5 skäl till varför du ska använda DuckDuckGo som din sökmotor

Google är helt enkelt världens mest populära sökmotor. Så mycket att Google nu är ett verb. Ja, vi Google, vi söker inte online. Trots att det finns andra sökmotorer, som DuckDuckGo, Yahoo och Bing, har ingenting någonsin kunnat slå Googles allestädes närhet. Om det finns en standardsökmotor måste den vara Google. Detsamma gäller webbläsare. Från Firefox och Safari till Internet Explorer och Googles egen Chrome finns det bara en handfull webbläsare som dominerar marknaden. De är gratis, kommer förinstallerade på de flesta enheter och har haft massiv popularitet under åren. Du behöver inte tänka två gånger innan du laddar ner eller använder någon av dessa webbläsare eftersom alla använder dem.

5 skäl till varför du ska använda DuckDuckGo som din sökmotor

5 skäl till varför du ska använda DuckDuckGo som din sökmotor

Online-spårning har blivit ett allvarligt problem

Allt var bra tills den senaste tiden med datastöld och säkerhetsbrott överallt. Från sociala nätverk som kränker integritet online till myndigheter som snappar efter användardata finns det sådana oroande nyheter som dyker upp varje minut eller så.

Självfallet är den vanliga Internetanvändaren oroad över sin online-säkerhet. Rädslan har bara blivit större när den amerikanska regeringen öppet ger internetleverantörerna tillstånd att spåra och samla in användardata när som helst. I de flesta fall kan användaren inte ens ta reda på att deras information otryckligen tappas och stulas.

  How to Watch Monte-Carlo Masters 2019 Live Online

Det blir skrämmande när den vanliga personen får reda på att den älskade sökmotorn Google och webbläsare som Firefox och Chrome regelbundet spårar sin online-verksamhet. Det finns olika spårningstekniker som används för att övervaka information och använda den på vilket sätt de vill. Den insamlade informationen kan användas för reklamändamål eller för att hjälpa myndigheter.

Många människor bryr sig inte så mycket om sådana problem och fortsätter att använda de populära webbläsarna. Men ett ökande antal människor har börjat vakna upp mot hot mot privatlivet och letar alltid efter säkrare alternativ.

Vad är DuckDuckGo?

Ange DuckDuckGo, en gratis sökmotor och webbläsarförlängning som inte spårar dina aktiviteter. Förutom att låta dig söka online är DuckDuckGos uppdrag att skydda användarnas internetaktiviteter och skydda deras integritet. Ingen av de populära webbläsarna gör det.

De är alla här för att samla in och använda dina uppgifter hemligt. DuckDuckGo differentierar sig genom att vara en sökmotor och webbläsarförlängning som skyddar dig online.

Ända sedan det kom in 2008 har DuckDuckGo byggt en bas av miljontals användare. Det tillhandahåller en säker och gratis tjänst som kan utnyttjas av alla i världen. Använder fortfarande samma gamla webbläsare?

Varför du ska använda DuckDuckGo som din sökmotor

Här är fem skäl till varför du måste använda DuckDuckGos webbläsarförlängning.

Du kan bara bläddra bland krypterade webbplatser

När du använder en vanlig webbläsare kommer du vanligtvis till den okrypterade sidan på en webbplats även om den är osäker eftersom den laddas snabbare. Men när du använder DuckDuckGo, kommer du att tas till enbart krypterade webbplatser. Alla webbplatser som du surfar på DuckDuckGo är säkra och krypterade och håller dina data säkra.

  Как да гледаме Барселона срещу Реал Мадрид на живо - Поток Ел Класико

Det finns alternativ för att känna igen och blockera spårare

Flera webbsidor har Google- och Facebook-spårare i sig. Ja, även om du slumpmässigt öppnar en webbsida kan det ha en tracker installerad. Denna tracker övervakar dina onlineaktiviteter och samlar in dina data. DuckDuckGo-förlängningen och blockerar dem också, så att du har en säker surfupplevelse.

Du får förstå sekretesspolicyn för flera webbplatser

Det är inte möjligt för en användare att besöka varje webbplats separat och kolla in deras sekretesspolicy. De flesta användare bryr sig inte ens om att läsa webbplatsens sekretesspolicy innan de kommer åt dem. DuckDuckGo gör det enkelt för dessa användare genom att avkoda sekretesspolicyn för miljontals webbplatser. Databasen heter Servicevillkor har inte läst och uppdateras regelbundet.

Din säkerhet är inte kompromissen

DuckDuckGo är en sökmotor som bygger på löften om fullständig integritet på Internet. Företaget uppger tydligt att användaraktivitet inte spåras alls. Faktum är att spårare från andra sidor kan blockeras. När du använder DuckDuckGo kan du vara säker på att dina uppgifter är säkra och att de inte blir stulna.

Det är gratis och enkelt att använda

DuckDuckGo är gratis att använda och är lika enkelt som alla andra sökmotorer. Även när du har en annan webbläsare kan du lägga till DuckDuckGo som webbläsarförlängning och njuta av sekretess online. Enkelheten och enkelheten gör DuckDuckGo så populär hos flera människor.

DuckDuckGo – Vad är nästa för sekretessorienterade sökmotorer?

DuckDuckGo är kanske inte den mest kända sökmotorn idag, men när dagliga Internetanvändares medvetenhet ökar, så kommer deras intresse för sekretessorienterade onlinelösningar att öka. Det råder ingen tvekan om att tiden för sökmotorer som prioriterar användarnas integritet kommer att komma.

  Hur man får spansk IP-adress utomlands
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me