ExpressVPN срещу VyprVPN – сравнителен преглед

ExpressVPN срещу VyprVPN, и двете са много големи имена в VPN индустрията, като и двамата имат значителна група от лоялни абонати. За всеки, който е нов в VPN, изборът между двете може да бъде малко труден, особено ако не сте много сигурни какво се предлага от всяка услуга и на всичкото отгоре, също не сте запознати с техническите условия, свързани с тази проста технология. Ако това ви звучи като вас, ние ще ви помогнем чрез този преглед, като сравним какво да очаквате от двете услуги и ще ви покажем факторите, които трябва да разгледате, когато обмисляте VPN услуга.

ExpressVPN срещу VyprVPN

ExpressVPN срещу VyprVPN

ExpressVPN срещу VyprVPN сравнителен преглед

Имайте предвид, че въпреки факта, че нашите открития могат да сочат към един конкретен доставчик, че е по-добрият от двамата, ние знаем, че всеки клиент има своя собствена конкретна нужда, която трябва да бъде изпълнена. Следователно не бива да се подлагате на никакъв натиск, ако заключим, че конкретен доставчик превъзхожда другия, но последният би бил най-подходящ за вашите нужди. Отделете време и тествайте и двамата доставчици, като използвате информацията в нашия преглед като ваше общо знание. Можете също да разгледате нашия ExpressVPN преглед и VyprVPN преглед за повече информация. Нека започнем с нашето сравнение ExpressVPN срещу VyprVPN.

Ценообразуване & плащане

Ще започнем с фактор, който смятаме, че много клиенти вземат предвид дори преди да разгледаме какво може да предложи всяка услуга; пакетната цена. За един месец абонамент, ExpressVPN таксува $ 12,95, докато VyprVPN таксува $ 9,99 за същата продължителност. Продължителността на 6 месеца и 1 година се таксува съответно от 59,94 и 99,84 долара от ExpressVPN, и съответно от 59,94 и 80,04 долара от VyprVPN. ExpressVPN очевидно е по-скъпият избор, но само за пакетите за един месец и за цялата година. Цената им за 6-месечен абонамент е една и съща и за двата пакета, така че ако сте изпробвали 30-дневната гаранция за връщане на парите, предлагана от двамата, и вече сте направили своя избор, опцията за 6 месеца не обмисля ценовия фактор..

  ExpressVPN срещу NordVPN - кой VPN е най-добър?

поверителност & Сигурност

Един елемент, който трябва да погледнете внимателно, когато обмисляте колко частна е вашата VPN услуга, трябва да бъде дали съхраняват или не историята на сърфирането ви или не.. ExpressVPN има централата си на Британските Вирджински острови, където не се прилагат закони за запазване на данни, но VyprVPN по силата на това, ако е базиран в САЩ, може да бъде принуден да предаде информацията на своите клиенти. Това означава, че използвайки правилната технология, правителството би могло да може да проследи историята на сърфирането до конкретен потребител, без да ги прави анонимни. Потребителите, които се регистрират на VPN доставчик единствено за високо ниво на сигурност, могат да бъдат изключени от това, така че ExpressVPN имат предимство пред VyprVPN единствено, защото гарантират на своите клиенти пълна поверителност, тъй като те не влизат или не записват някоя от историята на сърфирането им..

скорост

Докато повечето хора зависят от онлайн тестовете, за да преценя колко бърза е връзката им, аз продължих и потърсих софтуер, който да даде повече информация за вида на скоростта, с която бих се занимавал. Оказва се, че ExpressVPN беше по-добрият избор между двамата със 100% рейтинг на скоростта в сравнение с VyprVPN на прилични 80%. Въпреки факта, че VyprVPN притежава изцяло всичките си сървъри, те все още не могат да съответстват на качеството на тези в мрежата на ExpressVPN. Сървърите на VyprVPN също срещат значителна загуба на скорост и това дава на ExpressVPN още една марка над VyprVPN.

Когато се занимавате със скоростта на сървъра, последователността също е от значение и ExpressVPN изглежда е разбрал този факт много добре. Всичките им местоположения на сървъра предлагат постоянна скорост на връзката с близо до нулевите отпадания. VyprVPN също няма отпадане, въпреки че услугата не може да се сравни с намаленото ниво на спад на скоростта, предлагано от ExpressVPN.

  ExpressVPN срещу SurfShark: Ръководството за най-добро сравнение

Сървърна мрежа

Колкото по-голям е броят на сървърите, които VPN услугата има, толкова по-дълъг е списъкът на гео-ограничителни канали и уебсайтове, до които може да се осъществи достъп през тази мрежа. ExpressVPN направи много, за да гарантира, че техните сървъри са добре разпределени между държавите по целия свят и това работи за привличането на голям брой клиенти. От друга страна, фактът, че VyprVPN е частен собственик на всички свои сървъри, също е доста впечатляващ, тъй като те имат пълен контрол как да управляват трафика на своите клиенти. Местоположението им в над 50 страни и броенето също са огромно предимство

Като цяло ExpressVPN имат по-голяма сървърна мрежа, което означава, че можете да получите достъп до съдържание от повече страни, отколкото бихте могли да използвате в мрежата на VyprVPN.

Поддръжка на клиенти

Важно е екипът за обслужване на клиенти на всеки доставчик на услуги да е на разположение по всяко време, за да предостави помощ, когато е необходимо, и да гарантира, че всички проблеми на неговите клиенти са подредени, когато възникнат. На този фронт, както ExpressVPN, така и VyprVPN направиха много, за да гарантират, че проблемите с клиентите се подреждат бързо и екипите се състоят от добре обучени лица, които са готови да се справят с всичко, което може да им се нахвърли. И двете услуги са предоставили услуги за чат на живо на своите клиенти и те дори отговарят на директни имейли. Можем да заключим, че ExpressVPN и VyprVPN са наравно по отношение на доброто обслужване на клиентите.

Съвместимост на устройството

Все повече и повече VPN услуги работят усилено, за да гарантират, че целият им софтуер работи безпроблемно на устройства, които клиентите им биха искали да шифрат. ExpressVPN и VyprVPN не са изключения, тъй като двамата доставчици гарантираха, че техните приложения работят на вашите устройства с Windows, Android, iOS, PlayStation и Linux, гарантирайки, че имате онлайн защита, независимо от устройството, което сте избрали да използвате.

  ExpressVPN срещу SurfShark: Ръководството за най-добро сравнение

Ако предпочитате всичките ви устройства да използват вашата VPN връзка, без да се налага да настройвате всяко едно от тях, тогава интелигентен начин да направите това би било първо да настроите вашия рутер с VPN, след което интернет връзката да бъде разпространена в целия ви дома или офиса чрез Wifi. По този начин всички ваши устройства ще бъдат защитени и никое от тях няма да ви изложи на заплахи за онлайн сигурност.

Допълнителни функции

Технологиите днес продължават да се развиват със супер бързи темпове и като такива VPN компаниите имат задачата да предлагат най-новите и най-значимите инструменти и функции, ако изобщо се интересуват от това да останат като първи избор на своя клиент. ExpressVPN и VyprVPN са почти шия и шия тук, като VyprVPN е пометен настрана от една особеност, която ExpressVPN има и те нямат. Това би бил изборът да запазите IP адреса на любимия си сървър. В противен случай и двамата доставчици предлагат функции като превключвател за убийство, удобни за потребителя интерфейси, режим „скритост“ и настройки за приятелски торент.

Заключение: ExpressVPN срещу VyprVPN

Ако сте запазили резултат, ExpressVPN излиза като по-добрата VPN от двете, но всъщност не бие VyprVPN с голям марж. Ако търсите удобен за джоба избор, който не компрометира стойността, тогава VyprVPN трябва да бъде ваш избор, но като цяло ExpressVPN поддържа висок стандарт и ниво на обслужване, оправдавайки доста скъпата си цена за абонамента.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me