Avblockera Sling TV på Apple TV Watch utanför USA

Hur du låser upp och titta på Sling TV på Apple TV utanför USA? För cord-fräsar söker efter online-streaming-kanaler som erbjuder levande amerikansk TV, det finns inga många bättre alternativ än Sling TV. Med kanaler som ESPN, AMC, TBS, TNT, CNN, Freeform och Disney, du kan hitta något att titta på oavsett vad du tittar på. Huvudfrågan är dock det Sling TV är geoblockerad utanför USA. Amerikanska utlandsstationerade bor i Storbritannien, Kanada, Mexiko, Spanien, Australien, Frankrike, Japan eller Tyskland använda sig av VPN eller Smarta DNS-proxyer. Endera metoden gör det möjligt för dig kringgå geografiska block och titta Sling TV på Apple TV utomlands.

Avblockera Sling TV på Apple TV Watch utanför USA

Avblockera Sling TV på Apple TV Watch utanför USA

Hur man får Sling TV-app på Apple TV

Innan jag går in på detaljer om hur man kan se direkta amerikanska kanaler på Sling TV på Apple TV utanför USA, jag ska förklara hur man laddar ner Sling TV-appen på Apple TV (Fjärde generationen). Tyvärr, Sling är inte tillgänglig på Apple TV 3 eller äldre generationer.

För att ladda ner och installera amerikanska appar som Sling, Hulu, Netflix, HBO Go eller ABC, på din Apple TV 4, du behöver en Amerikanskt Apple-ID. Så här kan du konfigurera ett amerikansk iTunes-konto utan behov av ett amerikanskt kreditkort. Observera att du inte behöver använda VPN eller Smart DNS för att slutföra den här proceduren.

På din PC eller Mac:

 1. Starta App Store och logga ut från ditt konto. För att göra det klickar du på ‘Store’ -> ‘Logga ut’.
 2. Bläddra ner till botten av App Store och klicka på flaggan i det nedre högra hörnet.
 3. Nu får du en lista som låter dig “Välj ditt land eller din region”.
 4. Välj “USA”.
 5. Gå hitta en gratis app.
 6. Klicka på “Get” -> ‘Installera app’.
 7. Klicka på ‘Skapa Apple-ID’ från rullgardinsmenyn som visas..
 8. Skapa ditt nya Apple ID-konto med hjälp av “Inget kort” alternativ.
 9. Ange en adress som är lokal för den regionen medan du inte väljer något kort. Du kan använda Google för att hitta legitima amerikanska adresser.
 10. Logga ut från ditt iTunes-konto från ditt Apple TV 4 från dina inställningar.
 11. Logga in med nytt konto.
 12. Du har lyckats ändrade din App Store / iTunes-region till USA.
 13. Använd nu sökfunktionen i App Store, hitta Sling TV och ladda ner den till din Apple TV 4.

Titta på Sling TV på Apple TV utanför USA med smarta DNS-proxier

Nu när du har laddat ner Sling-appen på din Apple TV 4 är det dags att ta bort den geografiska begränsningar pålagt det utanför USA. Det finns i princip två sätt som gör att du kan avblockera Sling TV utomlands. Den första är Smart DNS. Det som är bra med Smart DNS är att du direkt kan ställa in den på din Apple TV utan att behöva göra några ändringar på din router eller andra enheter i ditt hemnätverk. Nackdelen är dock att du kommer att vara begränsad till en amerikansk region och därmed inte kunna ändra karaktären på innehållet du får på Sling.

 1. Det viktigaste steget här är att registrera dig med en smart DNS-proxytjänst som stöder avblockera Sling TV på Apple TV utomlands. Använd inte gratis DNS-koder hittar du online. Jag har testat många av dem och de fungerar inte. Dessutom äventyrar du din Internet-säkerhet och integritet.
 2. Nu när du har skapat ditt smarta DNS-konto är det dags att göra det ställa in Smart DNS på din Apple TV. Om du följer installationsguiden noga, kommer du att göra det på cirka 5 minuter, även om du inte är så teknisk kunnig.
 3. Efter att ha konfigurerat Smart DNS på Apple TV, lansera Sling TV-appen, logga in med ditt Sling-konto och titta på live amerikansk TV som om du var i USA.

Om du aldrig har använt Smart DNS förut och vill “doppa tån i vattnet” först, gå till Unlocator. Du kan registrera dig för en gratis 7-dagars ingen-sträng-bifogad rättegång. De kommer inte ens be dig om dina kreditkortsuppgifter.

Avblockera Sling TV på Apple TV utanför USA med VPN

Om du vill kringgå regionala blackouts pålagd live Sling TV-sportkanaler tycka om ESPN, NBC Sports eller Fox Sports, använd VPN. VPN-inställningen för Apple TV är inte lika framåt som med Smart DNS. Beroende på vilken VPN-leverantör du använder kan du dock bokstavligen ändra till över 14 olika platser i USA. Det betyder att det finns en möjlighet att avblockera mycket mer innehåll på Sling med VPN jämfört med Smart DNS.

 1. Du behöver ställa in VPN på en kompatibel router först. DD-WRT, tomat, och Linksys routrar bör göra jobbet.
 2. Ställ in din VPN-anslutning på din router. ExpressVPN har detaljerade installationsguider för hur du ska uppnå detta.
 3. När du har anslutit till den amerikanska VPN-servern på din router kommer alla enheter som är anslutna till den routern, inklusive din Apple TV, att dela sin VPN-anslutning. Med andra ord verkar nu alla dina enheter praktiskt taget vara belägna i USA.
 4. Inte bara får du tillgång till Sling, utan också till alla andra Amerikanska geobegränsade kanaler. Detta inkluderar Netflix, Hulu, Amazon Prime, Vudu och Crackle.

Ju mer amerikanska VPN-servrar VPN-tjänsten du använder tillhandahåller, desto bättre är den lämpad att avblockera Sling TV på Apple TV. ExpressVPN, erbjuder till exempel mer än 14 olika VPN-platser från USA ensam. Här är en komplett lista över alla bästa VPN-leverantörer till titta på Sling TV på Apple TV utanför USA.

Hur man avmarkerar och tittar på Sling TV på Apple TV utanför USA – VPN eller Smart DNS Proxies

Du kan antingen använda VPN eller Smarta DNS-proxyer till titta på Sling TV utanför USA. Smart DNS kan vara lättare att installera på Apple TV, men VPN ger dig fler möjligheter samt extra integritet och säkerhet online. I slutändan kommer allt ned på vad du vill strömma via Sling TV på din Apple TV.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me