Това са най-изтеглените приложения за Android на 2018 г.

Google Play Store разполага с множество приложения, които обслужват разнообразна Android аудитория, като се започне от забавление до образование. Той дори притежава заглавието като най-големият магазин за приложения там. Но кои приложения са най-популярни?

Най-изтеглени приложения за Android на 2018 г.

Най-изтеглени приложения за Android на 2018 г.

Най-изтеглени приложения за Android на 2018 г. – Обобщение

Ето преглед на десетте най-изтеглени приложения през 2018 г.:

  1. WhatsApp
  2. пратеник
  3. Instagram
  4. Facebook
  5. TikTok
  6. Facebook Lite
  7. Helix Jump
  8. Сподели го
  9. Messenger Lite
  10. Гарена без огън – Winterlands

Google Play Store

В интерес на истината, магазина за Android Play предлага повече от 2,1 милиона приложения в своята база данни. Въпреки че Google Android е по-нова платформа, той надмина App Store на Apple по отношение на броя на наличните приложения. Но това не е задължително добро нещо. Много от тези приложения са фалшив и заразени със злонамерен софтуер.

Най-изтеглени приложения

Приори Данни стигнахме до заключението, че десетте най-добри Android приложения в света имат комбинирана цифра за изтегляне от 3,6 милиарда с водеща роля на WhatsApp. Приложението за бъркотия беше най-популярното приложение на 2018 г., защото натрупа над 747 милиона изтегляния. Messenger, Instagram и основното приложение на Facebook заеха съответно втората, третата и четвъртата позиция. Най-новото видео приложение TikTok дойде на пето място.

Доминирането на Facebook беше очевидно в резултатите от търсенето, тъй като повечето приложения са под името Марк Зукерберг. Всъщност приложенията на Facebook събраха 2,5 милиарда изтегляния колективно през 2018 г. Ще намерите по-долу диаграма, която показва приложението с най-голям бруто за 2018 г. от Google Play Store.

Най-изтеглените приложения за Android за 2018 г.

Най-изтеглените приложения за Android за 2018 г.

Най-изтеглени приложения за Android на 2018 г.

WhatsApp

Не е изненадващо, че WhatsApp е номер едно най-изтегленото приложение през 2018 г. Почти всеки потребител има WhatsApp на своя телефон. Това е комуникационният инструмент, който просто не можеш да живееш без тези дни. WhatsApp Messenger ви позволява да изпращате текстови съобщения, изображения, видео, аудио и дори да извършвате повиквания, използвайки интернет връзката на вашето мобилно устройство. Изтеглете WhatsApp и научете как да използваи го сигурно.

пратеник

Въпреки че все още можете да изпращате съобщения чрез приложението Facebook, много потребители изтеглят приложението Messenger, като не знаят за това. Това обяснява защо Messenger следва второто място като най-изтегленото приложение през 2018 г. Facebook косвено принуждава своите потребители да изтеглят Messenger, за да изпращат и получават съобщения през Facebook. И тъй като много потребители не знаят, че могат да го постигнат в настолната версия, а не в мобилната, те изтеглят приложението.

Instagram

Instagram е поредното приложение, притежавано от Facebook, което влиза под номер три като най-изтегленото приложение през 2018 г. В ерата на доминиране в социалните медии това приложение е съществено изискване. Instagram предоставя прост, забавен и креативен начин за заснемане, редактиране & споделяйте снимки, видеоклипове & съобщения с приятели & семейство. Не забравяйте да проверите всички начини, по които можете осигурете си акаунти в социалните медии за да се избегнат нарушения на личния живот и сигурността.

Facebook

Facebook ви помага да сте в крак с най-новите новини и последните събития по целия свят. Можете да публикувате, споделяте и харесвате снимки и видеоклипове в тази платформа. Facebook все още е силен въпреки влиянието на Instagram върху света на социалните мрежи.

TikTok

TikTok не е вашата редовна дестинация за краткосрочно мобилно видео. Това е сурово, истинско и без ограничения. С TikTok животът е по-забавен, когато живеете в момента и се стремите да изследвате.

Helix Jump

Helix Jump е видео игра, на която можете да се насладите през свободното си време. Той е отличен избор за прекарване на време. Вие контролирате топката, за да се гмурнете надолу и през препятствия. Колкото по-висок е резултатът, толкова по-добре.

Сподели го

Това е най-доброто приложение за споделяне с най-бързата скорост на трансфер на платформа & безплатни онлайн емисии, включително филми, видеоклипове, музика, тапети, GIF файлове. SHAREit също добави мощен медиен плейър, който ви помага да управлявате & наслаждавайте се на собствените си видеоклипове и музика.

Messenger Lite

Това е по-бърза версия на месинджър, която работи във всички мрежови условия. По принцип това е бързо и ефикасно приложение за съобщения, за да достигнете до хората от живота си.

Garena Free Fire – Winterlands

Безплатен огън е най-добрата игра за стрелба за оцеляване, налична на мобилни устройства. Всяка 10-минутна игра ви поставя на отдалечен остров, където сте яма срещу 49 други играчи, всички които търсят оцеляване.

Най-изтеглени приложения за Android – финални думи

Използвайте максимално своя Android смартфон с най-добрите приложения за Android наоколо. Ние по никакъв начин не се опитваме да ви убедим да изтеглите тези приложения. Ние просто показваме кои приложения са получили голяма популярност през 2018 г. Но, ако изберете фаворит, коя би била? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me