ExpressVPN срещу CyberGhost: Кой VPN е най-добрият?

Опитвате се да решите кой VPN (ExpressVPN или CyberGhost) е по-добре може да бъде озадачаваща ситуация. Човек има думата израз в него, което трябва да означава супер е бързо. Другото обаче съдържа думата призрак, което трябва да означава онлайн невидимост.

Но, кое е комбинация от двете? С намерението да прекратим объркването, ние създадохме това сравнителен преглед и взе решение за победител. Можете ли да познаете? 

ExpressVPN срещу CyberGhost

ExpressVPN срещу CyberGhost

ExpressVPN срещу CyberGhost – функции и услуги

За да покрия повечето основи на VPN, прегледах ExpressVPN и CyberGhost въз основа на Ценообразуване, Обслужване на клиенти, Скорост, Поддръжка на устройства, DNS защита от теч, и поверителност.

Ценообразуване

Нека разгледаме ценовите планове на всеки ExpressVPN и CyberGhost. Доста известно е, че ExpressVPN е един от по-скъпо услуги там, докато CyberGhost се нарежда като по-малко скъп вариант. И двата VPN предлагат 3 пакета, при които цените намаляват, колкото повече се абонирате.

CyberGhost, от друга страна, предлага следното:

 • $ 11,99 на месец (Месечен план)
 • $ 4,99 на месец (Годишен план – Фактуриран на $ 59,88)
 • $ 2,74 на месец (3-годишен план – Фактуриран на $ 99)

Ясно е, че CyberGhost има по-добри възможности от финансова гледна точка 3-годишен абонамент с CyberGhost струва $ 0,95 по-малко от годишен абонамент с ExpressVPN. И двете VPN имат 30-дневна политика за възстановяване. CyberGhost приема кредитни карти (Visa / Mastercard) и PayPal, докато ExpressVPN приема биткойн, PayPal, кредитни карти (Visa / Mastercard / American Express / Открийте / и т.н. …) и други.

Присъда за ценообразуване ExpressVPN срещу CyberGhost: CyberGhost

Обслужване на клиенти

Обслужването на клиенти е много важно, когато гледате VPN. Като продукт, базиран на услуга, VPN мрежите трябва да имат посветен и знаещ екип за поддръжка на клиенти за да сте сигурни, че нуждите на клиентите са подредени възможно най-скоро. И CyberGhost, и ExpressVPN имат опция за чат на 24 часа в денонощието за своите клиенти. И двете VPN мрежи имат раздел с често задавани въпроси на съответните им уебсайтове и ръководства, които помагат да се обясни как да използвате VPN услугите.

Присъда за обслужване на клиенти ExpressVPN срещу CyberGhost: Връзвам

скорост

Естествено, VPN пречат на скоростта на вашия интернет поради извършване на процеси за криптиране. В резултат на това получавате по-ниски скорости в интернет. Това обяснява защо трябва да изберете VPN, което притежава бързи сървъри, предлага постоянна скорост на изтегляне и поддържа споделяне на P2P. След като тествахме скоростите на ExpressVPN и CyberVPN, открихме следното:

ExpressVPN: скоростта е спаднала с 11% за сървъра в САЩ и 11,9% за сървъра в Обединеното кралство, докато скоростта на качване е спаднала с 13,8% за сървъра в САЩ и 19,9% за сървъра в Обединеното кралство.

CyberGhost: скоростта на връзката спадна с 71,1% за сървъра в САЩ и 12% за сървъра в Обединеното кралство, докато скоростта на качване спадна с 30,7% за сървъра в САЩ и 10,5% за сървъра в Обединеното кралство.

За нас имаше голямо разминаване с различните сървъри на CyberGhost. ExpressVPN запази относителна средна загуба на сървърите, които тествахме.

ExpressVPN срещу CyberGhost скоростен тест: ExpressVPN

Поддръжка на устройства

Сравнихме поддържаните устройства както за Express VPN, така и за CyberGhost, за да видим кой VPN предлага повече от разнообразие от устройства.

ExpressVPN:

 • Windows
 • IOS
 • Linux
 • андроид
 • Маршрутизаторите
 • Mac

CyberGhost:

 • Windows
 • Mac
 • Linux
 • андроид
 • IOS

Присъда за поддръжка на ExpressVPN срещу CyberGhost: ExpressVPN

Сървъри

И ExpressVPN, и CyberGhost са известни с това голям брой сървъри по целия свят. ExpressVPN стои на над 2000 сървъра в повече от 94 страни, докато CyberGhost има над 2000 сървъра в повече от 60 страни. Очевидно е, че ExpressVPN има по-широко глобално покритие от CyberGhost.

Присъда на сървъра ExpressVPN срещу CyberGhost: ExpressVPN.

DNS тест за теч

Една от характеристиките, предлагани от повечето VPN е DNS защита от теч. Има редица уебсайтове, които тестват за DNS течове и бих посъветвал всеки VPN потребител да проверява за течове на полуредовна основа. Що се отнася до ExpressVPN и CyberGhost, и двете VPN тестват положително за функцията за защита от течове на DNS.

ExpressVPN срещу CyberGhost DNS тест на тест: Връзвам

поверителност

Когато преглеждате измерванията на поверителността на VPN, проверявате какъв тип VPN протоколи използват, какви криптирания са внедрени и дали имат или не политика с нулев дневник. Нашият списък с резултати е следният:

ExpressVPN:

 • VPN протоколи: OpenVPN с TCP / UDP – SSTP – L2TP / IPsec – PPTP
 • Шифроване: 256-битово AES криптиране, AES-256-CBC, схема на симетрично шифроване на канала с данни и канал за пренасочване.
 • Zero-Log политика: ExpressVPN заявява, че имат строга политика без регистрация и за щастие за нас има доказателства, които подкрепят това.

CyberGhost:

 • VPN протоколи: OpenVPN – L2TP / IPsec – PPTP
 • Шифроване: 256-битово криптиране на AES с 2048-битов ключ и MD5 за удостоверяване на HMAC.
 • Zero-Log политика: CyberGhost обещава строга политика за нулев дневник. За съжаление, на страницата му с Общи условия има доказателства, които доказват противното.

ExpressVPN срещу CyberGhost Zero-Log политическа присъда: ExpressVPN

ExpressVPN срещу CyberGhost – Присъдата

След като тествахме всеки VPN самостоятелно, стигнахме до заключението, че ExpressVPN е по-добрият VPN. CyberGhost е приличен и по-достъпен, но ExpressVPN успя да запази силна репутация по уважителни причини.

Освен това възможните проблеми с политиките за поверителност на CyberGhost изглеждат малко противоположни за доставчик на VPN. Ако сте останали между CyberGhost и ExpressVPN, не се колебайте да отидете за първата. Въпреки че ExpressVPN е скъп, той върши добре работата. Съгласен ли сте с нашия победител? Уведомете ни защо по друг начин в секцията за коментари по-долу.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me