ExpressVPN срещу Unlocator VPN – кой да изберете?

И двете ExpressVPN и Unlocator са водещи доставчици съответно в полетата VPN и Smart DNS. Напоследък Unlocator стартира услугата си VPN и предвид състоянието на Unlocator на пазара, можем да предположим, че той ще се конкурира с ExpressVPN за кратък период от време. Ето защо имаме нужда от отговори. Кой VPN е по-добър? В този преглед, ще преминем през атрибутите на всеки от тези два гиганта и вижте кои върхове са други като VPN услуга.


ExpressVPN срещу Unlocator

ExpressVPN срещу Unlocator

ExpressVPN срещу Unlocator VPN – Бързо сравнение

Преди да продължите напред и да се потопите по-дълбоко в спецификациите на всеки от тези VPN, ви предоставих подробна таблица за сравнение, за да хвърлите малко светлина по въпроса.

ExpressVPNUnlocator
Централно управлениеБритански Вирджински островиДания
Едновременни връзки55
Период на възстановяване30 дни30 дни
Политика за регистрацияБез регистрационни файловеБез регистрационни файлове
Брой сървъри200041
Местоположение на сървъра94 държави36 държави
Цена$ 12.95 / месец$ 9.99 / месец
Умен DNSдада
Безплатен пробен периодНеда
уебсайтПосетете ExpressVPNПосетете Unlocator

Това не са всички функции, които обхващаме в тези статии. Това е просто по-бърз подход, ако искате да оцените всеки от тях. Ако посетите някой уебсайт за VPN, ще намерите претенции за най-добрите в бранша. Е, тук сме да докажем дали твърденията им са верни или не. В края на този преглед ще видите, че нашата гледна точка може да се наклони към един доставчик, което е по-доброто от двете.

Това обаче не означава, че другият не е толкова добър. Всичко зависи от това, което потребителят търси в крайна сметка. След като тествахме скоростта, съвместимостта, поддръжката на Netflix и други услуги Unlocator и ExpressVPN, предлагаме доста приличен преглед. Да започнем, нали??

плащане & Ценообразуване

Преди да проверите каквито и да е функции, се насочвате към раздела за цените, за да проверите дали плановете на VPN отговарят на вашия бюджет. Това не е всичко, вие също трябва да сте сигурни, че те поддържат начина на плащане, който реално използвате. Направих малко сравнение между двете и ето какво измислих.

ExpressVPN

ExpressVPNЦените са малко по-скъпи от Unlocator, но по очевидна причина. По-късно в тази статия ще откриете, че ExpressVPN предлага много повече услуги от Unlocator. ExpressVPN Разходи 12.95 $ долара месечно, 9.99 $ с 6-месечен план и 8.32 $ с годишен план. Годишният план звучи като много добра идея, ако сте готови да инвестирате в тяхната услуга за дълго време.

Преглед ExpressVPN - Ценови планове

За ограничено време онлайн изключителна отстъпка ExpressVPN за всеки, който реши да се абонира за ExpressVPN чрез нашия уебсайт. Вече можете да спестите 49% отстъпка от абонамента си за ExpressVPN, като използвате нашата изключителна отстъпка. Не само това, но ще получите 3 допълнителни месеца безплатно.ExpressVPN отстъпка

Що се отнася до методите, ExpressVPN ви позволява да плащате за услугите му чрез Visa, Mastercard, PayPal, и още. Можете дори да използвате биткойн, ако се притеснявате за сигурността си.

Преглед ExpressVPN - Опции за плащане

Отключване на VPN

Unlocator беше и все още е Smart DNS услуга, затова поддържаше абонамента заедно с VPN, в случай че някой от вас наистина не иска добавената сигурност на VPN. Можете да се абонирате за услугата Smart DNS за 4,95 $ на месец, заедно с други планове.

Unlocator Smart DNS цена

Що се отнася до абонамента за VPN, той е малко по-ценен, отколкото предлага Unlocator. Съжалявам, не искам да бъда предубеден, ние просто оценяваме двете. Можете да закупите Безплатен абонамент за 9,99 $ месечно, 8,17 $ за 6 месеца и 6,58 $ годишно.Разходи за VPN на неопределящ

Сега за начините на плащане Unlocator има по-малко възможности, отколкото ExpressVPN. Първо, липсата на биткойн опция, което е доста важно за тези, които ценят своята интернет сигурност. Можете да се абонирате за Unlocator VPN, като използвате Visa, MasterCard, Amex, Discover, Google Pay и Apple Pay.Начини на плащане на безразделни

Прогноза: ExpressVPN печели и в двете области „Цени“ и „Начини на плащане. Въпреки че е по-скъп от Unlocator VPN, ExpressVPN всъщност ви дава това, за което плащате. Според мен Unlocator таксува твърде много и дава твърде малко.

Сигурност и поверителност

VPN доставчиците съществуват на първо място, за да гарантират вашата сигурност и поверителност и можете да сте сигурни, че ExpressVPN и Unlocator приемат техните стандарти за сигурност много сериозно. И двата доставчика на VPN поддържат няколко протокола за сигурност да избирате, но едно по-добро от другото.

Единственият проблем с Unlocator е, че не всички протоколи се поддържат, когато използвате приложението им. Ако искате да използвате тези протоколи, трябва ръчно да настроите връзката на вашето устройство. Единствените 2 устройства, които могат да превключват между протоколи са Windows и iOS. От добрата страна, и ExpressVPN, и Unlocator използват най-новото военно ниво AES-256 криптиране.

Що се отнася до поверителността, не е имало оплаквания за ExpressVPN. Известно е, че този доставчик отговаря на това, което твърди на своя уебсайт. Unlocator, от друга страна, ме изплаши малко, когато забелязах изтичане на DNS, докато работеше на един от сървърите им. Подкрепата ме информира, че изглежда по този начин поради тяхното Хибридна технология, където те използват своите Smart DNS сървъри едновременно. Така че интернет доставчикът няма да може да види нищо, тъй като изглежда, че данните ви изтичат през техните собствени сървъри. Това е малко по отношение на обмислянето на споменатите от тях на уебсайта.

„Нашите лесни за използване VPN приложения за Mac, Windows, IOS и Android ще ви защитят и ще защитят поверителността ви от любопитни очи и лоши момчета.“

Не съм сигурен в частта за любопитни очи. Но ей, нека да им дадем полза от съмнението за момента.

Прогноза: ExpressVPN върши Unlocator VPN и в този домейн.

Сървърна мрежа

Чували ли сте някога за „толкова по-веселото“? Точно това трябва да се търси в VPN, когато става въпрос за тяхната сървърна мрежа. Колкото повече сървъри има VPN, толкова по-големи са шансовете за деблокиране на ограничени канали по целия свят. В тази секция, всъщност няма сравнение между двете. Unlocator все още е млад и ритащ VPN с огромни амбиции, но все още е много малък, за да се конкурира с гигант като ExpressVPN.

Можете ли да сравните 2000+ сървърна мрежа с тази, която има само 41? Разбира се, че не и би било загуба на време да го направите. Но не забравяйте, че Unlocator VPN работи на своите Smart DNS сървъри, така че можете да кажете, че те все още могат да деблокират огромен брой гео ограничени канали, без значение колко VPN сървъри имат.

Unlocator VPN обхваща 41 държави, което бледнее в сравнение със сървърното разпределение на ExpressVPN. Водещият доставчик разпръсква около 145 сървърни места по целия свят. Това включва 94 държави.

Прогноза: ако искате да гарантирате добро преживяване на потока, докато деблокирате гео ограничено съдържание от цял ​​свят, сървърната мрежа на ExpressVPN ще ви помогне да го направите с лекота.

ExpressVPN срещу Unlocator VPN – Скорост на изпълнение

Това е частта, която всички чакате. Всички знаем, че VPN криптирането ще намали скоростта ви в интернет. Въпросът е обаче доколко е повлияна на връзката ви? Този отговор се крие в това дали сървърите на VPN са бързи или не. В това лице, ExpressVPN печели отново, тъй като пада само 7%, когато се свържете с VPN сървър.

ExpressVPN тест за скорост

Можете да видите резултатите от моя тест за скорост, когато използвах ExpressVPN:

 • Първо записах ефективността на устройството си, без да се свързвам с VPN сървър.
  Тест за скорост без ExpressVPN
 • След това стартирах ExpressVPN и се свързах със сървър в близост до местонахождението ми. По този начин ние гарантираме най-бързите скорости. Ето какво имам:
 • Когато се свързах с отдалечен сървър, връзката спадна малко повече. Скоростта на качване обаче се повиши.

Тест за скорост на VPN на Unlocator

Както казах преди, ExpressVPN печели този, тъй като Unlocator драматично се подправя на връзката ми. Позволете ми да ви насоча към това, което направих:

 • Отново записах ефективността на устройството си без VPN връзка, за да сравня по-късно.Резултати без Unlocator
 • След това се свързах със сървър в Лондон, което беше доста лошо. Искам да кажа, погледнете спада на скоростта на изтегляне и качване.Лондон Unlocator сървър
 • След това се свързах с друг сървър, за да видя дали е само този. Не, оказа се, че е същото.Друг VPN на Unlocator

Прогноза: ExpressVPN печели този кръг, когато става въпрос за скоростта на вашето устройство.

Поддръжка на клиенти

Ако имате добра поддръжка на клиенти, вие сте на път да станете една от най-добрите компании в бранша. За щастие, това е съвпадение между двете. И двамата предлагат страхотна поддръжка на клиенти и има и опция за чат на живо.

Агентите за поддръжка на клиенти на ExpressVPN са доста ефективни и професионални, когато решават вашите проблеми. От друга страна, Подкрепата на Unlocator отговори на въпроса ми след секунди. Това беше доста страхотно, като се има предвид, че повечето от най-добрите VPN мрежи изискват няколко минути, преди да ви отговорят.

И двата уебсайта на VPN включете ръководства, които могат да ви помогнат лесно да настроите устройството си. Няма значение дали е VPN или Smart DNS, на уебсайтовете има ръководства за конфигурация за всичко, което трябва да знаете.

Прогноза: И двете VPN имат страхотни услуги за поддръжка. Това е равенство.

ExpressVPN срещу Unlocator VPN – Съвместимост на устройството & App

Най-вече всички доставчици на VPN поддържат еднакво количество платформи. Ще намерите клиенти както на ExpressVPN, така и на Unlocator в големи операционни системи като Windows, Mac, Android, iOS, както и Amazon Fire TV.

Няма да можете да зададете VPN връзка на игрални конзоли като PlayStation и Xbox, тъй като те не са съвместими с VPN клиенти. Ако искате да споделите връзка с такива платформи, трябва да инсталирате VPN на вашия рутер и да, можете да го направите.

Едно нещо, с което ExpressVPN оценява Unlocator е, че предлага разширения за браузър. Те бяха равни в тази категория, но ExpressVPN отново превъзхожда.

ExpressVPN има елегантен дизайн и лесен интерфейс за работа. Приложението на Unlocator VPN е извън простото, но много ясно. Ако навигирате достатъчно през приложението, можете да видите, че не е свършена много работа по него.

Приложението на ExpressVPN е просто, но много ефективно. Разделът им за настройки предлага толкова много да избирате и използвате, докато Unlocator предлага само ако искате да се свържете автоматично или да включите Kill Switch. Това е. Какво е добро и Общото между двете обаче е лекотата на свързване. Просто изберете сървър и натиснете бутона за свързване. Това е толкова просто.

Прогноза: Поради липсата на разширения и опции на Unlocator в рамките на тяхното специално приложение, ExpressVPN триумфира.

ExpressVPN срещу Unlocator VPN – стрийминг услуги

Първо, и двата VPN доставчика са в състояние да деблокират водещата поточна платформа US Netflix. Netflix е в състояние да блокира VPN достъпа и го прави от доста време. Дори един от най-добрите VPN мрежи като IPVanish не може да докосне американската библиотека на канала. Unlocator чрез, може, въпреки че е нов за VPN индустрията.

Известно е, че ExpressVPN е заобиколил опитите на поточните услуги да блокират VPN. Така че можете да разчитате на това. И двамата работиха изключително добре в заобикалянето на всички видове гео ограничения, наложени на Netflix и това е важен фактор, който трябва да вземете предвид.

ExpressVPN има сървъри в 94 страни, което означава, че можете да отключите стотици канали, докато използвате услугата му. Да не говорим за неговата функция Smart DNS. Unlocator, от друга страна, работи на своите Smart DNS сървъри. Можете буквално да получите достъп до всички канали, поддържани от услугата, докато използвате един VPN сървър. Проверете техния уебсайт, за да видите кои 230+ канала се поддържат от Unlocator.

Ще можете да деблокирате харесванията на:

 • Hulu
 • ITV
 • NBC Sports
 • Сега телевизия
 • Spotify
 • Starz
 • beIN Спорт
 • Игра на канал
 • FuboTV
 • Epix
 • ESPN
 • Фокс спорт
 • Netflix US
 • AMC
 • А&E
 • BBC iPlayer
 • BlinkBox
 • Основно видео
 • WWE мрежа
 • Канал 4
 • CW
 • ТГС
 • BT Sport
 • CTV

Прогноза: И двете могат да деблокират US Netflix и стотици канали по целия свят. Тази категория върви както към ExpressVPN, така и към Unlocator VPN.

Unlocator VPN срещу ExpressVPN – окончателната присъда

И Unlocator и ExpressVPN са отлични VPN доставчици. Те предлагат широка гама от функции, удобни са за потребителя, без значение какъв потребител сте и те са много надеждни, когато става въпрос за деблокиране на гео-ограничено съдържание. Така че след този просветляващ преглед, нека ви разгледаме по-добре какво отличава всеки един от тези VPN и какво може да им липсва.

ExpressVPN

Професионалисти

 • 2000+ сървъра.
 • Smart DNS на MediaStreamer.
 • 24/7 надеждна поддръжка за чат
 • Неограничена смяна на сървъра.
 • Kill превключвател.
 • Пет едновременни връзки.
 • Политика за нулев лог.
 • Деблокира US Netflix.
 • Разделяне на тунели.

Против

 • Скъпи планове.

Unlocator

Професионалисти

 • 30-дневна гаранция за връщане на пари в брой.
 • Безплатен пробен период.
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Неограничена честотна лента.
 • Kill превключвател.
 • 5 едновременни връзки.
 • Умен DNS.
 • Работи с Netflix

Против

 • Малко скъпо.
 • Малка сървърна мрежа.

ExpressVPN срещу Unlocator VPN – финални мисли

Ако трябваше да дадем окончателна присъда, ExpressVPN излиза като по-добрата VPN от двете. Не искаме да елиминираме факта, че Unlocator все още е нов и има много да премине, за да стигне до върха. Поне този може да деблокира Netflix, където малко от най-добрите не могат. Вижте какво трябваше да кажа в този преглед и изберете кой VPN е по-добър. Кой излиза като победител в тази вражда на ExpressVPN срещу Unlocator. Ако искате да знаете повече за тези две, разгледайте това Преглед ExpressVPN или Unlocator VPN преглед.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map