Avblockera Sling TV på Amazon Fire TV utanför USA

Hur man tittar på Sling TV på Amazon Fire TV Stick utanför USA? Sling TV blir långsamt men stadigt en av de stora amerikanska strömningskanalerna. Det faktum att du kan nu titta på Sling på Amazon Fire TV, Apple TV, Roku och Xbox betyder att mer och mer Amerikanska sladdar registrerar dig med live amerikansk streaming tjänster. Ett bättre urval av de bästa amerikanska kanalerna har också spelat sin roll i uppkomsten av Sling. Men hur är det? Amerikanska utlandsstationerade bor utomlands i Storbritannien, Kanada eller Australien? Sling TV är det geoblocked utanför USA. Den goda nyheten är att du kan använda VPN eller Smart DNS till avblockera och titta på Sling TV utomlands, oavsett var du är.

Avblockera Sling TV på Amazon Fire TV utanför USA

Avblockera Sling TV på Amazon Fire TV utanför USA

VPN vs Smart DNS Proxies – Grunderna

Om du inte är så väl bekant med VPN eller Smart DNS, det finns ingen anledning att få panik. Båda har använts under en lång tid av vardagliga Internetanvändare att kringgå regionala begränsningar. Hur varje metod fungerar skiljer sig emellertid. VPN, till exempel, ändrar din IP-adress och krypterar all din Internet-trafik. Detta gör det mycket populärt bland Internetanvändare som vill ha ett extra lager Integritet.

Smart DNS å andra sidan tar en annan inställning. Din offentliga IP-adress kommer fortfarande att vara densamma efter att du har installerat Smart DNS på din streamingenhet. Din Internet-trafik är inte heller krypterad. Du kan konfigurera Smart DNS direkt på de flesta strömningsenheter, inklusive Amazon Fire TV. VPN-appar kan bara installeras på PC, Mac, iOS och Android.

Endera metoden är ett genomförbart alternativ i termer av avblockera Sling TV utanför USA.

Titta på Sling TV utanför USA med smarta DNS Proxies

Det faktum att du kan ställa in Smart DNS direkt på Amazon Fire TV gör denna metod särskilt populär bland människor som avblockera Sling TV på Fire TV utanför USA. Det finns inget behov av att konfigurera din PC, Mac eller router för att den ska fungera. Så här kan du använda Smart DNS till avblockera Sling TV på Amazon Fire TV utomlands.

 1. Först måste du registrera dig med en Smart DNS-proxytjänst som stöder avblockering av Sling TV på Amazon Fire TV. Unlocator passar den räkningen.
 2. När du har skapat ditt smarta DNS-konto går du till installationsinstruktionssida, och klicka på Amazon Fire TV. Det spelar ingen roll om du äger Fire TV Box eller Fire TV Stick eftersom båda är inställda på samma sätt.
 3. Följ anvisningarna för att ange DNS-koder på din Fire TV.
 4. Se Sling TV på Amazon Fire TV utanför USA.

Dessa steg kan tyckas vara enkla att vara sanna, men det är allt jag var tvungen att göra avblockera Sling TV på min Fire TV Stick. Det tog mig bokstavligen cirka 10 minuter från att få min Unlocator-konto att ställa in Smart DNS på Fire TV och tittar på Sling TV utanför USA. Tack vare en utan strängar 7-dagars rättegång, Jag kunde registrera dig med Unlocator utan behov av kreditkort. Om du bestämmer dig för att uppgradera ditt Unlocator-prenumeration efter det har du också rätt till 14 dagars återbetalning utan frågor.

Hur man avmarkerar Sling TV utanför USA med VPN

Med tanke på det extra lagret av Integritet Jag får med VPN, det är normalt mitt föredragna ‘vapen att välja’ när det kommer till kringgå geografiska begränsningar. Men med avsaknad av en VPN-klient på själva Fire TV, var jag tvungen att återgå till att ställa in en VPN-anslutning på min DD-WRT-router. Även om denna procedur är möjlig kan det tyckas vara lite för komplicerat för VPN-nybörjare.

 • Om du har förkunskaper om att ställa in VPN på en router, rekommenderar jag definitivt att du använder VPN istället för Smart DNS till avblockera Sling TV på Amazon Fire TV.
 • Upprätta en anslutning till en Amerikansk VPN-server via din router har enorma fördelar.
 • Alla dina strömningsenheter verkar vara lokaliserade i USA.
 • Du har tillgång till alla geo-begränsade amerikanska kanaler Inklusive Netflix, Amazon Prime, Hulu, Sling, HBO Go och ABC GO.
 • VPN kryptering förhindrar din Internetleverantör såväl som andra möjliga avlyftare att spionera på din online-aktivitet. Håll de nyfikna ögonen borta.

ExpressVPN har detaljerat installationsguider det hjälpte mig mycket när jag först konfigurerade VPN på min router. Om du vill ge VPN ett skott, gå över till ExpressVPN. De har en 30-dagars återbetalningsperiod. Så om du av någon anledning vill ha dina pengar tillbaka inom den första månaden är du garanterad att få tillbaka dem. Du kan också använda andra VPN-leverantörer för avblockera Sling TV på Amazon Fire TV utanför USA.

Hur man tittar på Sling TV utanför USA på Amazon Fire TV Stick?

Uppställningsprocessen Smart DNS eller VPN till titta på Sling TV på Amazon Fire TV är densamma oavsett om du äger Fire TV Box eller Stick. När du väljer din smarta DNS / VPN-tjänst betyder billigare inte alltid bättre. Se till att vilken tjänst du än använder kringgå regionala begränsningar har en tydlig Återbetalningspolicy. Onlinesupport är också viktigt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map