Bästa Netflix-proxy för att ändra Netflix-region – DNS eller VPN

Bästa Netflix-proxy för att ändra region DNS eller VPN?

Bästa Netflix-proxy för att ändra region DNS eller VPN?

Netflix Proxy-fel (netflix.com/proxy). ”Du verkar använda en avblockerare eller proxy. Stäng av någon av dessa tjänster och försök igen. ”

2016 började Netflix slå igenom VPN och Smart DNS-proxy tjänster som tillåter Netflix-användare att ändra Netflix-regioner. Netflix-proxyfelet ”Du verkar använda en avblockerare eller proxy. Stäng av någon av dessa tjänster och försök igen. ” började dyka upp på Netflix-användares strömningsenheter. Om du är en av dem som fick Netflix-proxyfelet, växla till ett VPN som fortfarande kan kringgå Netflix-proxyfelet. Från och med december 2023 har jag testat ExpressVPN och kan bekräfta att det fortfarande fungerar när det gäller avblockera amerikanska Netflix utanför USA.

Så här ändrar du Netflix-regioninstruktioner

Så här får du American Netflix i Storbritannien, Kanada, Australien, Sverige, Danmark, Brasilien, Norge, Indien eller någon annanstans utomlands. För att ändra ditt Netflix-region eller ditt land till USA, följ bara dessa instruktioner:

 1. Registrera först med en VPN-leverantör.
 2. Ladda ner och installera sedan VPN-applikationen på din PC, Mac, Android, iOS-enhet.
 3. Starta VPN-applikationen och logga in med ditt VPN-konto.
 4. Anslut nu till en amerikansk VPN-server.
 5. Gå slutligen till Netflix-webbplatsen eller starta Netflix-applikationen.
 6. Se amerikanska Netflix utanför USA.

ExpressVPN ger också sina användare smarta DNS-proxyer som fungerar på PS3, PS4, Xbox, FireTV, Roku, Smart TV och routrar. Dessa enheter har inte VPN-klienter. Därför kan du inte installera VPN direkt på dem. En smart DNS-proxy låter dig lösa problemet.

Netflix Region Unblock – Hur man ändrar mitt Netflix-land: Hur & Varför?

Det finns i allmänhet två skäl till att du vill ändra din Netflix-region. För en är den mest populära Netflix-regionen regionen Amerikanska Netflix-regionen. Med mer än 10K-program och filmer och snabbt växande. Det är värd fyra gånger mer än någon av de närmare regionerna. En annan anledning är att du kan vara en utlandsstationerad i USA eller på annat sätt och att du vill titta på din hemutgåva av Netflix, till exempel Mexiko Netflix-biblioteket eller Storbritanniens Netflix-bibliotek. Metoderna nedan hjälper dig att uppnå detta. De gör det också möjligt för dig avblockera Netflix om det inte redan stöds. 

  Hur man tittar på NHL på Apple TV Live

Nuvarande Netflix-platser: USA, Kanada, Mexiko, Brasilien, Irland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, Frankrike, Belgien, Colombia, Argentina, Luxemburg, Tyskland, Österrike, Japan, Italien, Portugal, Spanien, Schweiz, Australien, Nya Zeeland och Storbritannien.

Netflix-stödda enheter: Android, iPad, iPhone, iPod, OS X, Kindle Fire, Windows Phone, Windows, Boxee, Chromecast, Apple TV, WD TV, Tivo, Nintendo, Wii, PlayStation 3 4 Vita, Xbox One, Xbox 360, Smarta TV-apparater, Roku och Amazon Fire TV.

Förändra & Avblockera Min Netflix Region med VPN istället för en DNS-proxy

En VPN-tjänst a.k.a Virtual Private Network är en lösning som rör all din trafik som är krypterad till en server i ett land du väljer. Som ett direkt resultat säkerställs din integritet och din trafik verkar komma från den plats du väljer. Så allt du behöver göra är följande:

 1. Kolla in ExpressVPN,
 2. Ladda ner deras lättanvända app (Android, iPad, iPhone, PC, FireStick och Mac stöds alla)
 3. Anslut till en amerikansk VPN-server från appen.
 4. Njut av din Netflix visar från vilken region du väljer.

Inställningen är enkel. Eftersom all din trafik skickas via VPN-servern kan du titta på ALLA webbplatser som finns i VPN-serverns land. Om du ansluter till en amerikansk VPN-server får du alla amerikanska webbplatser inklusive amerikanska Netflix. Om du ansluter till en UK VPN-server får du UK Netflix med BBC Iplayer och liknande. Men eftersom du nu skickar all din trafik till Storbritannien får du en hastighet på 10%. En annan nackdel är att dina lokala landswebbplatser som gör en regionkontroll slutar fungera eftersom du nu verkar komma från Storbritannien.

Nedan finns en lista över VPN-leverantörer, testade och utvärderade baserade på hastighet, tillförlitlighet och supportkvalitet. 

Använder sig av VPN gör att du kan avblockera alla Netflix-regioner och växla tillbaka till din lokala Netflix-region när du vill. Men inte alla enheter stöds av VPN “Smart TV, Apple TV är två populära enheter som inte stöder VPN”. Om du försöker få dessa enheter att fungera. Se nedan.

  ¿Cómo obtener una dirección IP mexicana en el extranjero?

Netflix Proxy – Bästa sättet att ändra / avblockera min Netflix-region med Smart DNS

Smart DNS är en cool teknik, allt du behöver göra är att ändra DNS-servern på din router och alla dina enheter fungerar direkt. Gå till Unlocator, anmäla dig så får du en gratis provperiod. Endast den relevanta trafiken skickas till Smart DNS-servrar, resten av din trafik påverkas inte alls. Ingen bandbredd hastighetsstraff! Det är inte allt. Om du ändra din Netflix region ofta, allt du behöver göra är att gå till din medlemsområde och ändra ditt Netflix plats. På det här sättet kan du tyckas titta på Netflix från Finland medan du fortfarande njuter Hulu som om du kommer från USA. Åh ja! Jag glömde att nämna att smart DNS också blockerar en majoritet av amerikanska webbplatser, det beror dock på din leverantör. I allmänhet är installationen en riktigt enkel uppgift – Se video- och bildguider för installation här.

Inte alla SmartDNS-tjänster tillhandahåller en Netflix-regionväxlare. De flesta av dem stöder inte heller alla enheter. Jag använder det Unlocator. Alla Netflix-enheter och regioner stöds. Förutom 214 andra kanaler inklusive WWE Network, HBO Go, Fox, Sky Sports, bara för att nämna några. Förutom Blackout fixar för NFL, NHL, NBA, MLS osv.

Kassa Unlocator hastighet och granskning av prestanda.

Hur man avmarkerar och tittar på American Netflix utanför USA – YouTube Guide

Bästa Netflix Proxies

Medan tjänsten som listas nedan är VPN-leverantörer erbjuder de användare smarta DNS-proxyer som kan användas för att ändra sitt Netflix-område.

1. ExpressVPN – Free Netflix Proxy

När det gäller amerikanska Netflix, ExpressVPN är experterna. De har VPN-platser över hela USA och är en av få VPN-tjänster som faktiskt fortfarande tillåter dig att ändra din Netflix-region till Amerika. I själva verket kunde ExpressVPN hela 2016 och 2023 kontinuerligt undvika Netflix-proxyfelet. Dessutom kan du springa tre samtidiga VPN-anslutningar. ExpressVPN följer a “Ingen loggpolicy” och erbjuder fantastisk 24/7 support för alla dess användare. Som en del av sitt prenumeration får ExpressVPN-användare gratis Smart DNS-proxyfunktion. Detta är praktiskt på enheter som inte stöder VPN som Apple TV, Roku, PS4 och Xbox One.

  Hur man tittar på UKTV Play utanför Storbritannien?

Fördelar

 • 30-dagars pengarna-tillbaka återbetalning garanti.
 • VPN-appar för PC, Mac, iOS och Android.
 • 24/7 livechatsupport.
 • Över 136 VPN-platser i nästan 90 länder.
 • Noll nätverkstrafikloggning.
 • Amerikanska Netflix.

2. BulletVPN

Fastän BulletVPN är mindre känd än andra VPN-tjänster på den här listan, den här VPN fungerar mycket bra med Netflix. Om du vill avblockera American Netflix utanför USA är detta din go-to VPN-leverantör. De har också en 30-dagars återbetalningspolicy och du kan använda ett BulletVPN-abonnemang på upp till 3 olika enheter samtidigt. BulletVPN är också en av få VPN-tjänsteleverantörer som erbjuder sina användare en VPN-app som är kompatibel med Amazon Fire TV och FireStick. Inte för illa. På samma sätt som ExpressVPN erbjuder BulletVPN användare en gratis smart DNS-proxy som gör att de kan titta på amerikanska Netflix utomlands.

Fördelar

 • 5 samtidiga enheter
 • Avblockera amerikanska Netflix utanför USA
 • Noll loggning.
 • VPN-appar för PC, Mac, Android, FireStick och iOS
 • 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti

3. StrongVPN – Netflix Proxy

Om du vill ha en VPN-leverantör som stöder avblockering av USA och Storbritanniens Netflix utomlands, StrongVPN är perfekt passform. De erbjuder inte så många funktioner som andra VPN-tjänster i listan över topp Netflix VPN 2023, de kompenserar för det genom att erbjuda ett av de lägsta VPN-prenumerationerna runt.

Fördelar:

 • Låg kostnad.
 • Tillgång till amerikanska och brittiska Netflix utomlands.
 • Gratis Smart DNS-proxyservice.

Nackdelar:

 • 5-dagars återbetalningsperiod.
 • Vissa VPN-servrar var antingen för långsamma eller inte fungerade alls.
 • OpenVPN är endast tillgängligt på utvalda servrar.

4. VyprVPN – Netflix Proxy

Tyvärr, VyprVPN misslyckades med att stödja avblockera amerikanska Netflix under stora delar av 2016. Men vi har nyligen gett deras amerikanska VPN-servrar ett andra försök, och till vår överraskning kunde vi titta på amerikanska Netflix utomlands igen. De skulle definitivt vara högre på vår lista över topp 4 Netflix VPN under 2023 om det inte var för det faktum det tog dem så lång tid att göra hitta en Netflix-proxyfel lösning.

Fördelar:

 • Mycket snabba VPN-servrar.
 • VPN-servrar i 36 länder.
 • Kameleont.

Nackdelar:

 • Inga torrenter.

5. NordVPN – VPN som fortfarande arbetar med American Netflix 2023

NordVPN s VPN-applikationer för iPhone, iPad, Android, PC och Mac är kanske det enklaste och mest vänliga jag har använt. Att ställa in dem tar några minuter. Därifrån och in startar du helt enkelt appen och ansluter till en VPN-server du väljer. Det är säkert att säga att en hel del ansträngningar gjordes för att skapa dessa appar. Liksom ExpressVPN erbjuder NordVPN en 30-dagars återbetalningsperiod, mer än tillräckligt med tid för att testa sin VPN-server helt.

Fördelar:

 • 30-dagars återbetalningsperiod.
 • Bra VPN-appar.
 • VPN-servrar i cirka 57 länder.
 • Dubbel VPN.

Nackdelar:

 • Medan de flesta VPN-servrar vi har provat var imponerande snabba, var ett par relativt långsamma.

Hur du ändrar din Netflix-region, VPN eller DNS-proxy?

Nu när du har den information som behövs. Ge antingen VPN eller Smarta DNS-ombud ett försök, ändra din Netflix-region med hjälp av en Netflix DNS Proxy eller VPN och dela dina erfarenheter.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me