10-те най-добри приложения за PS4, които просто трябва да инсталирате

Искате ли да подобрите вашия PS4 опит, без да преживявате много караница? Не се притеснявайте Разкрихме ви 10-те най-добри приложения за PS4 и как можете да получите достъп до тях навсякъде по света.

Най-добрите приложения за PS4

Най-добрите приложения за PS4

10 най-добри приложения за PS4 – бърз преглед

Ето бърз преглед на най-добрите PS4 приложения / канали, които можете да използвате:

 1. Нетфликс
 2. издърпвам
 3. PlayStation Vue
 4. Amazon Prime Video
 5. BBC iPlayer
 6. Youtube
 7. Crunchyroll
 8. Плутонов телевизор
 9. Туби телевизор
 10. пукане

Как да получите 10-те най-добри приложения за PS4

Едно от нещата, които забелязах, когато за пръв път получих PS4, след като приключих със спорта, е, че нямах достъп до всички приложения, които знаех, че ще направят моя опит фантастичен. Работата е там, че приложенията, също като поточните сайтове, трябва да спазват международните закони за авторските права. С други думи, нямах достъп до много приложения за PS4, които исках да използвам

Ако приложението ви предостави достъп до съдържание, то няма право на излъчване във вашия регион, тогава приложението ще бъде блокирано гео. За разработчиците на тези приложения няма много финансов смисъл да издават различни версии на приложения за различни страни. Така че те избират да ограничат потребителите въз основа на тяхното местоположение.

Начинът, по който приложението прави това, е чрез забрана на всички IP адреси, които не принадлежат към региона, към който искат да се насочват. Тогава има смисъл хората от цял ​​свят да имат проблеми с достъпа до всички приложения, които изброяваме по-долу.

За щастие знаех как да реша този проблем. Всичко, което направих за достъп до всяко едно от тези приложения, е да използвам моя VPN и имах достъп до приложенията за PS4, които исках. Можете да разгледате тази инструкция за това как да инсталирате VPN на вашия PS4, за да ви помогне през този процес.

Ще обясня какво е VPN и какво може да направи за вас, след като обсъдим най-добрите приложения за PS4.

10-те най-добри приложения за PS4

И така, сега, когато знаете какво прави VPN и как може да ви помогне да получите достъп до най-добрите приложения за PS4 там, нека поговорим за тези приложения за секунда.

Ето най-добрите приложения, които можете да използвате на вашия PS4:

Нетфликс

Netflix няма нужда от въвеждане. Това е една от най-използваните стрийминг платформи на глобално ниво. Всички обаче знаят, че Netflix предлага различно съдържание за всяка страна. Най-желаният регионален Netflix изглежда е САЩ или Великобритания.

Свързвайки се със сървър на САЩ или Великобритания, ще имате достъп до американски или британски Netflix от всяка точка на света. Бъдете внимателни обаче, Netflix се спуска тежко на прокси и VPN мрежи. Не всички VPN мрежи могат да деблокират Netflix. За щастие, ExpressVPN успя непрекъснато да предоставя тази услуга на своите потребители.

издърпвам

Ако все още не знаете за Twitch, определено пропускате. Това приложение ви дава достъп до цифрови видео излъчвания и е изпълнено с причудливи и информативни личности. Twitch е най-вече изпълнен със съдържание, посветено на видеоигри, но можете също да намерите потоци за изкуство, музика, токшоу и дори някои телевизионни предавания.

Различните региони получават различни услуги на Twitch, като печелят жетони, гледайки съдържание на League of Legends. VPN ще ви помогне да получите достъп до всички услуги, които може да ви липсват.

PlayStation Vue

Ето една услуга, която самата PlayStation стартира, за да направи комплимент за вашите OTT поточни услуги. Проблемът с PS Vue е, че той е достъпен само в САЩ. Не само това, но и местоположението, в което сте се абонирали първоначално за услугата, е единственото местоположение, в което ще можете да използвате акаунта си.

С други думи, можете да използвате VPN, за да си получите абонамент за PS Vue, но се уверете, че се свързвате с конкретен американски сървър. Обърнете внимание на сървъра (къде точно е в Америка?) И го използвайте всеки път, когато искате да получите достъп до тази услуга.

Amazon Prime Video

Можете да получите достъп до видео на Amazon Prime чрез приложението им на PS4. Разбира се, вероятно вече сте наясно, че съдържанието в Amazon Prime обслужва само клиентите на САЩ. Същото като при PS Vue, можете да използвате VPN, за да стартирате абонамент за US Amazon Prime. Винаги се свързвайте с американски сървър, когато ще използвате това приложение, или в противен случай ще имате достъп само до заглавията „Гледайте, докато сте в чужбина“ (съвет: не е много заглавия).

BBC iPlayer

BBC iPlayer е приложението за стрийминг, посветено на BBC. Той е напълно безплатен за вашия PS4 и ви дава достъп до цяла гама от предавания, филми и токшоу.

Както и при повечето услуги на BBC, това приложение е достъпно само във Великобритания. За да използвате BBC iPlayer на вашия PS4, първо използвайте VPN, за да се свържете със сървър във Великобритания. След като направите това и си вземете IP за Обединеното кралство, ще имате целия достъп, който искате.

YouTube

Ето още едно приложение, което не изисква въвеждане. Можете лесно да сте в крак с всичките си абонаменти за YouTube директно извън PS4 с тяхното специално приложение YouTube. Ако сте създател на съдържание, можете да използвате приложението, за да качите и видеоклиповете си.

Crunchyroll

Когато става въпрос за най-добрите приложения за стрийминг за PS4, феновете на Anime определено ще се радват на Crunchyroll. Crunchyroll е един от най-използваните сайтове, базирани на аниме в САЩ и предлага широка гама от аниме и манга за всички потребители да се наслаждават.

Crunchyroll обаче е услуга, предлагана само в САЩ. Можете лесно да получите достъп до Crunchyroll приложението на вашия PS4 навсякъде по света с VPN. Просто се свържете с американски сървър!

Плутонов телевизор

Ето приложение, идеално за ножици за навсякъде. Плутоновата телевизия ви дава достъп до много безплатни телевизионни канали. Ще можете да намерите съдържание в новини, спорт, филми, телевизионни предавания, музика, анимационни филми и дори вирусни видеоклипове.

Както при повечето приложения в този списък, пълният арсенал за съдържание на Плутон TV е наличен само в САЩ. Използвайте американски сървър на вашата VPN за достъп до това приложение от всяка точка на света.

Туби телевизор

Това е страхотно безплатно приложение, което ви дава достъп до хиляди филми и телевизионни сериали. Tubi TV предлага неограничен стрийминг, не е необходим абонамент или кредитна карта. Ще трябва да се справите с няколко реклами тук и там, но те не са нищо в сравнение с рекламите в обикновената телевизия.

Ще трябва да използвате VPN и да се свържете с американски сървър, за да получите достъп до цялото съдържание на Tubi TV.

пукане

Последният ни избор за най-добри приложения за PS4 е Crackle. Това приложение е свързано с ексклузивното съдържание на Sony. Ще получите достъп до въртяща се плоча на Sony Crackle Originals. Услугата също е напълно безплатна и изобщо не изисква абонамент. Перфектен за резачки за кабели навсякъде.

Crackle се предлага в САЩ, Канада, Австралия и 18 страни в Латинска Америка. За потребители, които искат да се насладят на тази услуга, но случайно живеят другаде, можете да използвате VPN, за да получите желания достъп.

Какво е VPN?

Забелязах, че много хора всъщност не разбират какво прави VPN или как може да е от полза за вас, потребителя.

Нека да започна като обясня какво прави VPN. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN е преди всичко инструмент за киберсигурност. Въпреки това, една от основните му функции за защита дава VPN възможност за достъп до геоблокирани приложения и сайтове. По принцип VPN криптира вашите данни и пренасочва трафика ви през собствените си сигурни сървъри. Когато трафикът ви бъде пренасочен, вашият обществен IP адрес приключва да се променя, за да съответства на местоположението на този сървър.

Когато вашият IP адрес се промени, получавате достъп до сайтовете, ограничени до местоположението на сървъра, който използвате. Така че, ако искате да използвате приложение, което е достъпно само във Великобритания, използвайте сървър на Обединеното кралство. Налични ли са само в САЩ? Американският сървър е това, към което трябва да се свържете.

Можете да разгледате статията ни за най-добри VPN за PS4, за да разберете кои VPN да използвате. За краткия отговор: предлагаме да използвате ExpressVPN на вашия PS4. Този доставчик е известен като най-добрият VPN на пазара и предлага цял списък от функции на своите потребители. Можете също да изпробвате услугата, като се възползвате от 30-дневната им гаранция за връщане на парите.

Какво може да направи VPN за вас?

Предимствата на VPN надхвърлят простото ви предоставяне на достъп до съдържание. Въпреки че това е едно от най-желаните предимства на VPN, това не е единственото предимство. С VPN ще можете да:

 • Байпас ISP Throttling: Понякога интернет доставчик ще заглуши (ограничи) интернет на потребител, ако той изтегля много съдържание или посещава много стрийминг сайтове. VPN ще ви помогне да запазите трафика си скрит от вашия интернет доставчик, като всъщност заобикаляте ISP Throttling.
 • Добавете анонимност към вашата връзка: Вашият обществен IP отразява вашето физическо местоположение. Тъй като VPN променя обществения ви IP, изглежда, че сте разположени някъде съвсем различно. Вашият IP е като вашия идентификатор, промяната му ви дава добавен слой анонимност, докато сте онлайн.
 • Защитете данните си от възможни кражби на данни: VPN кодират данните ви, това е една от основните им функции. Това означава, че прави невероятно трудно всеки да открадне някоя от вашите данни. Всъщност индустриалният стандарт за шифроване на VPN (256 AES криптирания) е толкова силен, че суперкомпютрите все още не могат да разрушат криптиранията.
 • Защитете всички интернет връзки, включително обществен WiFi: Тъй като VPN-ите тунелират вашия трафик през собствените си защитени сървъри, те някак си блокират трафика и блокират всеки, който се опитва да наблюдава или да се забърква с това, което правите онлайн. Поради тази причина VPN мрежите са най-добрите инструменти, които се използват при свързване към обществена WiFi, която обикновено е легла за хакове и атаки.

Така че, както виждате, VPN е много удобен инструмент, който да имате в арсенала си за интернет защита.

Най-добрите PS4 приложения – финални мисли

Там го имате, 10-те най-добри приложения за PS4. Ако свържете опита си с PS4 с надежден и надежден VPN, ще можете да деблокирате цял масив от приложения и съдържание от комфорта на вашия собствен диван. Не забравяйте, че VPN може да заобиколи геоблокираното, наложено от приложение, но не може да заобиколи необходимата регистрационна или абонаментна такса.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me