Bästa VPN för att avblockera Ziggo Go utanför Nederländerna

Ziggo är ett väletablerat företag som erbjuder bredbandsinternet, kabel-tv och telefontjänster till användare med bas i Nederländerna. Med nästan ett decennium i affärsverksamhet har Ziggo samlat en hel följd. Tjänsten har också diversifierat sina erbjudanden för att betjäna sina kunder bättre. Ett av de mest framgångsrika satsningarna måste vara TV Everywhere-appen, Ziggo Go.

Se Ziggo Gå utanför Holland

Bästa VPN för att avblockera Ziggo Go utanför Nederländerna

Vad är Ziggo Go?

Med 1,2 miljoner kunder från och med 2018 tillåter Ziggo Go-appen abonnenter att strömma och ladda ner TV-innehåll på sina enheter. Det gör det bekvämt för sina kunder genom att de sedan kan titta på sina program när som helst, så länge de har ett giltigt TV-abonnemang. Dessutom behöver de inte ens en Internet-anslutning för att göra det. Appen låter dig ladda ner innehåll på upp till 2 enheter, och titlarna för nedladdning kommer att finnas tillgängliga i upp till 30 dagar efter den första visningen. Så snart en användare börjar se nedladdningen kommer deras nedladdning att vara tillgänglig i upp till två dagar.

Är Ziggo Go Finns utanför Holland?

Ziggo Go-appen tillåter användare att strömma cirka 300 kanaler från sitt bibliotek, men det finns en förbehåll för allt detta. Du måste vara i Nederländerna för att ladda ner dina filmer och TV-program och inom EU för att strömma live-TV. Detta gör det ganska obekvämt för en expat eller resenär att komma ikapp med sitt favoritinnehåll när du är på språng. Det låter dig dyka upp i Nederländerna för att strömma kanaler som Nickelodeon, Disney eller MTV genom appen. Dessutom kommer du inte att kunna anpassa dig till dina regionala kanaler för att ta reda på vad som händer hemma. Detta är naturligtvis ett väldigt sorgligt tillstånd, särskilt för användare som inte vet något om VPN.

Med hjälp av en VPN för att strömma från Ziggo gå utanför Nederländerna

Ett virtuellt privat nätverk kan ändra hela situationen och låta dig strömma innehåll från utlandet genom Ziggo Go-appen. På vilket sätt? Med anslutning till ett VPN kan du dölja din plats. Ziggo Go-tjänsten använder ditt Internetprotokoll eller din IP-adress för att bekräfta att du verkligen är baserad i Nederländerna. Om du inte gör det får du nekas din åtkomst. Med hjälp av ett VPN kan du ansluta till en server baserad i Nederländerna och därför ändra din IP-adress till en som kommer att spegla att du är i landet. Detta gör att du kan “lura” tjänsten och därför strömma innehåll som om du aldrig hade lämnat. 

Så här får du åtkomst till Ziggo Go var som helst i världen med hjälp av en VPN:

  1. Registrera dig med en VPN-leverantör (helst ExpressVPN).
  2. Ladda ner och installera VPN-appen på den enhet du får åtkomst till Ziggo Go on.
  3. Starta applikationen.
  4. Anslut till en holländsk VPN-server.
  5. Avblockera Ziggo Gå utanför Nederländerna.

Att använda ett VPN är också mycket fördelaktigt eftersom det låter dig säkra din anslutning. När du är ansluten till en server får du dina data krypterade, vilket gör det svårt för någon annan tredje part att fånga upp. Detta innebär att hålla din internetleverantör i mörkret om vad du än ska göra online.

Om du inte visste det, tenderar många internetleverantörer att spionera på sin användares aktivitet. Så här bestämmer de sig för att stryka din anslutning eller inte. Throttling hänvisar till en praxis där din ISP begränsar din anslutning genom att bromsa din hastighet eller till och med blockera åtkomsten till vissa webbplatser. Detta händer för att säkerställa att det finns samma bandbreddfördelning i hela nätverket.

Bästa VPN för Ziggo Go

För att ha en anständig nivå av integritet och säkerhet över din anslutning kommer du att behöva en VPN-leverantör som är väl inställd och med gott anseende. För att komma igång bra föreslår vi att du tittar på listan som vi har satt upp för dig. Dessa är leverantörer som vi har testat och är säkra på att de är upp till uppgiften. Nedanför vår lista över de bästa VPN: n för Ziggo Go.

1. ExpressVPN

Detta är en leverantör som inte behöver någon introduktion. De priser som tjänsten har vunnit bevisar att det verkligen är en toppleverantör. Baserat på Brittiska Jungfruöarna är ExpressVPN högsta plats som vår mest rekommenderade tjänst. Med tillgång till över 2000 servrar erbjuder ExpressVPN över 200 000 IP-adresser för sina kunder att välja mellan. Säkerhetsmässigt är användarna att ha militär kvalitet 256 bitars AES-kryptering och en närvaro i mer än 90 länder. Dess kundtjänst är också A1, och de kan nås via sociala medier, e-post eller direktmeddelanden.

ExpressVPN tillåter upp till tre samtidiga anslutningar och har en VPN-klient som är väl lämpad även för första gången. Den lättanvända appen är kompatibel med enheter som kör iOS, Android, Windows och till och med Linux. Om du väljer att ladda ner appen direkt till din router, har du också ökat antalet flera enheter vars data du kan kryptera. ExpressVPN har också en serie dolda servrar som användare i VPN-fientliga länder kan ansluta till och använda tjänsten i förklädnad. Streaming stöds också bra av ExpressVPN, lika mycket som torrenting och massa nedladdning är. Ta en titt på ExpressVPN-granskningen för att se vad tjänsten mer har.

2. IPVanish

IPVanish har upp till 40 000 IP: er med sitt nätverk av 1500 servrar. Med tanke på att de alla är företagets ägda kan du vara säker på att ingen annan tredje part någonsin kommer att störa din anslutning. Tjänsten är baserad i USA och har som sådan en mycket strikt nollregistreringspolicy. Det är också en leverantör som är välkänd för att få den perfekta balansen mellan integritet och säkerhet. Detta innebär att användare som hoppas att spendera större delen av sin tid på att strömma inte kommer att behöva vänta så länge på att deras videor ska buffras.

Tjänsten tillhandahåller 256 bitars AES-kryptering och har en webbaserad SOCKS5-proxy som gör att du kan dölja eller ändra din plats. Detta fungerar också bra med dess fortsatta stöd för kryptering. IPVanish möjliggör anonyma P2P-filöverföringar och har inte heller några begränsningar för bandbreddanvändning eller serverväxling. Detta gör det ganska bekvämt att använda om du maximerar dess kapacitet på upp till 10 samtidiga anslutningar. IPVanish tillåter också användare att använda sina Chrome- eller Firefox-tillägg som ett lätt alternativ till att hålla sig säkra online. För en mer detaljerad uppdelning av leverantören, titta på vår IPVanish Review.

3. NordVPN

Avsluta vår lista är en tjänst som är mer än kapabel att ge all-round skydd, tack vare dess mångfaldiga lista över funktioner. NordVPN grundades i Panama 2008 och driver upp till 4000 servrar som har närvaro i över 60 länder. Det stora antalet servrar möjliggör större optimering för att öka prestandan hos sina kunder. Användare kan välja att ansluta till servrar som är bäst lämpade för antingen spel, stora volymnedladdningar, torrenting eller i detta fall HD-strömning. Med upp till 6 enheter möjliggör samtidig anslutning är användarna mer än välkomna att skydda alla sina Internet-kompatibla enheter.

NordVPN har en mycket unik tjänst som kallas Double VPN. Genom den har abonnenterna sina data dirigerade genom två istället för en server för att förbättra den redan närvarande 256-bitars AES-krypteringen. Användare kan också bättre hantera sin anslutning via Cybersec-programvaran som tillhandahålls av tjänsten. Programvaran hjälper till att hålla annonser och skadlig kod borta från en användares anslutning. Ett annat fint verktyg är dess Smart Play-funktion. Det gör att användare kan arbeta runt alla geo-restriktiva block som webbplatser kan posera genom att ändra din plats. NordVPN är helt kompatibel med Tor och erbjuder även dedikerade IP-adresser för användare som föredrar sina egna. Om du vill veta mer om vad du kan förvänta dig kan du titta på vår mer detaljerade NordVPN-recension.

Slutsats om den bästa VPN för Ziggo Go

De tre tjänsterna som vi kort har tittat på är mer än kapabla att tillhandahålla tillförlitlig säkerhet. Vad du borde göra innan du prenumererar på någon av dem, är emellertid att ta upp antingen deras pengar-tillbaka-garanti eller deras gratis prövningstjänst. Detta bör göra det möjligt för dig att få en bättre känsla av vilken tjänst som bäst passar dina behov.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me