Най-добрите канали за стрийминг на NFL през 2020 г.

Най-дълго време спортовете на живо са единствената област на телевизията. Дори когато няколко стотици хора са преминали на пряко предаване на живо, за да гледат предаване на живо на спортни събития, те все пак прибягват до скромния кабелен или сателитна телевизия. Този сценарий се дължи най-вече на несигурността около поточното предаване. Предавателите предпочетоха да се придържат към изпитания носител на телевизията, вместо да преминат към стрийминг. Спонсорите също бяха повече на брой за телевизионно излъчване.


Най-добрите канали за стрийминг на NFL през 2018 г.

Най-добрите канали за стрийминг на NFL през 2020 г.

Излъчващите обаче започват да осъзнават, че стриймингът има далеч по-голям обсег от телевизията. Потокът също е по-бърз, милиони хора гледат наведнъж. Освен това е лесно да общувате с аудиторията, докато се осъществява поточно предаване на живо.

Тенденцията за рязане на шнур е тук, за да остане

Като се има предвид този променящ се сценарий, спортът придобива всеотдайни стрийминг платформи, които обслужват всички видове зрители. Така че сега спокойно можете да продължите напред и да прережете кабела, защото Националната футболна лига (NFL) има страхотни новини за любителите на футбола!

Както всички знаят, NFL игрите се излъчват по Fox и CBS в неделя следобед, по NBC в неделя вечерта и по ESPN в понеделник вечерта.

Това са обикновените опции за кабел и сателит за тези, които все още имат телевизор. За да се погрижи за феновете на стрийминга, NFL ще излъчва игрите в четвъртък вечер в мрежата на NFL, а също и по Fox, Amazon Prime и Twitch едновременно. Това означава, че най-накрая можете да гледате NFL игри легално онлайн без кабел.

Това е втората година, в която Amazon излъчва „Футбол в четвъртък вечер“. Стрийминг на Twitch е първият през този сезон. Освен тези популярни опции за стрийминг, има NFL RedZone, канал, който е достъпен само през NFL сезон, посветен на живото покритие на всяка игра в неделя.

Най-добрите канали за стрийминг на NFL през 2020 г.

Някои от най-добрите опции за стрийминг на живо за NFL игри на Apple TV, Roku, FireStick, PS4, Xbox One, Android, Chromecast и iOS са:

1. Пропуск за игра на NFL

Има две версии на NFL GP: една за САЩ и друга за останалия свят. Американската версия на NFL Game Pass позволява на абонатите да гледат повторения. Версията International Pass на NFL Game Pass, от друга страна, излъчва всички NFL игри на живо онлайн.

2. Amazon Prime

За да може Amazon да може да предава NFL игри на живо, Verizon се отказа от правата. Дотогава само безжичните абонати на Verizon можеха да предават на живо игрите в мобилното приложение NFL. Amazon Prime ще излъчи единадесет от футболните мачове в четвъртък вечер.

Абонатите на Twitch могат да гледат потока безплатно в Amazon, без да се налага да купуват членство в Prime.

3. PlayStation Vue

Платформата за стрийминг на телевизия на живо в PS PS Vue включва всички мрежи за игри NFL в обикновения абонамент, с възможност за добавяне на NFL канал RedZone за допълнителни $ 10 на месец.

Дори и при най-евтиния план от $ 50, абонатите получават всички пет мрежи – CBS, Fox, NBC, ESPN и NFL Network. Каналите, които получавате, също зависят от това къде живеете. Някои региони могат да получават само съдържание по заявка и да няма поточно предаване на живо. В такъв случай трябва да прибягвате до други опции, които включват сателитна или кабелна услуга.

4. DirectTV сега

Ако сте абонат на DirectTV Now, основният план за $ 40 включва игри на CBS и Fox в неделя, футбол в неделя вечер по NBC, футбол в понеделник на ESPN и в четвъртък вечер по футбол на Fox. За гледане на игри в мрежата на NFL ще трябва да получите пакета Just Right на стойност 55 долара на месец. Тъй като всички тези работни места се създават в Америка, това е много, което много хора могат да си позволят сега.  

Както при всички стрийминг услуги, каналите могат да варират в различните региони. Неделният билет за NFL не е наличен в DirectTV Сега, тъй като изисква сателитна връзка. За да гледате неделен билет чрез предаване на живо, трябва да докажете, че не можете да получите сателитна услуга.

5. Sling TV

Става малко сложно с Sling TV, защото NFL игрите могат да се гледат както в сините, така и в оранжевите им планове и двете струват $ 25 на месец. Blue Plan излъчва игри в четвъртък и неделя в Fox, NBC и мрежата на NFL.

Оранжевият план излъчва игри в понеделник вечер на ESPN. Само абонатите в Blue могат да добавят NFL RedZone и Sports Extra пакета за допълнителни $ 10 на месец. Или можете да си купите както синьо, така и оранжево за 40 долара.

6. FuboTV

FuboTV е платформа, посветена на спорта и планът за $ 35 включва CBS, Fox, NBC и NFL Network, но не изключва ESPN. Дори когато цената се повиши до 45 долара от втория месец, няма ESPN. Допълнителни $ 9 на месец ще ви дадат NFL RedZone, ако все още гледате този спорт. Много хора просто гледат колежния футбол сега и гледат повече бейзбол и баскетбол след как НФЛ продължава да обижда тази страна.

7. Hulu и YouTube TV

И Hulu, и YouTube имат собствена телевизия на живо, където можете да гледате NFL игри на живо. За гледане на живо съдържание цената е 40 долара на месец и за двете услуги, а каналите също са еднакви – CBS, Fox, NBC и ESPN, и няма NFL мрежа.

Освен тези опции, можете също да гледате на живо поток от игри в приложението NFL. Сега, когато Verizon вече не е носител на правата, всеки може да стриймва игрите на телефона си.

Въпреки това ще можете да гледате само местни, пазарни игри, освен националните предавания в понеделник, четвъртък и неделя. Игрите могат да се предават и в приложението Yahoo.

Най-добрите приложения за стрийминг на NFL

С всички тези опции за стрийминг това ще бъде сезон с екшън за феновете на NFL. Също така имайте предвид, че можете да заобиколите тези досадни затъмнения в NFL с помощта на VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map