеса неустойчив. Ако посетите официалния уебсайт на DramaFever, ще ви бъде представено следното прощално съобщение:

„Благодаря ви за девет страхотни години

Към 16 октомври DramaFever е спрян.

В продължение на девет години DramaFever предлага място за предаване на най-добрите корейски, китайски и японски драми при поискване, направо към вашето устройство. Оценяваме страстта на нашите фенове и беше привилегия да ви доставя това съдържание.

Въпреки че това решение е трудно, съществуват различни бизнес причини, довели до този извод. Оценяваме всеки наш почитател и страстта им към съдържанието, което DramaFever успя да внесе в живота ви.

Бихме искали да отделим това време да изкажем благодарността си и благодарността към вас, нашите лоялни абонати. Ще издаваме възстановяване на суми, както е приложимо и абонатите ще получат имейл от нас с подробности през следващите дни.

на Ваше разположение,

Екипът на DramaFever ”

Най-добрите DramaFever алтернативи

Докато DramaFever предоставя най-доброто съдържание в Корея, има и други услуги, които с право могат да заместят DramaFever в това отношение. Разгледайте някои от най-добрите алтернативи. Прочетете тази статия за повече информация за това гледайте корейска телевизия в чужбина.

1. Вики

Viki е смесица от две думи: видео и уики. Това е глобален телевизионен сайт, който привлича милиони хора да гледат и откриват глобални предавания за филми и филми на повече от 200 езика.

2. Азиатска смачка

Гледайте най-добрите азиатци & онлайн телевизия! Можете да намерите услугата на iOS, Android, Roku, AppleTV & Повече ▼. Гледайте любимата си корейска драма, филми за бойни изкуства, азиатски филми на ужасите, корейски трилъри, азиатски екшън филми и аниме.

3. Viu

Viu е супер-видео видео услуга, оперирана от PCCW Media, дъщерно дружество на PCCW. Стартиран в Хонконг, Viu предоставя азиатски драми, разнообразни програми, аниме и развлекателни новини.

4. Кокова

Kocowa е уебсайт за онлайн поточно видео, който предлага корейски телевизионни програми извън Южна Корея. Приложението Kocowa може да се намери на Android, iPhone, iPad, както и на Chromecast.

5. Диня телевизия

Melon TV е южнокорейски онлайн магазин за музика и стрийминг на музика. Това е най-голямата услуга за абонамент на музика в Южна Корея с над 28 милиона абонати. Потребителите могат да предават и изтеглят музика и музикални видеоклипове и да създават персонализирани мелодии. Пъпешната телевизия се предлага само в Южна Корея

6. Naver TV

Naver TV е южнокорейска онлайн платформа, която може да се похвали с много добро съдържание като Ruby Love, Idol Fever и Three Color Fantasy. Музиката, предлагана от тази услуга, харесва BTS, GOT7 и Wanna One. Подобно на Melon TV, нямате достъп до Naver TV в чужбина, освен ако не използвате VPN.

Как да гледате алтернативи на DramaFever с помощта на VPN

Без да се намирате в страните, където са базирани тези услуги, нямате достъп до тях. Трябва ви корейски IP адрес, за да предавате най-добрите алтернативи на DramaFever и за да направите това, ви трябва VPN. Виртуалната частна мрежа е защитен метод за изпращане и получаване на съобщения през интернет. Той свързва вашето устройство с един от неговите сървъри и ви предоставя IP адреса на този сървър. В резултат на това имате право да получите достъп до съдържанието, намиращо се в страната, където е базиран сървърът, към който сте се свързали. Ето как можете да гледате най-добрите алтернативи на DramaFever с помощта на VPN:

 1. Регистрирайте се при доставчик на VPN услуги
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на вашия компютър, Mac, Android, iOS устройство.
 3. Стартирайте VPN приложението и влезте с вашия VPN акаунт.
 4. Сега се свържете с корейски сървър.
 5. И накрая, посетете уебсайтовете на услугите.
 6. Поток на корейско съдържание, както желаете.

За да предавате алтернативи на DramaFever, ще ви е необходим надежден доставчик на услуги ExpressVPN. Той е един от най-добрите, които можете да изберете, обещава сигурни връзки и осигурява отлични характеристики. Освен това ExpressVPN използва трудни протоколи за криптиране, за да поддържа и защитава поверителността и сигурността на потребителите. За повече информация за други доставчици на услуги, вижте таблицата по-долу.

Относно DramaFever

DramaFever предложи опция за безплатни премии, която стартира от $ 4,99 на месечна база, с набор от над 13 000 епизода от 60 партньори за съдържание в 12 държави. Програмата на услугата се състои главно от K-драми, други азиатски телевизионни предавания и филми и латиноамерикански теленовели. Той също така е достъпен за гледане безплатно, с рекламна поддръжка. Съдържанието на услугата е преведено на английски, испански и португалски език и е достъпно онлайн, мобилни и свързани телевизионни устройства.

Най-добрите DramaFever алтернативи-финални мисли

Въпреки че е разстроително да загубим забавно обслужване като DramaFever, радваме се, че имаме и други също толкова забавни услуги, с които да попълним някои големи обувки. За щастие, ние имаме VPN, който ни позволява да имаме достъп до тези услуги на първо място. И така, коя алтернатива на DramaFever предпочитате? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me