10 najboljših aplikacij za PS4, ki jih preprosto morate namestiti

Želite izboljšati svojo izkušnjo PS4, ne da bi šli skozi veliko težav? Ne skrbi. Obveščamo vas o 10 najboljših aplikacijah za PS4 in o tem, kako lahko dostopate do njih kjer koli na svetu.

Absolute najboljše aplikacije za PS4

Absolute najboljše aplikacije za PS4

10 najboljših aplikacij za PS4 – hiter pregled

Tu je kratek pregled najboljših aplikacij / kanalov PS4, ki jih lahko uporabite:

 1. Netflix
 2. Trzanje
 3. PlayStation Vue
 4. Amazon Prime Video
 5. BBC iPlayer
 6. Youtube
 7. Crunchyroll
 8. Pluton TV
 9. Tubi TV
 10. Pokanje

Kako pridobiti 10 najboljših aplikacij za PS4

Ena od stvari, ki sem jo opazil, ko sem prvič dobil svoj PS4, ko sem končal s fangirlingom, je, da nisem imel dostopa do vseh aplikacij, za katere sem vedel, da bodo moje izkušnje fantastične. Stvar je v tem, da morajo aplikacije, tako kot pretočna spletna mesta, upoštevati mednarodne zakone o avtorskih pravicah. Z drugimi besedami, nisem imel dostopa do veliko aplikacij za PS4, ki sem jih želel uporabljati

Če vam aplikacija omogoči dostop do vsebine, ki nima pravice do oddajanja v vaši regiji, bo aplikacija blokirana. Razvijalci teh aplikacij nimajo veliko finančnega smisla, da bi izdali različne različice aplikacij za različne države. Tako se odločijo za omejitev uporabnikov glede na njihovo lokacijo.

Aplikacija to naredi s prepovedjo vseh IP-jev, ki ne pripadajo regiji, na katero želijo ciljati. Smiselno je torej, da bodo imeli ljudje po vsem svetu težave pri dostopu do vseh aplikacij, ki jih navajamo spodaj.

Na srečo sem vedel, kako rešiti to težavo. Vse, kar sem naredil za dostop do vsake od teh aplikacij, je uporaba mojega VPN-ja in dostop do aplikacij za PS4, ki sem si ga želel. Oglejte si ta članek o navodilih, kako namestiti VPN na svoj PS4, da vas bo vodil skozi ta postopek.

Potem ko razpravljamo o najboljših aplikacijah za PS4, bom razložil, kaj je VPN in kaj lahko naredi za vas.

10 najboljših aplikacij za PS4

Zdaj, ko veste, kaj počne VPN in kako vam lahko pomaga do najboljših aplikacij za PS4 tam, poglejmo o teh aplikacijah še sekundo.

Tu so najboljše aplikacije, ki jih lahko uporabite v PS4:

Netflix

Netflix ne potrebuje predstavitve. Je ena izmed najbolj uporabljanih pretočnih platform na globalni ravni. Vsi pa vemo, da Netflix ponuja različne vsebine za vsako državo. Zdi se, da sta najpomembnejši regionalni Netflix ZDA ali Velika Britanija.

Če se povežete s strežnikom ZDA ali Združenega kraljestva, boste lahko dostopali do ameriških ali britanskih Netflixov od koder koli na svetu. Vendar bodite previdni, Netflix že močno pada na proxy in VPN. Ne morejo vsi VPN-ji odblokirati Netflix. Na srečo je ExpressVPN to storitev nenehno zagotavljal svojim uporabnikom.

Trzanje

Če še ne veste za Twitch, zagotovo izpadete. Ta aplikacija vam omogoča dostop do digitalnih video oddaj in je polna čudnih in informativnih osebnosti. Twitch je večinoma napolnjen z vsebino, namenjeno video igram, najdete pa lahko tudi tokove za umetnost, glasbo, pogovorne oddaje in celo nekatere televizijske oddaje.

Različne regije dobijo različne storitve na Twitchu, na primer zaslužite žetone z gledanjem vsebine League of Legends. VPN vam bo pomagal dostopati do vseh storitev, ki jih morda manjkate.

PlayStation Vue

Tukaj je storitev, ki jo je PlayStation zagnala za pohvalo vašim storitvam OTT. Težava PS Vue je, da je ta na voljo samo v ZDA. Ne samo to, ampak lokacija, na kateri ste se sprva naročili na storitev, je edina lokacija, v kateri boste lahko uporabljali svoj račun.

Z drugimi besedami, lahko uporabite VPN, da si pridobite naročnino na PS Vue, vendar se prepričajte, da ste povezani z določenim ameriškim strežnikom. Upoštevajte strežnik (kje točno je to v Ameriki?) In ga uporabljajte vsakič, ko želite dostopati do te storitve.

Amazon Prime Video

Do videoposnetka Amazon Prime lahko dostopate prek njihove aplikacije na PS4. Seveda se verjetno že zavedate, da je vsebina na Amazon Prime namenjena samo strankam iz ZDA. Tako kot pri PS Vue lahko tudi z VPN-om začnete naročnino na ameriško Amazon Prime. Vedno se povežite z ameriškim strežnikom, ko boste nameravali uporabljati to aplikacijo, ali pa boste lahko dostopali samo do naslovov “Pazi med tujino” (namig: ni veliko naslovov).

BBC iPlayer

BBC iPlayer je aplikacija za pretakanje, namenjena BBC-ju. Na PS4 je popolnoma brezplačen in vam omogoča dostop do celega števila oddaj, filmov in pogovornih oddaj.

Tako kot pri večini BBC-jevih storitev je tudi ta aplikacija na voljo samo v Veliki Britaniji. Če želite na iP4-u uporabljati BBC iPlayer, se najprej povežite s strežnikom v Veliki Britaniji. Ko to storite in si pridobite IP v Veliki Britaniji, boste imeli ves želeni dostop.

YouTube

Tu je še ena aplikacija, za katero ni treba uvesti. Z namensko aplikacijo YouTube lahko preprosto spremljate vse naročnine na YouTube neposredno iz svojega PS4. Če ste ustvarjalec vsebine, lahko z aplikacijo naložite tudi svoje videoposnetke.

Crunchyroll

Ko gre za najboljše pretočne aplikacije za PS4, bodo ljubitelji Anime zagotovo uživali v Crunchyrollu. Crunchyroll je eno najbolj uporabljanih ameriških spletnih mest za anime in ponuja široko paleto Anime in Manga za vse uporabnike.

Vendar je Crunchyroll storitev samo v ZDA. Do aplikacije Crunchyroll na PS4 lahko enostavno dostopate kjer koli na svetu z VPN. Samo povežite se z ameriškim strežnikom!

Pluton TV

Tu je aplikacija, ki je popolna za rezalnike kablov povsod. Pluton TV vam omogoča dostop do več brezplačnih TV kanalov. Vsebino boste lahko našli v novicah, športu, filmih, TV oddajah, glasbi, risankah in celo virusnih videoposnetkih.

Tako kot pri večini programov na tem seznamu je celoten arzenal vsebine Pluto TV na voljo le v ZDA. Uporabite ameriški strežnik na svojem VPN-ju za dostop do te aplikacije od kjer koli na svetu.

Tubi TV

To je odlična brezplačna aplikacija, ki omogoča dostop do tisoč filmov in TV-serij. Tubi TV ponuja neomejeno pretakanje, naročnine ali kreditne kartice ni potrebno. Tu in tam se boste morali spoprijeti z nekaj oglasi, vendar v primerjavi z oglasi na običajni televiziji niso nič.

Za dostop do vse vsebine Tubi TV boste morali uporabiti VPN in se povezati z ameriškim strežnikom.

Pokanje

Naš zadnji izbor najboljših aplikacij za PS4 je Crackle. Ta aplikacija je namenjena izključno Sonyjevi vsebini. Dobili boste dostop do vrtljive plošče Sony Crackle Originals. Storitev je tudi popolnoma brezplačna in sploh ne potrebuje naročnine. Kot nalašč za rezalnike vrvic povsod.

Crackle je na voljo v ZDA, Kanadi, Avstraliji in 18 državah Latinske Amerike. Za uporabnike, ki želijo uživati ​​to storitev, vendar živijo drugje, lahko uporabite VPN, da dobite želeni dostop.

Kaj je VPN?

Opazil sem, da veliko ljudi v resnici ne razume, kaj VPN počne, ali kako lahko koristi vam, uporabniku.

Naj najprej razložim, kaj VPN počne. Za kratko virtualno zasebno omrežje je VPN najprej in predvsem orodje kibernetske varnosti. Vendar ena od njegovih osnovnih varnostnih funkcij daje VPN možnost dostopa do geoblokiranih aplikacij in spletnih mest. V osnovi VPN šifrira vaše podatke in preusmeri vaš promet prek lastnih varnih strežnikov. Ko se vaš promet preusmeri, se vaš javni IP-naslov spremeni, da se ujema z lokacijo tega strežnika.

Ko se vaš naslov IP spremeni, dobite dostop do spletnih mest, ki so omejene na lokacijo strežnika, ki ga uporabljate. Če želite uporabiti aplikacijo, ki je na voljo samo v Veliki Britaniji, uporabite strežnik v Veliki Britaniji. Na voljo samo v ZDA? Ameriški strežnik je tisto, s čim bi se morali povezati.

Oglejte si članek o najboljših VPN-jih za PS4, če želite ugotoviti, kateri VPN uporabiti. Za kratek odgovor: predlagamo, da na PS4 uporabite ExpressVPN. Ta ponudnik je znan kot najboljši VPN na trgu in svojim uporabnikom ponuja cel seznam funkcij. Storitev lahko preizkusite tudi tako, da izkoristite njihovo 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Kaj lahko VPN naredi za vas?

Prednosti VPN presegajo preprosto dostop do vsebine. Čeprav je to ena najpogostejših prednosti VPN, to ni edina korist. Z VPN boste lahko:

 • Obvoz ISP Throttling: Včasih ponudnik internetnih storitev omeji (omeji) internet uporabnika, če nalaga veliko vsebine ali obišče veliko spletnih strani za pretakanje. VPN bo pomagal ohraniti vaš promet skrit pred ponudnikom internetnih storitev, saj bo tako mimo ISP Throttling.
 • Dodajte anonimnost svoji povezavi: Vaš javni IP odraža vašo fizično lokacijo. Ker VPN spreminja vaš javni IP, se zdi, kot da se nahajate nekje popolnoma drugače. Vaš IP je kot vaš identifikator, če ga spremenite, mu dodate plast anonimnosti, ko ste v spletu.
 • Zaščitite svoje podatke pred morebitno krajo podatkov: VPN šifrirajo vaše podatke, to je ena njihovih osnovnih funkcij. To pomeni, da je komu izjemno težko ukrasti kateri koli od vaših podatkov. Dejansko je industrijski standard za šifriranje VPN (256 AES-ov šifriranj) tako močan, da superračunalniki še ne morejo razbiti šifriranj.
 • Zaščitite vse internetne povezave, vključno z javnim WiFi: Ker VPN-ji tunel vaš promet prek lastnih varnih strežnikov, se nekako zaklenejo v vašem prometu in blokirajo vse, ki poskušajo nadzorovati ali se zajebavati s tem, kar počnete v spletu. Iz tega razloga so VPN-ji najboljše orodje, ki se uporablja pri povezovanju z javnim WiFi-jem, kar je običajno žarišče za kraje in napade.

Kot vidite, je VPN zelo priročno orodje, ki ga imate v svojem varnostnem internetnem arzenalu.

Najboljše PS4 aplikacije – Finalne misli

Tu imate 10 najboljših aplikacij za PS4. Če boste svojo izkušnjo PS4 združili z zaupanja vrednim in verodostojnim VPN, boste lahko odblokirali celoten niz aplikacij in vsebin iz udobja svojega kavča. Ne pozabite, da VPN lahko zaobide geografsko blokirano aplikacijo, vendar ne more zaobiti nobene potrebne registracije ali naročnine..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me